• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide es ailesi

Allah aşkına bu corona sadece bizim sokakta mı geçerli?Hayret ediyorum açılan konulara.Böyle bir ortamda kaynananin,bebek görmeye geleceklerin işi ne sizin evde?nerdeyse 2 aydır annemler dahil kimse gelmiyor bize,bizde gitmiyoruz bi yere.6aylık bebeğim var.Kaldı ki sen daha yeni doğum yapacaksın.Sıfır bagisikligiyla bir bebeğin yanına hangi sebeple gelecek bu insanlar.Çıldırıcam yaa.
Gerçekten bende öyle düşünüyorum iki aydır evdeyim cocuklarla market harici çıkmıyorum ama bı markete gidiyoruz etraf yaşlı gezen Tozan parkta boş oturan insanlarla dolu eşim annnesini ziyarete gidiyor bu kadın 70yasinin üstünde laf dinlemiyor,her gün hasta çıkıyor bu düşüncesiz insanların yüzünden Allah akıl fikir versin

Bende anlamiyorum agistosta dogum yapacagim o zamana gecer kafasinda düşünüyorlar.
Daha bugün çin de 11 milyonluk bir kent karantinaya alındı.Bu sene geçmez bu illet.Geçse bile ne kadar güvenli olur eve gelen giden??
Allah aşkına o masum için güzel bi ayar çek kaynanana.Her zaman derim,önce evlatlarim diye.Kimse onlardan değerli değil.Hele ki kaynana..
Küsen küssün.

Gecen gun aradim ne mevlutunden bahsediyorsun niye benim kararlarima saygi duymuyorsun hergun yuzletce insan ölüyor virus varken ne mevludu niye agliyorsun istemiyorum ben dedim taman siz nasıl isterseniz oyle olsun dedi telefonu kapatto 1 ay olucak konuşmuyoruz esimi ariyor sadece. Gorumcem le tartistim onun uzerine bana diyorki benim 1 tane annem var o üzülsun istemem.esimi ariyor yapsanız ne olurdu annem cok uzuldu niye yapmiyorsunuz en cok sinir oldugum seyde gorumcem gibi modern bi kaninin bu kadar cahil dusunmesi

Istemedigimi soyledim tamam demisti agzinin ucuyla ama bilmiyorum sonra ne olacak
Whatsapp’ta mesajlaşır gibi yazıyorsunuz. Korona var, ne misafiri ayrıca? Size lohusalıkta çekmiş biri olarak tek tavsiyem alınırsa alınsın. Şimdiden net olun, neyi istemiyorsanız söyleyin kesin bir dille. Sonra olan psikolojinize olur.

Back
X