- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.754
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen onun demesine bakma çocuk doğsun iki bakar yorulur sonra gelemez şimdi atıp tutuyo fazlada ses cikarmamissiniz birden yüklenmeyin kocanız onu tutar aranız bozulur ,aile ziyaretinide bir gün belirleyin hafta sonu eşinin tarafı tek seferde gelsin gitsinler bir seferde kurtulursun kardeşim öyle yaptı Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba,ben 7aylik hamileyim. Kayinvalidem sanki ilk torunmus gibi kafayi yemia vaziyette. Iki erkek torunu var esim tek oglan e bizimde kizimiz olucak onun icin cok fazla heyecanli. Hamileligimin basindan beri cok simarticam ben hele bi dogsun,yok senin bebegin dogsun ona zorla yemek yedirmeye alistiricam,1 sene boyunca gun asiri dedesiyle size geliriz özleriz biz torunumuzu,yok efendim size sira gelmiycek hep biz severiz soyle boyle yapariz... Ne demek 1 sene boyunca bize gelecek hep? Evimiz cok uzak degil yarim saat aramiz var en fazla. 60 yasinda kaynanam. Kiz torunu olacak diye bole yapıyor ama fazla abartmiyor mu? Kim evinde hergun kaynana ister. Dogumdan sonra zaten gelecek bi sure nasil gelme diyecegim. Hergun gelir mi bilmiyorum gelip herşeyime karisacak eminim. Anne kiz gibiydik ama evime cok karistigi icin tartistik aramiz bozuk suan doguma az kaldi nasil bir yol izlemeliyim? Birde bebek gormeye gelecek akrabalari ona bile o karisiyor ben karar veremiyorum oysaki kendi evim ama gelene gidene de o karisiyor basta cok yuz verdim cunku. Napmam lazim cocuk olunca nasil bir yol izlemeliyim
Kendi kizina karisamiyor bana karisiyor surekli diyorki senin bebegin dogsun ona zorla yemek yedircem kendi kizinin cpcuguna yediremiyor benimkine yedircekmis alisto cunku her dedigine he desim hata bendeSen onun demesine bakma çocuk doğsun iki bakar yorulur sonra gelemez şimdi atıp tutuyo fazlada ses cikarmamissiniz birden yüklenmeyin kocanız onu tutar aranız bozulur ,aile ziyaretinide bir gün belirleyin hafta sonu eşinin tarafı tek seferde gelsin gitsinler bir seferde kurtulursun kardeşim öyle yaptı Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bana da gorumcem akil veriyor sakin pinpiriklenme kucaga vermemezlik yapma sakinan goze cop batar kucaga filan ver diyor el.kadar bebegi vermek istemiyorum ama alicaklar bisey deyince ben suclu olucam. Gorumcem de 34 yasinda öğretmen kulturlu 2 cocuk annesi. Asla beni anlamiyor bunu anladimBen tüp bebek yaptırdım 10 gün yemek pişiremedim evimde, bir kap yemek getiren olmadı evime. Temizliğini ne yapıyorsun, yemek ne yapıyorsun denmedi. Zor günümde yanımda yokken torun olunca şimdiden çocuğa benden çok sahip çıkıyor. Neler neler ama bi görsen, ben ona böyle beşik alıcam, böyle bez alıcam, keşke kız olsaydı zaten erkek bebek sevdik diyor, eşimden bahsediyor erkek bebek sevdik derken. Benim ilk çocuğum kızı erkeği olmaz evladın. Beni arıyor bebeğim napıyor, bebeğim nasıl, bebeğime iyi bak diyor. Doktor geçen gün bi ilaç verdi enfeksiyon için, bana diyoki ilaç kullanıp duruyorsun bu bebek bizim için ne kadar önemli biliyorsun. Dedim ki en çok benim için önemli, cahilde değilim zararlı bişey kullanacak. Ben 2 sene hastanelerde tedavi olurken 1 gün yoktu yanımda. Deli ediyor beni.
Bu arada benimde hastane kontrollerine gitmeme laf ediyor cok fazla ultrason a giriyorsun bisey olcak korkuyorum, yok ben 3 cocuk dogurdum gitme bu kadar sık kontrole diyor doktor kesiliyor herkes bebek oluncaBu arada bana da gorumcem akil veriyor sakin pinpiriklenme kucaga vermemezlik yapma sakinan goze cop batar kucaga filan ver diyor el.kadar bebegi vermek istemiyorum ama alicaklar bisey deyince ben suclu olucam. Gorumcem de 34 yasinda öğretmen kulturlu 2 cocuk annesi. Asla beni anlamiyor bunu anladim
Bu arada bana da gorumcem akil veriyor sakin pinpiriklenme kucaga vermemezlik yapma sakinan goze cop batar kucaga filan ver diyor el.kadar bebegi vermek istemiyorum ama alicaklar bisey deyince ben suclu olucam. Gorumcem de 34 yasinda öğretmen kulturlu 2 cocuk annesi. Asla beni anlamiyor bunu anladim
Aynısı benimkide. Niye gidip gidip ultrasona giriyormuşum. Bebeğe zararı olurmuş onun. O eşime hamileyken bi doğuma gitmiş. Sık sık dediğide aylık kontrol. Biz salağız bilmeyiz zaten. Garezimiz var karnımızdaki çocuğa ne iyi ne kötü düşünemeyiz.Bu arada benimde hastane kontrollerine gitmeme laf ediyor cok fazla ultrason a giriyorsun bisey olcak korkuyorum, yok ben 3 cocuk dogurdum gitme bu kadar sık kontrole diyor doktor kesiliyor herkes bebek olunca
Senin isinde zor,kafayi yemisler elinde imkanin varsa kendi ailenim yanina git 1 2 ay gelme evineBirde benimkinin tek çocuğu eşim, çok küçük yaşta doğurmuş eşimi. Hiç bişey bilmiyorum, hatırlamıyorum, sen doğurunca öğrenirim artık dedi geçenlerde. Benim bebeğim oyuncak olacak sanıyor heralde.
Yeni doğmuş çocuk sürekli kucağa alınmaz hele bu sene gelen gidene verme hastalık bitmez bu sene sen eşine śöyle gidip gelecek sıkıntılı bu sene diye olmazsa götür odana emzirecem altını degistirecrm vs.fazla gösterme kimseye onlar sacmalamislar iyice yeni doğan yeğenimi bile almadım kucagima opmedim sakinacan tabiki çocuğu hiç olmazsa bı cirlamana bakar çocuk senin çocuğun anlaşılan sen pek laf soylememissin bunlara ama şöyle artikBu arada bana da gorumcem akil veriyor sakin pinpiriklenme kucaga vermemezlik yapma sakinan goze cop batar kucaga filan ver diyor el.kadar bebegi vermek istemiyorum ama alicaklar bisey deyince ben suclu olucam. Gorumcem de 34 yasinda öğretmen kulturlu 2 cocuk annesi. Asla beni anlamiyor bunu anladim
Boşver kötü gelin ol hatta deli gelin ol ben oldum çok rahatım oneririmYa bunlar cok merakliysa bi tane yapsinlar cocuk. Anlamiyorum kac cocuk dogurduk diyorlar onlar istedikleri gibi büyümüşler izin verseler bizde oyle yapsak. Ya bana kalsa kv gelmesin ilk 1 ay yalniz kalayim evde ama mumkun degil normal degil şu tepkileri ben bile onun kadar uçmuyorum ilk cocugum olmasina ragmen. Gorumcem agresif birisi benden de yasca cok büyük bisey dersem tartisiriz onunla onun icin tutuyorum kendimi. Cocuk oluncahersey değişti cok hassasim o konuda , benimbi kararim olduğunuyetiskin bi birey oldugumu bu cocugun annesi oldugumu unutuyor. Daha simdiden 2. Cocugu yapin baskisima başladi.. Kayınpeder zaten acayip otoriter sinirli ailesine düşkün laf soyletmez.. Gorumce babasina aşık annesine aşık.. Brn kötü gelin oldum simididen mevlit istemedim diye.Nasil hayir demeyi ogrenicem bilmiyorum. Dogumuma yakin gorumceme mesaj atmayi planliyorum misafir kabul eğmeyeceğim diye çünkü gelmek isteyen onu arayacak artik kibar dille soyler. Hepsiyle küstüm suan resmen ben onlara muhtacmisim gibi bana tavir alıyorlar dogum yapıcamya hani yardima ihtiyacim olcak ondan agirdan alıyorlar
Asla laf soylemedim hata bende zaten hep iyi niyetliler diye sustum. Kaynanam gorumcem alir illa kucaklarina ama gelene gidene vermem odadam cikartmam bi gosteririm ama vermem kimseyeYeni doğmuş çocuk sürekli kucağa alınmaz hele bu sene gelen gidene verme hastalık bitmez bu sene sen eşine śöyle gidip gelecek sıkıntılı bu sene diye olmazsa götür odana emzirecem altını degistirecrm vs.fazla gösterme kimseye onlar sacmalamislar iyice yeni doğan yeğenimi bile almadım kucagima opmedim sakinacan tabiki çocuğu hiç olmazsa bı cirlamana bakar çocuk senin çocuğun anlaşılan sen pek laf soylememissin bunlara ama şöyle artik
Senin isinde zor,kafayi yemisler elinde imkanin varsa kendi ailenim yanina git 1 2 ay gelme evine
Allahim kendi evimizde huzur yok ne sacma bi durum. Hamileligim o kadar stresli geçiyorki bisey anlamadim
Bende anlamiyorum agistosta dogum yapacagim o zamana gecer kafasinda düşünüyorlar.Allah aşkına bu corona sadece bizim sokakta mı geçerli?Hayret ediyorum açılan konulara.Böyle bir ortamda kaynananin,bebek görmeye geleceklerin işi ne sizin evde?nerdeyse 2 aydır annemler dahil kimse gelmiyor bize,bizde gitmiyoruz bi yere.6aylık bebeğim var.Kaldı ki sen daha yeni doğum yapacaksın.Sıfır bagisikligiyla bir bebeğin yanına hangi sebeple gelecek bu insanlar.Çıldırıcam yaa.