Merhaba,ben 7aylik hamileyim. Kayinvalidem sanki ilk torunmus gibi kafayi yemia vaziyette. Iki erkek torunu var esim tek oglan e bizimde kizimiz olucak onun icin cok fazla heyecanli. Hamileligimin basindan beri cok simarticam ben hele bi dogsun,yok senin bebegin dogsun ona zorla yemek yedirmeye alistiricam,1 sene boyunca gun asiri dedesiyle size geliriz özleriz biz torunumuzu,yok efendim size sira gelmiycek hep biz severiz soyle boyle yapariz... Ne demek 1 sene boyunca bize gelecek hep? Evimiz cok uzak degil yarim saat aramiz var en fazla. 60 yasinda kaynanam. Kiz torunu olacak diye bole yapıyor ama fazla abartmiyor mu? Kim evinde hergun kaynana ister. Dogumdan sonra zaten gelecek bi sure nasil gelme diyecegim. Hergun gelir mi bilmiyorum gelip herşeyime karisacak eminim. Anne kiz gibiydik ama evime cok karistigi icin tartistik aramiz bozuk suan doguma az kaldi nasil bir yol izlemeliyim? Birde bebek gormeye gelecek akrabalari ona bile o karisiyor ben karar veremiyorum oysaki kendi evim ama gelene gidene de o karisiyor basta cok yuz verdim cunku. Napmam lazim cocuk olunca nasil bir yol izlemeliyim