Kayınvalide etkisi

Kaynanalık yaptığı için evet

Ben kv. Asla saygısızlık yapmadım şimdiye kadar hatta kendi annemle eşdeğer bile verdim yeri geldi onun benden gördüğü muamele tamda budur
Çok belli oluyor saygısızlık etmediğin, hatta kendi annenle eşit tuttuğun, acaba aynı şeyleri annen söylese yine buraya konu açarmıydın.

Amannn banane nasıl biliyorsan öyle yap!

Annem hep, senin evladında senin gibi olsun derdi.

Üslubunuza bakılırsa annenizin o cümleyi neden ve nasıl kurduğu ortada. Allah kolaylık versin çevrenize.

E kadın bence kocanızı sizden daha iyi tanıyordur. Sonuçta siz 4 yıllık karısı iseniz o da 4+X yıllık annesi. Niye “ benim kocamı bana satıyor” diye düşünüyorsunuz ki?

Ayrıca benim oğlum da gaza gelip 50 kiloluk birini sırtına alsa, oğlum olmasına da gerek yok, 50 kiloluk herhangi birini sırtına alsa, yavaş olun belinizi inciteceksiniz derim.

Bence siz başka şeylere dolmuşsunuz. Sorunun asıl kaynağını bulun. Boşuna böyle basit şeyler yüzünden kendiniz üzmeyin.

Zaten benden az tanıması çok tanıması değil sorun en çok o tanısın gözüm yok ama bu u söylerken ki üslubu sürekli beni sinir etmek için bıyık altı gülerek az çok anlarsınız.
Evet Bi çok şeye doldum çünkü yalnız bu söylediklerim değil bunun gibi bir sürü şey var ve her buluştuğumuzda her konuştuğumuzda tahammül seviyem azalıyor bu kadar sık olduğundan dolayı

Bence haksızlık ediyosunuz her anne evledını düşünür yarın kendi çocuğunuz eşini kaldırsa döndürse eminim sizde aynı tepkiyi veririz ne oluyor gerçekten bize anlamıyorum nedir bu kv takıntısı ya onlarda insan ve özellikle yaşlılarda sizin onu arayıp sormamanız zaten bence doğru bişey değil herşeye rağmen kalkıp size gelmesi bile eli öpülecek bi insan olduğu anlamına gelir sadece size değil genel olarak konuşayım emin olun hanımlar bizde bir gün ölmez sağ kalırsak aynı yaşlara gelip aynı şeyleri yaşicaz ve inanın örneklerle sabit ne yaparsanız onu görürsünüz sonuçta oda bi anne ve kendi annelerimiz bizim için neyse onlarda öyle olmalı Allah'a emanet olun

Ah size daha nasıl anlatsam kayınvalidemi üslübunu, tavırlarını, takıntı yapmamın sebebinin o olduğunu. Ama siz güzel düşünüyor güzel söylüyorsunuz dediklerinizin genel olarak kısmını dikkate alıcam emin olun

Siz temel anlamda tavırdan gıcık kapmışsınız ama inanın nerdeyse her kv böyle. Oğullarını küçük çocuk sanıyorlar. Benimki de öyle. Yemek tarifi veriyor, oğlum çok sever diye. Ben de çok seviyorsa yapar kendi diyorum, geçiyorum. Çok takmamak lazım.

Kimse kızmasında benim oğlumda koskoca kadını omuzuna alıp çevirse içim cızzzzz ederdi. Evlat kolay büyümüyor yeri geliyor bokunun çişinin rengini takip ediyoruz. Oğlumda sever bu tatlıyı diyebilir yada kadın oğlunu istediği gibi sevip şımartabilir. Analık evlatlarımız evlendiğinde bitmiyor ,bir anne icin anneliği mezara girene kadar bitmez. Yani öncelikle bunu kabullenmelisin.
Ayrica şöyle bir durumda olabilir. Mesela benim k.v esim dogdugunda oğlum demesine sarilip öpmesine izin vermezmis aile büyükleri ayıp karsilarlarmış. hala da eşime oğlum demez adıyla seslenir. Benim oğlum doğunca doyasiya sev oğlunu diye anlatmıştı. bende torununa oglum diyebilirsin dedim. O günden beri oğlumu severken oğlummmmmmmm yavrummmm diye sever.

Evin bahcesinde neden adamin omuzlarina biniyosunuz. Neden sizi donduruyo ay ne komik dusunuyorumda suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…