- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Kaynanalık yaptığı için evetO kadar incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere dertlenmişsiniz ki şok oldum. Kayınvalideniz kocanıza küçük çocuğu gibi davranıyormuş ama bu sizi neden rahatsız ediyor ki? Kendi oğluna istediği gibi davranır. Bu ikisinin arasında bir durum. Yarın bir gün siz de anne olduğunuzda çocuğunuza davranışınızla ilgili biri size bir şey dese ben annesiyim istediğim gibi davranırım, kimse karışamaz dersiniz ama.
Anneniz 2.oğlum diyormuş o size kızım demiyormuş. Bunu mu dert ettiniz? Çokta sevmediğiniz bir insan kızım dediğinde kızı mı olacaksınız? Kimse kimsenin kızı-oğlu olmaz. Ancak çocuğu gibi görebilir ama gibi olur işte.
Adı kaynana diye her söylediği size ağır geliyor bence
Çok belli oluyor saygısızlık etmediğin, hatta kendi annenle eşit tuttuğun, acaba aynı şeyleri annen söylese yine buraya konu açarmıydın.Ben kv. Asla saygısızlık yapmadım şimdiye kadar hatta kendi annemle eşdeğer bile verdim yeri geldi onun benden gördüğü muamele tamda budur
Sürekli yapmıyorum bunu dayanamadığım noktalar oluyor bazen.Annesini oğluna kesmekle hata ediyorsunuz. Bir yerden sonra ters teper bu durum. Çünkü annesini değiştiremez. Size yeter artık diyecek.
Kaynanalık yaptığı için evet
Üslubunuza bakılırsa annenizin o cümleyi neden ve nasıl kurduğu ortada. Allah kolaylık versin çevrenize.Çok belli oluyor saygısızlık etmediğin, hatta kendi annenle eşit tuttuğun, acaba aynı şeyleri annen söylese yine buraya konu açarmıydın.
Amannn banane nasıl biliyorsan öyle yap!
Annem hep, senin evladında senin gibi olsun derdi.
Belki de evet ama diyorum ya ben bunu size dert olarak anlatmıyorum kafama taktığım sinir olduğum bir konu o yüzden paylaşıyorumŞu saydıklarınızda kaynanalık yaptığına tek bir somut örnek yok. Siz kaynana görmemişsiniz
Ah canım benim yaÜslubunuza bakılırsa annenizin o cümleyi neden ve nasıl kurduğu ortada. Allah kolaylık versin çevrenize.
Demeyin zaten memnun olurum size vicdanlı hayatlar vicdanlı uykularAh canım benim yasana söylenecek milyon tane şey var, ama benim uykusuz kalmama değmez.
Zaten benden az tanıması çok tanıması değil sorun en çok o tanısın gözüm yok ama bu u söylerken ki üslubu sürekli beni sinir etmek için bıyık altı gülerek az çok anlarsınız.E kadın bence kocanızı sizden daha iyi tanıyordur. Sonuçta siz 4 yıllık karısı iseniz o da 4+X yıllık annesi. Niye “ benim kocamı bana satıyor” diye düşünüyorsunuz ki?
Ayrıca benim oğlum da gaza gelip 50 kiloluk birini sırtına alsa, oğlum olmasına da gerek yok, 50 kiloluk herhangi birini sırtına alsa, yavaş olun belinizi inciteceksiniz derim.
Bence siz başka şeylere dolmuşsunuz. Sorunun asıl kaynağını bulun. Boşuna böyle basit şeyler yüzünden kendiniz üzmeyin.
Bence haksızlık ediyosunuz her anne evledını düşünür yarın kendi çocuğunuz eşini kaldırsa döndürse eminim sizde aynı tepkiyi veririz ne oluyor gerçekten bize anlamıyorum nedir bu kv takıntısı ya onlarda insan ve özellikle yaşlılarda sizin onu arayıp sormamanız zaten bence doğru bişey değil herşeye rağmen kalkıp size gelmesi bile eli öpülecek bi insan olduğu anlamına gelir sadece size değil genel olarak konuşayım emin olun hanımlar bizde bir gün ölmez sağ kalırsak aynı yaşlara gelip aynı şeyleri yaşicaz ve inanın örneklerle sabit ne yaparsanız onu görürsünüz sonuçta oda bi anne ve kendi annelerimiz bizim için neyse onlarda öyle olmalı Allah'a emanet olunMerhaba arkadaşlar benim sorun kayınvalide. 4 yıllık evliyim ve şuan gebeyim. Kayınvalidemi çok aramam sormam o ise aradığında yada ay Bi beş dk uğrıcam evdeysen dediğinde bişey saçma sapan konuşup sinirlerimi hoplayıp dönüyor. Mesela en son geldiğinde tatlı vardı evde ikram edicem oğlum da sever tatlıyı yada herhangibi zaman oğlumda şunu sever bunu sever diyip geriyo beni yahu ben zaten biliyorum benim kocamı bana satıyor. Bi keresinde de eşim kv ben eşimin kuzeni bahçedeydik eşim beni omzuna aldı döndürüyor falan mutluyuz kv. hemen oğlum belin ağrıcak diyor yahu karısıyım ben onun buna bile müdahale. Ya Bi insan bişey bilmeyip bişeyden anlamayıp bu kadar mı herşeye karışır bilmişlik taslar sinir oluyorum. Aslında daha çok şey var ama sizin için uzatmak istemiyorum. Bazen dayanamayıp eşimle paylaşıyorum çoğu kez hak veriyor ben ona o an söylüyorum ama anlamıyor yeri geldiğinde uygun Bi dille konuşucam diyor. Bazen de bunlar aklıma geldikçe eşimden soğuyorum uzaklaşıyorum sanki Bi ana kuzusuyla evliymişim hissiyatı veriyor kaynanam. Kafama deseniz sürekli takıyorum ne kadar uğraşsam da. Tek düşündüğüm bebeğim ve evliliğim eşimle olan ilişkim etkileniyor inanın içimi dökmek için size yazıyorum ne hissedeceğimi şaşırdım...
Ah size daha nasıl anlatsam kayınvalidemi üslübunu, tavırlarını, takıntı yapmamın sebebinin o olduğunu. Ama siz güzel düşünüyor güzel söylüyorsunuz dediklerinizin genel olarak kısmını dikkate alıcam emin olunBence haksızlık ediyosunuz her anne evledını düşünür yarın kendi çocuğunuz eşini kaldırsa döndürse eminim sizde aynı tepkiyi veririz ne oluyor gerçekten bize anlamıyorum nedir bu kv takıntısı ya onlarda insan ve özellikle yaşlılarda sizin onu arayıp sormamanız zaten bence doğru bişey değil herşeye rağmen kalkıp size gelmesi bile eli öpülecek bi insan olduğu anlamına gelir sadece size değil genel olarak konuşayım emin olun hanımlar bizde bir gün ölmez sağ kalırsak aynı yaşlara gelip aynı şeyleri yaşicaz ve inanın örneklerle sabit ne yaparsanız onu görürsünüz sonuçta oda bi anne ve kendi annelerimiz bizim için neyse onlarda öyle olmalı Allah'a emanet olun
Evin bahcesinde neden adamin omuzlarina biniyosunuz. Neden sizi donduruyo ay ne komik dusunuyorumda suanMerhaba arkadaşlar benim sorun kayınvalide. 4 yıllık evliyim ve şuan gebeyim. Kayınvalidemi çok aramam sormam o ise aradığında yada ay Bi beş dk uğrıcam evdeysen dediğinde bişey saçma sapan konuşup sinirlerimi hoplayıp dönüyor. Mesela en son geldiğinde tatlı vardı evde ikram edicem oğlum da sever tatlıyı yada herhangibi zaman oğlumda şunu sever bunu sever diyip geriyo beni yahu ben zaten biliyorum benim kocamı bana satıyor. Bi keresinde de eşim kv ben eşimin kuzeni bahçedeydik eşim beni omzuna aldı döndürüyor falan mutluyuz kv. hemen oğlum belin ağrıcak diyor yahu karısıyım ben onun buna bile müdahale. Ya Bi insan bişey bilmeyip bişeyden anlamayıp bu kadar mı herşeye karışır bilmişlik taslar sinir oluyorum. Aslında daha çok şey var ama sizin için uzatmak istemiyorum. Bazen dayanamayıp eşimle paylaşıyorum çoğu kez hak veriyor ben ona o an söylüyorum ama anlamıyor yeri geldiğinde uygun Bi dille konuşucam diyor. Bazen de bunlar aklıma geldikçe eşimden soğuyorum uzaklaşıyorum sanki Bi ana kuzusuyla evliymişim hissiyatı veriyor kaynanam. Kafama deseniz sürekli takıyorum ne kadar uğraşsam da. Tek düşündüğüm bebeğim ve evliliğim eşimle olan ilişkim etkileniyor inanın içimi dökmek için size yazıyorum ne hissedeceğimi şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?