Aynı evde misinizKizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Birlikte mi oturuyorsunuz?Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Yok ayriyizBirlikte mi oturuyorsunuz?
İyi de yavru evin ayrı yolun ayrı biraz dişini göster başta böyle olmazsan işin zor vallaYok ayriyiz
Ne güzel işte.Yok ayriyiz
Dinliyorum napaym ki ne denebilir cahil bi kadin bir soyle bin isit tarzındaSiz ne yapıyorsunuz peki dinliyor musunuz?
Biber doğrama şeklini bile gösterdiğine göreSiz ne yapıyorsunuz peki dinliyor musunuz?
25 yasindayim evet galiba bilmedigmi yapamdgmi dusunyorBiber doğrama şeklini bile gösterdiğine göre
Konu sahibin kaç yaşındasınız? Bilmediğinizi mi düşünüyorlar?
Kaç yaşındasınız?Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Boşluktan bunlar hep. Çok bilen yapsın göndersin. :)Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Bunu cok bilmis edayla her seferinde yapincaBilmiyorsanız dinleyin, ogrenin.
Biliyorsanız ben zaten sunu soyle yapacagim, biliyorum diyin gecin.
Uzatırlarsa vaktim yok simdi sonra konuşuruz diyin.
Ayrica birinden bir sey öğrenmek icin illa sizden buyuk mu olmasi gerekiyor? Ne fark eder yasi basi? .
25Kaç yaşındasınız?
Evimdeki duzene yaptigima ettigime nasil yapacagima kadar soylyyorSizin evinize mi karışıyo? Yoksa siz onda ona yardım ederken mi böyle böyle yap diyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?