Evetoğlan ? o biliyor muymuş hala evli olduğunu?
Kadın soru sormamis. Zaten henüz o dönemde aralarında bir şey de yokmuş kızla çocuğun. Sohbet ederken kızın annesi kendi demiş bunları.Kadın yapması gereken açıklamayı sevgilisine yapmış olabilir. Sevgilisi gerçeği en başından beri biliyorsa kayınvalideyi ilgilendiren bir durum yok.
Kendisini ilgilendirmeyen konularla ilgili soru sormasaydı yalan cümleler duymak zorunda kalmazdı.
Sonuçta ortada bir yalan ve hoş olmayan durum var. Kendini açıklamak için adım atmalı bence.Ortada kayınvalideyi ilgilendiren bir durum yok. Evet yalan söylenmesi yanlış neticede kız evli hala. Bu kayınvalidenin sorunu değil kızın sevgilisinin sorunu o kabul ediyorsa başka hiç kimseye laf düşmez. Kız neden kayınvalideye karşı adım atsın ki kayınvalideyle mi sevgili?
Kadın soru sormamis. Zaten henüz o dönemde aralarında bir şey de yokmuş kızla çocuğun. Sohbet ederken kızın annesi kendi demiş bunları.
Kaynınız kızın evli oldugunu bile bile hala arkasında duruyorsa demek ki kız açıklamasını yapmış kaynınıza.Kızlar, şimdi düşünün oğlunuz bir kızla aynı ortamda çalışıyor. Kız da bir yakininizin komşusu. O vesile ile bir gün kızın annesiyle de tanıştınız. Kızının evlenip birkaç ay içinde bosandigini, çok yanlış bir tercih yaptığını söyledi. Kız da aynı şekilde boşandım diyor. Ve bu kızla oglunuzun arasında duygusal bir ilişki yaşanmaya başlıyor. Bu sırada ogreniyorsunuz ki kız aslinda resmi olarak bosanmamis. Yani size yalan söylemişler. Hatta kızın kocası işyerine gelip olay çıkarıyor ve siz bu şekilde doğruyu ogreniyorsunuz. Oğlunuz hep kızın arkasında bu arada. Size de resti çekiyor. Sizce bu durumda müstakbel kayinvalide mi haklı kızla çocuk mu haklı? Yani yalanlardan dolayı kadın kızdan soğumuş durumda şimdiden. Siz olsanız yerinde ne yapardınız? Kabul eder bagriniza basar mıydınız kızı? Kızın hiçbir adımı falan da yok bu arada kadına karşı.
Ben müstakbel kayinvalideye şöyle dedim: " İnsanın başına her şey gelebilir. Evlenip boşanmak ayıp değil. Ama yalan söylemek büyük bir sorun o yüzden haklısın." Sizce yaklasimim doğru mu yoksa goremedigim bir şeyler var mı?
Kendini sevgilisine açıklamalı ki açıklamış sanırım hala birlikteler. Oğlu gerek duyarsa annesine açıklar. Yetişkin iki insanın ilişkisinde kayınvalidenin bu derece işin içinde olmasına gerek yok, onu ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Oğlunun hayatı, doğrusuyla yanlışıyla oğlunun kararıSonuçta ortada bir yalan ve hoş olmayan durum var. Kendini açıklamak için adım atmalı bence.
nasıl kv yi ilgilendiren sorun yok. Oğlu hala evli olan bir kadınla sevgili ve olaylar çıkaran bir eşi var. Anne olarak endişelenir de korkar da, yanlış olan bu ilişkiyi istemez de. Annesi ya hiç mi hakkı yok üstünde de annesini ilgilendirmezmiş, aklım tutuluyor bazı yorumlara.Ortada kayınvalideyi ilgilendiren bir durum yok. Evet yalan söylenmesi yanlış neticede kız evli hala. Bu kayınvalidenin sorunu değil kızın sevgilisinin sorunu o kabul ediyorsa başka hiç kimseye laf düşmez. Kız neden kayınvalideye karşı adım atsın ki kayınvalideyle mi sevgili?
Kızını korumak adına yalan söylemesi doğru mu sizce?Belki kadınla adam çoktan görüşmeye başlamıştı, adamın annesinin haberi yoktu. Kızını korumak adına öyle anlatmış olabilir.
Sonuçta sevgilisine karşı dürüst olmuş. Başka hiç kimseye açıklama borcu yok.
Aynen öyle. Cevapları okuyunca şok oldum. Madem herkesin hayatı boşanma aşamasındaki hatta evlilği kötü giden herkes bi sevgili yapsın sevgilisine de açıklama yapsın sorun yok.Yalnız şimdi evli olan kadın değilde adam olsaydı ne yorumlar dönerdi burda. Evli adamla görüşen kadın metrestir, tadındaama kadın olunca yorum yapan arkadaşlar birden naifleşiyorlar. Olay bu onların hayatı muhabbetine dönüyor. Bence biz millet olarak burdan kaybebediyoruz. Bir olay yanlışsa kadınsa da yanlıştır, erkekse de ama burda bile dürüst olamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?