- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Bence kimse kimseye yük olmak istemez ve kimse başkasının evinde rahat edemez. Çok agır hastalık halındede kızı yardımcı olsa daha dogru olur sanırım.Boyle bir seçenek varsa bence de bu
Kizi annem bende kalir diye mi endişeleniyor?Hayır kızı
Mekani cennet olsun kayınvalidenizinRiskli gebeliğim varken kanser hastası kayınvalideme baktım 6 ay. Kusmaktan 72 kilodan 60 kiloya düşüp 67 ile de doğuma girdim. Oğlum 4 aylik ikende kaybettim onu.Abartmayın artik ya bununda hesabını kitabını yapmayın. Kadın demekki sizde rahat ediyor ki sizde kalmak istiyor bu düşüncelere sahip biri olduğunuzu bilse kalmazdı eminim.
bacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
Amin. Teşekkür ederim. O benden ben ondan memnundumMekani cennet olsun kayınvalidenizin
Beter hasta olmak, kendini yerden yere atmak ,ayılıp bayılmak nasil planlar bunlar kv geliyor diye mi yapılacak ?bacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
Ben de bakmaya cok can atmam ama aklimdan hiç bunlar geçmez.bacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
Kizlar bu hanım evli değil onu biliyorum boşanmış ve kardeşi ona yakın geçen gelin eşiyle bu hanım yüzünden atismis ...Kizi annem bende kalir diye mi endişeleniyor?
Bilmedigin yok ha, ben asla aklimda tutamiyorum.Kizlar bu hanım evli değil onu biliyorum boşanmış ve kardeşi ona yakın geçen gelin eşiyle bu hanım yüzünden atismis ...
hesabi yapan evkaBir anne 9 evlada bakıyor da 9 evlat anneye bakma hesabı yapıyor.
Hep dua ederim Rabbim elden ayaktan düşürmesin. Kimseye muhtaç etmesin. Allah ömür verirse eğer bakıma ihtiyacım olursa evimde kalır bakıcı tutarım.
hanimefendi biraz gerçekci olun lutfen .kimse kendi anasi babasi disinda birine oyle gule oynaya bakmak istemez .ama beim aklima su geldi kinuyu okurken .atiyorum zamaninda kiz evlada haksizlik falan yapildiysa mal paylasimi gibi bir konuda vs kizda git kiymetli oglun baksin diyip geline gondermis olabilir .bilemedim hikayeyi en basindan bir tam dinlemek lazim .ne bakimi nekadar hasta ne hastasi bakim esnasinda nelere ihtiyaci var vs ....İyi yarın birgün de konu sahibinin annesi hasta olur da annesini getirmek isterse kocası ay hastayım çok fenayım çekemem deyip istemesin..gerçekten bu kadar kötü kalpli misiniz? O kadın o kocayı doğurmuş yedirmiş büyütmüş okutmuş evlendirip adam etmiş ama ne gelin hanım istemiyor diye hasta anasını evine alamayacak yazık gerçekten siz de kendiniz hep genç kalacaksınız sanıyorsunuz dimi
Ya bu konusi vardı onda baya şey olmuştuk diğer konulara tasmistik da ondan biliyom .... Aman sende GBT mi tutuyom forumun en balık hafizalisi benimBilmedigin yok ha, ben asla aklimda tutamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?