- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
aram iyiyse bende kalmasini sorun etmem, esimden de ekstra yardimci olmasini isterim. aram kotuyse sesimi cikarmaz, sadece izlerim. aram cok cok cok kotuyse ve cok duskun durumda degilse gelmesin diyebilirim.Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
yaBen de bakmaya cok can atmam ama aklimdan hiç bunlar geçmez.
Amanin tövbebacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
Kaymağını kim yiyorsa dibini de o sıyırsın.Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
sanirim gelin gecenki telefilon konusunu forumda gordu bide ustune anne hastalandi . gelin yaz bakalim benim agzimdan millet ne diyecek dedi .konu sahibi simdi onu yapiyor. geline gene yakalanmisHayır kızı
Iyi niyet gösterip yine de belki gelindir demek istiyorum. Yuregim kaldirmayacak hasta anneyi geline iteleme çabasını.Ya bu konusi vardı onda baya şey olmuştuk diğer konulara tasmistik da ondan biliyom .... Aman sende GBT mi tutuyom forumun en balık hafizalisi benim
Kız daha demin konusu var eski eşi evlen bekar kalma demiş aa aaaaaaIyi niyet gösterip yine de belki gelindir demek istiyorum. Yuregim kaldirmayacak hasta anneyi geline iteleme çabasını.
Akil sağlığım ve forumdaki geleceğim icin bu konuyu terkedeyimKız daha demin konusu var eski eşi evlen bekar kalma demiş aa aaaaaa
Hastalığınız kendinizi idare edemeyecek kadar kötü durumda değilse evimde kalırım. İlla biryere gitmeniz gerekiyorsa hangisi uygunsa onda kalın. Sanırım insan kızının evinde daha rahat eder.Kayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Sanırım kendi annesi. Konu sahibi boşanmış.O kişi kayınvalide değil de kendi annenizse nasıl tepkiniz olurdu ?
Ben o anne adına çok üzüldüm o zaman. Çünkü bizlerde yaşlanacaz etme bulma dünyası ben buna inanip güvenirim . Hiç muhtaç olmam dersin ama Allah öyle bir muhtaç eder ki dediğin kişiye .Sanırım kendi annesi. Konu sahibi boşanmış.
Ben bakmak istemem demek var bir de kendini yere at falan demek var sevimli. Ikisi farkli seyler. Bir de hastalik durumu var. Belki de hayati bir sey. Ben bu sekilde hallere girmezdim.yapamuk musun nesin sozum sana degil genele ama yeni evlilerin evine yatili misafir konusuna benziyor bu lafa gelince herkes ben olsam bakardim diyor ama buyur al evine desen kimse çıkmaz
Çok vicdansızsınız.bacim buraya gelip konu acma bence elinde hamilelik gibi mukemmel bir koz var .onceden basla ben hamileyim nasil bakayim diye mirildan o gelmeden ondan beter hasta ol kendini yerlere at ayil bayil .bukadar yaa .ben mi cok fesadım ?! azcik caninizin kiymetini bilin . ayil bayil fenalas gelemesin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?