Kayınvalide hastalandığında kızında mı kalmalı oğlunda mı?

aram iyiyse bende kalmasini sorun etmem, esimden de ekstra yardimci olmasini isterim. aram kotuyse sesimi cikarmaz, sadece izlerim. aram cok cok cok kotuyse ve cok duskun durumda degilse gelmesin diyebilirim.

Amanin tövbe

Kaymağını kim yiyorsa dibini de o sıyırsın.

Etrafımda gördüğüm oğullarinda kalıyorlar kizin evinde rahat edemiyorlar damadın aldığını bile yemekten çekiniyor anne babalar tuvalete bile gidemiyorlarmış valla bence anne babadan kim geçiriyorsa onda kalmalı örneğin babaannemle dedemin her şeyini amcam yiyor ama hastayken halama baktırmaya çalışıyorlar adaletli eşitlikçi bir anne babaysa sırayla tüm çcocuklarinda kalabilirler

Ya bu konusi vardı onda baya şey olmuştuk diğer konulara tasmistik da ondan biliyom .... Aman sende GBT mi tutuyom forumun en balık hafizalisi benim
Iyi niyet gösterip yine de belki gelindir demek istiyorum. Yuregim kaldirmayacak hasta anneyi geline iteleme çabasını.

Çok hassas bir konu, bir gün bizde elden ayaktan düşeceğiz, Allah kimsenin eline düşürmesin öncelikle sağlıklı bir yaşlılık nasip etsin :)

Ananem, dedem, babannem, dedem hepsi bizde kaldılar, iki tarafında 5’er çocuğu var. Kim nerede rahat ediyorsa, orada kalıyor, bunu kızı ya da oğlu diye ayırmak yanlış bence. İşin içine hastalık girdiyse, yaşlı insanlara “sende kalsın, bende kalsın.” muhabbetini de çok çirkin buluyorum ayrıca. Riskli bir hamilelik söz konusu değilse ve hasta hamileyi çok yormayacaksa sorun edilmemeli. Ama rahatsızsanız sağlık açısından bunu da kibarca ifade edebilirsiniz, gönül kırmadan.

O kişi kayınvalide değil de kendi annenizse nasıl tepkiniz olurdu ?

Hastalığınız kendinizi idare edemeyecek kadar kötü durumda değilse evimde kalırım. İlla biryere gitmeniz gerekiyorsa hangisi uygunsa onda kalın. Sanırım insan kızının evinde daha rahat eder.

Sanırım kendi annesi. Konu sahibi boşanmış.
Ben o anne adına çok üzüldüm o zaman. Çünkü bizlerde yaşlanacaz etme bulma dünyası ben buna inanip güvenirim . Hiç muhtaç olmam dersin ama Allah öyle bir muhtaç eder ki dediğin kişiye .

ya pamuk musun nesin sozum sana degil genele ama yeni evlilerin evine yatili misafir konusuna benziyor bu lafa gelince herkes ben olsam bakardim diyor ama buyur al evine desen kimse çıkmaz
Ben bakmak istemem demek var bir de kendini yere at falan demek var sevimli. Ikisi farkli seyler. Bir de hastalik durumu var. Belki de hayati bir sey. Ben bu sekilde hallere girmezdim.

Çok vicdansızsınız.
Siz Kayınvalidenize aynı şeyi yaparsanız ama anneniz gelince kapılarda karşılarsınız. O da insan değil mi? O da sizin kocanızın annesi değil mi? Allah sizin gibi insanlardan uzak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…