Kayınvalide hastalandığında kızında mı kalmalı oğlunda mı?

Ben o anne adına çok üzüldüm o zaman. Çünkü bizlerde yaşlanacaz etme bulma dünyası ben buna inanip güvenirim . Hiç muhtaç olmam dersin ama Allah öyle bir muhtaç eder ki dediğin kişiye .
Bilemiyoruz şimdi ne oldu ne bitti. Belki varı yoğu oğullarına verdiler, kızlarından kısıp kaçırıp, eğer böyleyse benim de bakasım gelmez. Kime yağdırdıysan, haklarım kimin ağzında ise ondan medet um derim.

Konu sahibinin kaynanası yok ayol.

valla allah kizi dururken hamile geline kendini baktirmak isteyendende korusun.

Orası da öyle tabi çok büyük nedenler olmadığı sürece ben anne kv hepsine bakarim

valla allah kizi dururken hamile geline kendini baktirmak isteyendende korusun.
Yalnız konu sahibi kızı.
Kız olan hanımefendi gelinde kalmasını istiyor?
Ayrıca kalır kalmaz oğlanda kızdaonun çocuğu değil mi?

Hasta olan anne hamile olan yenge ve konu sahibi annem hasta ben mi bakmaliyim yoksa hamile olan gelinimiz yani abimin eşi mi bakmali demek istiyormuş anladığım kadarıyla
Hasta olan anne hamile olan yenge ve konu sahibi annem hasta ben mi bakmaliyim yoksa hamile olan gelinimiz yani abimin eşi mi bakmali demek istiyormuş anladığım kadarıyla
evet bencede konuyu boyke acmak istemis ama ben sasirdim .gelinle kardesinin arasi acilmisti en son . simdi ne oldu hic ayrintili bilgi yok

Yalnız konu sahibi kızı.
Kız olan hanımefendi gelinde kalmasını istiyor?
Ayrıca kalır kalmaz oğlanda kızdaonun çocuğu değil mi?
biliyorum konu sahibini . kardesiyle kardesinin esini cekistirirken telefonda geline yakalanmisti
gelin simdi hamile ve diyorki bekar kizi dururken hamile halimle ben mi bakacagim. konu sahibide sanirim sen kendi annene bakma gelin bakmali dememizi bekliyor

para desteği size yapılıyorsa sizde kalır

Gerçekçi olarak yazıyorum. Gerçekten ilerde çocuklarımın bana bakmasındansa bakıcı tutmayı yeğlerim. Çocuklarımı ilerde bana baksınlar mantığıyla büyütmüyorum. Ama bir mesleğim ve gelirim olduğu için bu kadar rahatım ancak burda konu çok farklı.

9 çocuk ve bir anne var. Erkek kız farketmez. Burda gelin ya da damada laf düşmemeli. Kadına direk çocukları bakabilmeli ki hadi diyelim hayat şartları olmadı bakılamıyor. Her biri maddi anlamda biraz katkıda bulunsa bir bakıcıya gül gibi baktırabilirler. Ben burda konu sahibine değil çocuklarına kızıyorım.

Çok kötü değilsem kendi evimde kalayım isterim ama çok zordaysam kendi kızım daha iyi olur

konu sahibi gelin degil yalniz bakilacak annenin kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…