- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Bilemiyoruz şimdi ne oldu ne bitti. Belki varı yoğu oğullarına verdiler, kızlarından kısıp kaçırıp, eğer böyleyse benim de bakasım gelmez. Kime yağdırdıysan, haklarım kimin ağzında ise ondan medet um derim.Ben o anne adına çok üzüldüm o zaman. Çünkü bizlerde yaşlanacaz etme bulma dünyası ben buna inanip güvenirim . Hiç muhtaç olmam dersin ama Allah öyle bir muhtaç eder ki dediğin kişiye .
Konu sahibinin kaynanası yok ayol.Çok vicdansızsınız.
Siz Kayınvalidenize aynı şeyi yaparsanız ama anneniz gelince kapılarda karşılarsınız. O da insan değil mi? O da sizin kocanızın annesi değil mi? Allah sizin gibi insanlardan uzak etsin.
Aynen bunu yazacaktım , 9 evlat doğurmuş büyütmüş kızında mı oğlunda mı kalacak sorun oluyorAllah kimseyi başkasına muhtaç etmesin.
Yazık anneye, 9 evladın yanına sığamıyor
valla allah kizi dururken hamile geline kendini baktirmak isteyendende korusun.Çok vicdansızsınız.
Siz Kayınvalidenize aynı şeyi yaparsanız ama anneniz gelince kapılarda karşılarsınız. O da insan değil mi? O da sizin kocanızın annesi değil mi? Allah sizin gibi insanlardan uzak etsin.
Orası da öyle tabi çok büyük nedenler olmadığı sürece ben anne kv hepsine bakarimBilemiyoruz şimdi ne oldu ne bitti. Belki varı yoğu oğullarına verdiler, kızlarından kısıp kaçırıp, eğer böyleyse benim de bakasım gelmez. Kime yağdırdıysan, haklarım kimin ağzında ise ondan medet um derim.
Yalnız konu sahibi kızı.valla allah kizi dururken hamile geline kendini baktirmak isteyendende korusun.
Tamam okudum şimdi, kendi annesini istemeyen evlada da diyecek söz var mı? Sanırım yok.Konu sahibinin kaynanası yok ayol.
Hasta olan anne hamile olan yenge ve konu sahibi annem hasta ben mi bakmaliyim yoksa hamile olan gelinimiz yani abimin eşi mi bakmali demek istiyormuş anladığım kadarıyla
evet bencede konuyu boyke acmak istemis ama ben sasirdim .gelinle kardesinin arasi acilmisti en son . simdi ne oldu hic ayrintili bilgi yokHasta olan anne hamile olan yenge ve konu sahibi annem hasta ben mi bakmaliyim yoksa hamile olan gelinimiz yani abimin eşi mi bakmali demek istiyormuş anladığım kadarıyla
biliyorum konu sahibini . kardesiyle kardesinin esini cekistirirken telefonda geline yakalanmistiYalnız konu sahibi kızı.
Kız olan hanımefendi gelinde kalmasını istiyor?
Ayrıca kalır kalmaz oğlanda kızdaonun çocuğu değil mi?
para desteği size yapılıyorsa sizde kalırKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
O zaman daha fenaHayır kızı
Gerçekçi olarak yazıyorum. Gerçekten ilerde çocuklarımın bana bakmasındansa bakıcı tutmayı yeğlerim. Çocuklarımı ilerde bana baksınlar mantığıyla büyütmüyorum. Ama bir mesleğim ve gelirim olduğu için bu kadar rahatım ancak burda konu çok farklı.hesabi yapan evka
hanimefendi biraz gerçekci olun lutfen .kimse kendi anasi babasi disinda birine oyle gule oynaya bakmak istemez .ama beim aklima su geldi kinuyu okurken .atiyorum zamaninda kiz evlada haksizlik falan yapildiysa mal paylasimi gibi bir konuda vs kizda git kiymetli oglun baksin diyip geline gondermis olabilir .bilemedim hikayeyi en basindan bir tam dinlemek lazim .ne bakimi nekadar hasta ne hastasi bakim esnasinda nelere ihtiyaci var vs ....
konu sahibi gelin degil yalniz bakilacak annenin kızıGerçekçi olarak yazıyorum. Gerçekten ilerde çocuklarımın bana bakmasındansa bakıcı tutmayı yeğlerim. Çocuklarımı ilerde bana baksınlar mantığıyla büyütmüyorum. Ama bir mesleğim ve gelirim olduğu için bu kadar rahatım ancak burda konu çok farklı.
9 çocuk ve bir anne var. Erkek kız farketmez. Burda gelin ya da damada laf düşmemeli. Kadına direk çocukları bakabilmeli ki hadi diyelim hayat şartları olmadı bakılamıyor. Her biri maddi anlamda biraz katkıda bulunsa bir bakıcıya gül gibi baktırabilirler. Ben burda konu sahibine değil çocuklarına kızıyorım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?