- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
- Konu Sahibi holdmetight
rica ederim,ama sevgilinde annesine diyorsa sinir olduğunu yine belli etmiş oluyorsun doğal olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kayınvalidem de öyle ilkten çok şaşırmıştım burnunu sıkarak seviyordu koskoca adamı dedim tek çocuk herhalde ondan böyle ama yapısı öylemiş daha doğmamış çocuklarımızı hayal ediyor sanki kucağındaymış gibi seviyor
Ben öyle değilim ama sevgimi o şekilde belli edemem. Keşke yapabilseydim ama.
peki bu durum seni hic rahatsiz etmedi mi canim?
esinin tepkisi ne oluyor?
Yok aksine onu tanıyıp olduğu gibi kabul ettim.. zorla yemek yedirmeler falan komiğime gidiyor biz küçükken düşerdik bir de niye düştün üstünü başını pislettin diye annemizden azar işitirdik :) Sevgi gösterme şekillerimiz çok farklı.
O tek çocuk olduğu için çok bunalmış artık evimizi bile uzaktan tuttuk öyle istedi ne senin ailene ne benim aileme yakın olsun ki evliliğimizin farkına varalım tadını çıkaralım.
Ama bunun boyutuda çok önemli o arada ki ince çizgiyi mutlaka korumak lazım zarara dönüşebilecek bir durum çünkü.
Özellikle çocuk olduktan sonra çok korkuyorum
Tavsiyem olduğu gibi kabullen ne yaparsan yap değiştiremezsin kendini üzersin mesafeni koru gerisini çok takma
benimde tam demek istedigim bu, evdeyken kucaginda yatirsin 7/24 tamam ama benim yanimda biraz daha dikkatli olamaz mi? sizde demssiniz baskalarinin yaninda yapmadigi surece diye bizde rahatsiz oluyoruz diye
Allah askina herkesin evladi var herkes cok sever
aman benimkide ortanca eltime tapıyo ama onlarda biligin adam yerine koymuyo işte ne halt ederlerse etsinler boşver ben hiç senn annenler demiyorum olan bana oluyo işte hiç yokmuşlar gibi davranıyormbuynundan öpmek ne ya!!! garip bu erkek anneleri garip.benimkide sessizlikten ilgilsizlikten catliycak varsa yoksa kızı damadı.yapmadığı kalmadi bana. görümcemi severdim onuda kenddine benzetti.hızır bırakmadilar evimizde. biz bebek istiyoruz tup bebek yaptık sonuç bekliyorum suan en mutlu olmaiz gereken zaman eşim dün üzerime yürüdü onlar yuzinden. bebekt olayi aklına gelince geri çekti kenddini o olmasa dovucekti heralde.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
sizin gözünüzde koca adam olabilir ama biz anneler için evlatlar hep küçüktür.anne olunca anlayacaksınızEger oglunu sevip seni gomuyosa sorun var.
Ama beni sever demissin.
Sorun yok.
Uzakta oturup sevgilimin ezile buzule sevilen halini izler gulerim. Koca adami oyle svmek, komedilik sahne.
koskoca adama böyle bebek gibi sevgi gösterilerine ne gerek var, samimi gelmedi seni kıskandırmak için yapıyor olabilir, hanimiş benim oğlumda diyor mu
tüm kaynanalar kötüdür diye bişey tabii yok, ama bizim toplumun yapısından dolayı iyi kaynanaya ender rastlanıyor
çoğu oğlunun yüzünde bile bakmazsan nişanlandığı an kıymete biniyor
sizin gözünüzde koca adam olabilir ama biz anneler için evlatlar hep küçüktür.anne olunca anlayacaksınız![]()
Ayri konu acmak istemedim kusura bakmayin. Benimde kayinvalidem "iyidir" saf salak ayagina yatar onuda herkez oyle bilir. Uzakdan gelin geldim. Esimde annecinin onde gideni, oglu hata yapsin asla kabul etmez kizim sen yanlis anliyorsun olur esim birsey yapar onlarla paylasirim benim oglum melek gibi aslaaa yapmaz etmez. Ben vajinismusum ve kayinimin yaninda bu konuyu acti bende buyuk gorumcemin yaninda istemiyorum konusmayin kayinimin yaninda diye agladim. Kaynanam vaaaa ne zaman konusduk onun yaninda aslaa konuyu konusmuyoruz dedi ot gibi kaldim ortada. Ve esimde duydu duymazdan geldi oysaki oda vardi yanimda diger bekar gorumcemle. Ben sasdim kaldim hep boyle esimin giki cikmiyor delircem bende. Cok seviyordum kaynanami ama artik yuzunu goresim yok ama esim hep zorla baskiyla bastiriyor onlari cok seviyor inaniyor, tabiki sevecek ama ufacik birsey olunca hep onlardan yana hepinsan bikere karisini tutmazmi bikerecik
Ayri konu acmak istemedim kusura bakmayin. Benimde kayinvalidem "iyidir" saf salak ayagina yatar onuda herkez oyle bilir. Uzakdan gelin geldim. Esimde annecinin onde gideni, oglu hata yapsin asla kabul etmez kizim sen yanlis anliyorsun olur esim birsey yapar onlarla paylasirim benim oglum melek gibi aslaaa yapmaz etmez. Ben vajinismusum ve kayinimin yaninda bu konuyu acti bende buyuk gorumcemin yaninda istemiyorum konusmayin kayinimin yaninda diye agladim. Kaynanam vaaaa ne zaman konusduk onun yaninda aslaa konuyu konusmuyoruz dedi ot gibi kaldim ortada. Ve esimde duydu duymazdan geldi oysaki oda vardi yanimda diger bekar gorumcemle. Ben sasdim kaldim hep boyle esimin giki cikmiyor delircem bende. Cok seviyordum kaynanami ama artik yuzunu goresim yok ama esim hep zorla baskiyla bastiriyor onlari cok seviyor inaniyor, tabiki sevecek ama ufacik birsey olunca hep onlardan yana hepinsan bikere karisini tutmazmi bikerecik
tutmaz malesefbenim eşimde her seferinde söz verir senin yanında olucam diye ama yok yine aynı yine aynı
En son olan olayımızı anlatayım mesela. benim kayınvalidem buzdolabı gibi soğuk bbir insandır kimseyle gelip gitmez konusmaz evine gideriz bize hadi siz artık evinize gidin der böyle biri yani. eee bende bana sıcak olmayana samimi davranamam. onlara her gittiğimizde susar dururuz karsılıklı.eşimi sürekli doldurur ama hiç yoktan sebeplerle. en son 3 ay kadar önce eşime beni bi dünya şikayet etmiş yok ben onları istemiyomusum falan diye eşimde demiş yeter artık siz bi süre görüşmeyin en iyisi.sonra tabi eve geldi bi dünya tartıştık bende dedim beni istemeyeni bende istemem gitmem bende bidaha olur biter. neyse bu arada biz 3 yıldır bebek istiyoruz ama henüz nasip olmadı. bundan 1 yıl falan önce kayınvalidemle oturuyoruz yine bu bebek muhabbetini açtı bende sevindim dedim ay yazık benle konusmaya çalışıyo. ama baktım sürekli bana laf sokuyo yok düzgün doktora gideymişim annemler beni hocaya götürsünlermiş okutsunlarmış...vs. bende dedim ki tamam güzel diyosun yapalım bunları ama sizde dedim eşime söyleyin sigarayı bırakması gerekiyomuş beni dinlemiyor seni dinler içmesin sigara. bana döndü dedi ki ayyy günde 3 pk. sigara içen adam var boy boy cocukları var sigarayla olaydı bu iş. bende sinirlendim ama doktor eşime sigara etkili içmemen gerek dedi dedim. ayyy demez olaydımgeçen hafta tüp bebek denememizin olumsuz sonucunu aldım ağla ağla şiştim akşama kadar. akşam eşim geldi beni teselli edecek diye seviniyorum bende bana döndü demezmi - sen anneme ve ablama ben eşimin sonuçlarını bilgisayarında yakaladım onun çocugu olmayacak sigaradan dolayı dedinmi diye. kal geldi bana. dedim saçmalama insan böyle bişey yokken kendine çocuğumuz olmayacak yakıştırması yaparmı allah korusun söylemesi bile kötü
anlattım ona dedim annele böyle bi konuşma geçmişti sigarayla ilgili o kadar. sonra bi kafam attı dedim ben bebişim bana tutunmamış diye üzüleceğime annen yüzünden neden üzülüyorum ya yeteer artık bu ne. kadına bakarmısınız üzülüp dua edeceğine oğluna tutup yalan yanlış anlatmış bide demiş ki hiç bir anneye böyle şey söylenirmi ben nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm hasta oldum günlerce demiş. ayyy kafayı yicem
benim saf kocamda yememiş içmemiş benim yıkıldığım gün gelmiş bana anneciği üzülmüş diye hesap soruyo
![]()
Ayniiiiii ayniiiii baciiiiiiiiim yavruuuuuuum kaç bacim evlenme ben dünyalar kadar pişmanım benim kv aşık oğluna malesef esimde anacığına kaç kızım kaç huzurunu bozar açtığım konulara bak hele % 99 u kvEvli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
wallwalla benimde kac kerez bitiresim geldi de olmadi ışte hatta geçen sene annemebile? gittim iki hafta... aman off yaniUff napsak olmuyor. Sanada üzüldüm kendimde cok yiprandim aslinda ne yalan soyliyim bitiresim var herseyi. Allah yardimcimiz olsun