Kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

Benim esim kesinlijle baska bir secenek sunmadi bana.2Eltimle ayni apartmandayim kaynanam yok ama yine aile apartmani.Iyi taraflari da var ama bana kalsa asla tercih etmezdim.
Ben de istemiyorum oooof oooofff .. bana soracaklarını da sanmıyorum nasıl olsa ben anlayışlıyım iyi geçinirim karşı tarafta iyi diye düşünecekler hayır desem sorun çıkacak gibi :KK12::işsiz:

Ben de istemiyorum oooof oooofff .. bana soracaklarını da sanmıyorum nasıl olsa ben anlayışlıyım iyi geçinirim karşı tarafta iyi diye düşünecekler hayır desem sorun çıkacak gibi :KK12::işsiz:

Sen yine de istemedigini belirt esine.
Tepkini belli etmezsen tabi ki sorun etmeyecegini sanirlar.

Çok iyi ilişkiler bile mesafeler yakınlaştıkça bozuluyor. Ağzından girin burnundan çıkın kabul ettirmeyin.

Gerçi ben dinletemedim cılkımız çıktı. Bu sıkıntılardan dolayı da ne kocamda ne evliliğimde gözüm yok artık. Zamanını bekliyorum..

İnşallah siz başarırsınız..

Kızlar kayınvalidem Gilde aynı apartmanda oturma ihtimalim var kayınvalidem kötü biri değil fakat aynı apartmanda oturmak istemiyorum eşime bunu söyleyeceğim zaman tepki alacağımı biliyorum ters tepki bu yüzden nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve şu anda onun vermiş olduğu bir sıkıntı var içimde kayınvalidem çocuklarıma çok düşkün bu yüzden çok işte dışlı olacağız diye düşünüyorum ve ben de içli dışlı olmayı çok seven bir insan değilim mesafeyi seviyorum nasıl davranmalıyım sizce bu süreçte ? bir de geçen gün Kayınvalidem bize gelmişti kızım arkasından çok ağladı gitmek istedi ben de anne hayır o ağladığı zaman göndermiyoruz dedim kimsenin arkasından ağlamasınve bunu akşam oldu eşimle sohbet arasında söyledim eşim de öyle bir durum olduğu zaman beni öne sür hani oğlun izin vermiyor söyle dedi sen kötü olma .eşim böyle söyleyerek acaba ne demek istedi
Esine bravo seni arada bırakmak istememiş. Biz de hep birbirimizi öne süreriz.
Aynı apartman istemiyorsan söyle esine aynı bize anlattığın gibi sebeplerle anlat. Hatta kayınvalideme bile söyleyebilirsin. Az mesafe iyidir. Çaresiz gidersen de eşin bastan beri istemediğini bilmiş olur.

Back
X