1 aydır kayınvalide aynı yerde oturalım biz böyle olmayacak bekar kaynım var burda bir fabrikada çalışıyor tek başına yaşıyor o yüzden gelelim deyip duruyor evim 4 katlı babama ait bir yer babam başka yerde vli olduğu için tüm herşeyinle biz ilgileniyoruz 2 ay içinde birinci katımdaki kiracım çıkıcak kayınvalide biz gelelim elalemle uğraşıcağına oturalım babana kirayı verelim diyor eşim ne evet ne hayır diyor ben arada kaldım bende yorum yapamıyorum 4 yaşında kızım var tekim kimsem yok annemi kaybettim uzun zaman önce bana yararmı zararmı olur bilemiyorum gel demek kolay ama bir insana git dermek en zoru geceler boyu düşünüp taşınıyorum sizce sorun yaşarmıyım yada ne bileyim üzülüyorum yaşlı şeker hastası kadın sobası kömürü dertlerle uğraşıyor burda doğlagazlı rahat eder diyorum ama hala acabalarım var
kayınvalide fazlaca cırlar çok konuşur hatat tüm gün susmaz evlendikten sonra çok sorun yaşadık hatta bir sene gi,dip gelme yoktu şahsen doğurdum burnumdan getirdi ne lohusalık bildim ne bişi kızım oldu bir başıma büyüttüm faydadan çok zararı oldu o dönem bu tarafa gelmek istemesinin sebebi bekar kaynım ile aynı şehirde farklı yerlerde oturuyoruz 1+1 evde oturuyor kaynanada oda sıcak yemek görsün en azından çamaşırlarını yıkıyayım emde ben sba kmür derdinden kurtulur başında olurum diyor eşim neden istemiyor derseniz çok karışıyor çok konuşuyor herşeyi ben bilirim havalarında ve çocuk konusunda çok farklıyız ister istemez mesela kurulu bir düzen var saygı duyar ama bozmadan edemez hasta olmasından dolayı gelsin tamam diyorum ama ucundan kyısından huzur kaçıcak biliyorum bu arada çalışmıyorum evdeyim devamlı kızımlayım eşime pekte bişşler çaktırmak istemiyorum hani istemiyorum desem belki aklında yanlış düşünceler olucak bazen diyorum ikinci bir çocuk yapmaya karar verirsem belki bir ilşin ucundan tutar şimdilik mesele öyle ortada duruyor hep kafamda acabalar +ve - ortaya koymak lazım
bu + ve- lere bakarsan sen bu işten kurtulmaya bak derim, eşinde istemiyormuş nasılsa, resmiyet herzaman iyidir, ama aynı binada mesafe resmiyet kalmaz, çocuğu bi konuda disiplin verirsin, bi bakarsın kv altüst etmiş, çocuğuna kazandırdığın alışkanlıklar yerle bir olmuş, emeğin boşa gitmiş
nere gittin ne aldın vs... hep söylemek hesap vermek zorunda kalırsın, valla herhangi bi güzellik kolaylık göremedim senin açından, benim görüşüm bu:13:
bu + ve- lere bakarsan sen bu işten kurtulmaya bak derim, eşinde istemiyormuş nasılsa, resmiyet herzaman iyidir, ama aynı binada mesafe resmiyet kalmaz, çocuğu bi konuda disiplin verirsin, bi bakarsın kv altüst etmiş, çocuğuna kazandırdığın alışkanlıklar yerle bir olmuş, emeğin boşa gitmiş
nere gittin ne aldın vs... hep söylemek hesap vermek zorunda kalırsın, valla herhangi bi güzellik kolaylık göremedim senin açından, benim görüşüm bu:13:
mesafe her zaman iyidir. kayınvalidemle aynı binada oturuoz walla çalıştığım halde hiç derdi bitmiyor. yok dr ye götür. sonra bana şunu ii dediler oraya götür. komşu şu dr yi söledi oraya götür. ben ünv mezunuyum mahalle ağzıyla dr gezdirmek istio bana . benim tavsiyemi de beğenmio. böle saçma sapan bir sürü şey.tamam hasta ama böylesini de görmedim. ben bebeğimi kaybettim. ertesi gün bana yine hastalığından bahsetti. ama benim canımın ciğerimin yandığını anlamadı bile. hele babanın evine asla alma. babanla arana sorun girmesin. sonra eşin sen istedin ben sesimi çıkarmadım der.
büyüklü yerde büyüyen çocuğun psikolojısi farklıdır. anneanne ya da babaane fark etmez. otorite iki old. çocuk çok ikilemde kalır ve doğru ile yanlışı ayırt etmede zorlanır. genellikle de büyükler çocuk bana gelsin beni sevsin die annenin hayır dedikleri şeyleri yaparlar. ev hanımısın hiç gerek yok bence. çocuğunu kendin büyüt. iki taneyi herkes büyütüo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?