Aynen katılıyorum bütün yapılanlar bir gün başa kalkılıyorBu dusuncede oldugunuza cok sevindim. Kimseye minnet eylemeyin, kocaniza dahi. Yarin oburgun bir sorun ciktigi durumda ' ben senin cocuguna baktim sen boyle boyle yapiyosun..." " benim annem cocugumuza bakti ugrasti sen boyle boyle...." veyahut bu tarz yorumlar almamak en azindan olabilme ihtimali olan seyleri engellemek ve bundan daha onemlisi bebişinizin ilk yuruyusune, ilk konusmasina... her seyine sahit olmak gibisi var mi? Biraz buyuyunce calisirsiniz.
Aynen böyle oluyorK.validesiyle yurume mesafesinde biri olarak soyluyorum. Ben tavsiye etmem neden dersen ayni binada olmadigimiz halde haftada 2-3 kez gormek ister bizi. Ki ayni binada olsak hergun gorusmek kacinilmaz olur herhalde. Misafir gelir gitmek zorundasin senin ailen gelir illa cagirmak gerekir. Bisey yapacak olur illa yardima cagirir. Calisicam demissin tamam calis ama madem o binada size ayrilmis bir ev var. O evi verin kiraya ve kira gelirini alip suanki kiranizi odeyin. Calismayida kres cagina birakin kafaniz rahat olsun hemde kira vermezsiniz. Illa burda otursun oyle ev veririm demekle olmuyor maalesef. Madem o ev sizin en azindan kira gelirinden faydalanin bence
bende öyle düşündüğüm için kiraya gittim.. ama şuanda hamileyim aldığım maaş çok yüksek değil bakıcıya versem ,zaten bakıcı fiyatları yüksek baya bir de güven meselesi..
ya işi bırakıp bebeğime kendim bakıcam kirada devam.
ya da gidip o apartmana taşınacağım , ve çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?