kayınvalide ile aynı binada oturmak

Aynı durumdaydık canım.. Benim kız 14 yaşındaydı 3 yıl kadar önce sırf k.v. dırdırı çekmemek için ise girdim.zira pek tahammüllü değilim artık. Vardiya sistemim11 de falan geliyordum anahtar var k.v. aynı binadayız.Neyse eşim çalışmama gönüllü değildi hergün kavga ediyorduk.kızım büyük olmasına rağmen oğlunu sürekli kışkırtıp huzurumuzu kaçırıyordu .Yok çağırdım yemeğe gelmedi yok evde duruyor bize gelmiyor evde tek oturuyor bana ters cevap veriyor bişey söyle kızına bilmem ne...eşime sürekli şikayet oda birinde sussa diğerinde çocuğa dönüyor falan..
En sonunda cemre yetişkin bir kız istediğinde yer istediğinde gelir..gelmezse gelmesin başının çaresine bakar dedim.yok işte yemek yemiyor makarna yapıp yiyor sağlıklı değil hasta olur bilmem ne
Olmaz merak etme onun için şu an psikoloji yemekten önemli bidaha zorlamayın lütfen dedim
Ama nerdeee bu tacizleri devam etti amaç huzur kaçırıp beni işten çıkarmak zaten eşimde huzur vermedi direndim onlar memlekete gitmeye 3 gün kala çıktım .çok iyi geçmişti o kış
Fakat geçmişte kızımm 1 yaşında bebekken işe girmiştim yapmadığı kalmamıştı çocuğa bakıyor diye...eve geliyordum hemen yemeğe girişiyorum falan ev buz gibi sobalı o dönem daha sobayı yakmadan çocuğu getiriyor görümce yenge bu kakasını yapmış al diye her akşam aynı değiştirmiyor lar altını pişik içinde sürekli ...çamaşırlarını kapının önüne bırakıyorlar yerlere...poşete bile koymadan ...eşime bana bir tavırlar çocuğa bakıyoruz diye..o zaman da 3 ay çalışabilmiştim mecbur çıktım
Kızım 1 e giderken yine işe girdim ben memlekete gidene kdar çalış ben bakarım dedi bakmaz olsaydı çocuğuma sözlü şiddet sürekli banada aynı şeklide sinir surat değişik tavırlar
Sürekli bana laf sokmalar senin yetiştirdiğin çocuk bu kadar olur demeler neymiş cevap vermiş dedesine
Dayanamadım artık ben kızımla gurur duyuyorum sen kendi yetiştirdiklerine bak önce 3üde birbirinden berbat dedim k.p.re.. cinnet geçirtti bana karısı doldurup üstüme salmayı çok sever oldu bitti...
Başlarına gelmeyen kalmıyor hala aynılar . .yıllardır 2.çocuk baskısı yapıyorlar ama umurumda bile değil haketmiyorlar
Şimdi çalışmaya ihyiyacım yok çok şükür ama kışın onlar gelmeden yine işe giresim var ne yalan söyleyim ay çok uzun oldu kusura bakmayın
Demem o ki mahsus yapıyorlar siz işe gitmeyinde onlara hizmet edin diye..amaç bu.sizi yıldırmak
Kesinlikle çıkmayın işten dahada sinirlerinizi bozarlar ..
Söylenecek çokta bişey yok bunun dışında Allah sabır versin

Bırakın küssün şu halinizden iyidir, kavga kıyamet olmasındansa küslük daha iyi.
Arada eve çağırırsınız, çağırmak istemezseniz de siz birşey götürürsünüz kapıda muhabbet edip çıkarsınız.

Kvnin derdi size yemek pişirmek değil sosyalleşmek, yaşlılar çok yalnız hissediyor. Telefonla hatrını sorsanız bile olur, görümceyle hergün yüzleşmenize gerek yok ki.

Etüdü küçümsemeyin pandemideki günde 8 saatten 1 saate iniyor. Tabi okulda tüm gün sıkılan çocuk eve gelince enerji dolu oluyor, görümce de surat asıyor tabi.

İki çözüm önerim var:
1) Çok ucuza satılan Gameboylar var, içine çok sevecekleri bir oyun koyun, sadece kv de oynamak şartıyla alın (eve gelmeyecek) onunla oyalansınlar. Süre az olduğu için sadece ona odaklanacaklardır.
2) Yakınınızda park varsa kv orada karşılayabilir, o bankta otururken oynarlar sonra yukarı çıkarlar.

Her türlü görümcenin bağırıp çağırması hoş değil, ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyi.

İşten ayrılma yorumlarına katılamıyorum, günde 1 saat bakmak için tazminatı yakmanız anlamsız olır, tabi küçük olsalar anlaşılabilirdi.

Kendi annesi hastalanmıştı çocuklara benim annem bakarken.o zaman annesine yardımcı tutulmuştu hiç sesi çıkmadı.bana gelince olmaz.Bu şekilde olacağını tahmin edemedim malesef ,evlenirken 3 4 yıl kendimizi toplayana kadar çalışırsın, bu evde şimdilik bize yeter demişti. Ben yine çalışırdım o evde kal desede fakat çocuklar küçükken ben bakmak isterdim

Boylelerine yaranilmaz zaten. Siz fedakarlik yaptikca tepenize binerler. En ufak agzinizi actiginizda doyumsuz derler memnuniyetsiz derler. Gorumce size surat yapacagina gitsin abisine surat yaptsin. Sizde sonucta abisi olacak adamin borcunu temizlemek icin calisiyorsunuz. Cok merakli degilsinizdir isten yorgun argin gelince onun asik suratini gormeye O cocuklara ikidebir cemkirmesi hic saglikli degil onada ayri uzuldum. Zaten gun boyu anneden uzaklar ustune birde duygusal siddete maruz kaliyorlar. Vallahi cok uzuldum konunuzu okuyunca. Beyefendi isine gelmeyince kapiyi gosteriyor birde utanmadan. Hadsiz herif.

Esin baya bencil
Dedigim
Dedik.. sende calisan bi kadinsin adamin her istedigine evet mi diyorsun valla iyi sindirmis seni pislik herif

Yakında park yok , olsada inemez zaten ama oyunu bir denerim.dediginiz gibi 1 saat akşam üstünü değiştir yemek ye gecıyor zaten o aradada ben gelmiş oluyorum .Bilgisyar var pandemide almıştık , I pad var tüm ısrarlarıma rağmen onların aldıgı( param yokta almıyorum sandılar halbuki zararlı diye almıyordum , şimdi çok telefon tablet bakıyorlarmış suçlusu ben oldum )

Esin baya bencil
Dedigim
Dedik.. sende calisan bi kadinsin adamin her istedigine evet mi diyorsun valla iyi sindirmis seni pislik herif
Demiyorum kavga ediyoruz , sonra yine o istediğini yapıyor.Tek kavga sebebimizde bu.Başka şeylerde yapar dedigimi , fakat ev ve çocuklara bakıcı konusunda ne yaptıysam laf geciremedim.Aileme karşı 1 gün saygısızlığı olmadı , her ihtiyaç oldugunda hastahane vs koşar gider.ben tek çocuğum yardımcı olacak kimse yok bizden başka, kendide hasta olmasına rağmen işini bırakıp kenara çekilmedi hiç

O zaman bu deveyi gudeceksin bacim

Sizin kendiniz ve çocuklarınızla ilgili söz hakkınız yok mu hiç?
Ona izin vermedi, buna izin vermedi, emir eri misiniz eşinizin?
Aynen bakıcı konusunu yıllardır kabul etmiyor ,o kadar inatki anlatamam tanıyan bilir.kendimde işten şu an çıkamıyorum 10 yıl bitti tazminatım yanacak.Ya annesi bakacak ya annem bakacak başka bir alternatifi yok.Kendiside rahatsız sen çık o zaman bütün gün okulda olacaklar zaten diyorum onada yok.

Annen baban gelip sizde kalsalar olmaz mı canım 1.5 sene idare etseler. Eğer onları evlerinde bağlayan bir şey yoksa .Babanada moral olur hastaymış hem . Torunlarıyla vakit geçirir.

Hayatta başımıza her şey gelebilir. O yüzden işten ayrılmayın. Ama eşinizle konuşun biraz daha sorumluluk alsın. Bütün sorumluluk kv ve sizde. Biraz evinizde kalın kafa dinleyin.

Bir de misafirler sizin evinize neden geliyor anlamadım o kısmı. Anahtar vermeniz normal ama evinizde özeliniz yok. Biraz da çekirdek aile olun. Akşam işten gelince o çocukları evinize alın.

Annen baban gelip sizde kalsalar olmaz mı canım 1.5 sene idare etseler. Eğer onları evlerinde bağlayan bir şey yoksa .Babanada moral olur hastaymış hem . Torunlarıyla vakit geçirir.
Ikiside hasta annemin de başka bir rahatsızlığı var.Buraya gelince sanki onların evine geliyor gibi oluyor rahat edemezler burda , normalde bile çok gelmek istemezler.Benim ev yolgeçen hanı olduğu için rahat edemezler.3.5 4 sene onlar baktı zaten kendi evlerinde anaokuluna orda.gitti.Babam dedi artık çocuk peşinde koşturamam ben görmüyomusun halimi diye zaten ama kaynanam gezmeye gitcek komşu bakacak diyince getir dedi bu hafta orda yine

Aksam ben gelince hiç girmiyorum onlara cocukları alıp çıkıyorum.Aksam onlar bize geliyor haftada 4 gün filan onların balkonu yok.misafir gelince de hayde balkona diye çıkıyorlar kahve sigara muhabbetine benim eve

Apartmandan ayrılın .Oyle olmaz

Ev hanimlarini mi asagiliyorsunuz ?

eşiniz tazminatı yakmanıza müsaade etmeyecek bir tip anladığım kadarıyla, o zaman ya tazminatı yakıcam işe gitmicem ya da bakıcı tutucam diye şart koşabilirsiniz. normalde böyle şeylerden hoşlanan biri değilim ama eşinizin her şeye hayır demesi bana burda fenalık getirdi. görümceyi de bir yandan haklı buluyorum, bunalmış olabilir. yalnız siz ikinci çocuğu düşünürken bunları hiç düşünmediniz mi orasını anlayamadım. yani yanlış anlamayın böyle bir durumda çalışırken tek çocukla bile zorlanılır, bir de ikinciyi yapmak pek akıl karı gelmedi. ya sabrediceksiniz ya da sabrediceksiniz sonuç onu gösteriyor.

Ev hanimlarini mi asagiliyorsunuz ?
Yok canım , sonuçta evde olan bir annenin çocuğu ile çalışan anneninki farklı oluyor.ben çocuğumu günde 4 saat görüyorken ( O 4 saatte çamaşır bulaşık ütü temizlikte dahil ) ne kadar ilgilenebilirimki.ama aynı performans bendende bekleniyor, beğenmedikleri çocuklarım da sınıf ta 1. 2. sırada bu arada

Aksam ben gelince hiç girmiyorum onlara cocukları alıp çıkıyorum.Aksam onlar bize geliyor haftada 4 gün filan onların balkonu yok.misafir gelince de hayde balkona diye çıkıyorlar kahve sigara muhabbetine benim eve

Akşama kadar çocuklarla zaten hala niye size geliyor. Yorgun’um hastayım diye ayaklarını kesin bence. İnsan azıcık yalnız kalmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…