- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Merhaba yorumuz için çok teşekkür ederim, geçmiş konularımda da yazıyor bu bahsettiğim kişi benim hocamdı... Zamanında çok ikilemde kalmıştım hareketlerinden buraya çoook yazıyordum o zamanlar ama hayat o kadar garip ki ondan uzaklaçmak istedikçe bir şekilde bizi daha çok bağladı birbirimize ve 1 hafta önce bu konuşmayı yaptık biz, Bunsan öncesinde birbirimize itirafımız olmuştu ama ciddi olduğuna dair ilk kez konuştuk, neden evlenmediğini anlattı, evlilik hakkındaki düşüncelerini bazı hayallerini, endişelerini ve anne meselesini ve dedi ki zorlayamam ben bunun için ne seni ne de başkasını ama ben buyum, bana emanet olarak annem kaldı bu yüzden beraber yaşamam lazım bunuda hiçbir kız kabul etmeyeceği için düşünmedim evlenmeyi dedi, senle ben biz olamazsak bile hayatımda hep kalmanı istiyorum, seni kaybetmek istemiyorum dedi, sonra sohbetimiz doğal akışına geçti neler yaptığını anlattı ev hayatını, hayalimdeki biri...Allah gecinden versin. Eşin seni ezen dinlemeyen biriyse sorun olur. ama sana saygılı ve fazla değer veren ince düşünen bir adam ise işiniz daha kolay olur canım.
ilk baslarda her işe sen koşma diye tavsiyede bulunabilirim. sonra alışıp her seyi ayagina isteyen bir kayinvalideye donusebilir. kendi özeliniz olsun. her şeyi anlatmayin belli etmeyin. gerekirse tartismayi bile disarida iken yasayin.. yüzünüze sonradan vurabileceği açıklarda bulunmayin ailenizle ilgili mesela.. dedigim gibi..
herkes hayatta ayni sartlarda yaşamiyor maalesef. ama siz de bu durumu yaşayacaksiniz olumsuz değil olumlu yorumlara kulak verin.. belki cok tatli bir anne olur size. hic belli olmaz.. belki de iyi ki dersiniz.. Ne olursa olsun umarım cok ama çok mutlu olursunuz. Allah yardımcınız olsun. O evde hep huzurlu ve mutlu olmanızı diliyorum can-gönülden.
Annesi ile 1 hafta bir sohbetimiz görüşmüşlüğümüz oldu, annemin öldüğünü biliyor, yakın akrabalarımın sevdiğim adamın babasıın cenazesinde yaptıklarını, babamın iyiliğini benim babama düşkünlüğümü, sonuç toz pembe gelmiyor hiç birşey ama karşıma alıp bende konuşacağım onunla elbet, orta yolu bulamıyorsak da aile olma yoluna hiç girmeyiz