Bunları konuşmuş olmanız gerekmiyor muydu ?
Ben direk konuşurdum olmuyosa evlenmezdim
Şimdi daha zor
daha doğu göreviniz bile başlamamışken, bu konular üzerinde inatlaşmak gereksiz. zamana bıraksanız? çekincelerinizi de annesi üzerinden konuşmayıp küçük ilçenin sizi mutsuz edeceğini, antalya'nın çocuk büyütmek için güzel olduğunu, ailesine de bir kapı olacağını söyleseniz? eşinizin gerekçesi nedir? belki oun gerekçesi çok daha makuldür. bundan hiç bahsetmemişsiniz?Merhabalar
Bizim bu sene kısmet olursa Doğu görevimiz var. Eşim bir kaç gündür plan yapıyor doğudan sonra Kırşehir yazariz ama evi Ortaköy den tutariz ben gidiş geliş yaparım zaten arası 20 dk diyor. . Kayinvalidem orda yaşıyor. Tabiki ben olmaz asla kesinlikle orda oturmam dedim. O da bana sebeplerini açıkladı ama yok ikna olmadım. Ben ikna olmayınca da morali bozuldu. Bende Antalya istiyorum benim ailemde orda.
Ben kendimi biliyorum küçücük bir ilçe kayinvalideye yakın kendi örf adetleri bana ters, uzakta olduğumuz için çok yüzgöz olamadık yani en azından ben müsade etmedim. Şimdi aynı şehirde istediğim kadar mesafeli olayım kesinlikle puruzluk çıkacaktır. Bir de orda yaşayamam ki ben kendi fıtratımı biliyorum.
Bu konuda nasıl uzlaşmak gerekir ki.
Niye olmadıKonuştuğumuz gibi olmadı ne yazık ki ..
Daha doğu görevi bitmemiş, hatta başlamamışsınız bile
Niye olmadı
Kim sözünden döndü ilk
Evet ama kararı net. O ilçeye yakın yerleri yazacak dönüşte ve kararlı bu bile beni şimdiden kasıyor daha belki 3 4 sene var ama bilmiyorum acayip taktım bu konuyu
ben olsam iki ailedende uzakta olmak isterdim
ohhh kafam rahat olurdu
senede bir gelir kıymet görürdüm bari
Bence 3-4 sene içinde yavaş yavaş neden orada oturmamanız gerektiğini konuşabilir, ikna edebilirsiniz.
İkna etmeye çalışırken de sakın orada kv yaşıyor demeyin.
İlçe küçük, ben sıkılırım, sıkılırsam sana sararım. Kavga ederiz vs
Veya sağlık imkanları kısıtlı vs
Eğlence yerleri az gibi
Antalya olursa her haftasonu denize gideriz, tatile çok para harcamayız vs
Sakın kv lafı geçmesin ama...
Çok iyi anlıyorum seni. Ne güzel böyle mesafe koymuşsun. Şimdi o mesafenin yok olmasını istemiyorsun. Çocuk düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız "ben annemden destek almadan çocuk bakamam. o yüzden annemlere yakın yaşamak istiyorum" diyebilirsiniz.
Aman diyeyim biz esimle ikimizde antalyaliyiz ben merkezden esimde ilçesinden onların katı kuralları var mesela biz rahat kurallara gore yaşamayan bir aile yapımız vardı bizde istanbulda yaşıyoruz ben evlenmeden önce antalyaya dönmek için söz aldım esimden ama eşim bunu istemeye istemeye kabul etti çünkü oda ailesinden kaciyordu neyse ben evlendikten sonra anladimki iyi ki memlekette değiliz Allah korusun.bence yakın yerleri yazmayın yılda bi kaç kere gidebilecek kadar uzak yerleri yazın yoksa en az ayda bir kere gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?