kayinvalide ile ayni şehirde yaşamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin olduğu yerde kadınlar hem eşinin hemde kv kölesi olur benim elti orda yaşıyor çalışan bir kadın ama malesefki öyle. Bu senin ömrünün sonuna kadar etkileyecek birşey uğraş ve gitme bi şekilde eşinin aklına gir

Bende ugrasicam çünkü kendimi biliyorum ben gelemem öyle kv görümce yok akraba falan kendimi biliyorum ya benim dediğim olacak ya da 2 aileye uzak bir yer kesinlikle onun ailesinin burnunun dibine giremem

daha çok varmış yaa
hani derler ya o zmana köprüden ne sular akar
bi bakmışsın konu zaten kendiliğinden başka şekilde çözülmüş de konuşmanıza bile gerek kalmamış
en azından 3-4 yıl sonraki bir durum için şimdiden strese girmeye gerek yok

Diret derim. Bende senin gibiyim. Sen yapamam diyorsan zorla derim. Ikiniz ortak yön bulmalisiniz

Canım ben de ortaköyde yaşıyorum. Eşim de ben de Ankaralıyız ama eşimin görevi burda tayinde sıkıntılı olduğu için ben buraya geldim. Başta alışamadım ufak bi yer hiç bir sosyal faaliyet yok,imkanlar kısıtlı, arkadaşlarınla bi kafeye lokantaya gidip başbaşa oturamıyosun çünkü içerisi kız kesmeye gelen hödüklerle dolu oluyor. Bazen çıldırma noktasına geliyorum ama alıştım buraya çalışıyorum bide kızım var birikim yapmak için güzel bir yer çünkü para harcayacak hiçbir yer yok :)
Benim avantajım ailelerden uzağız rahatız. Benim kayınvalidem burda olsaydı ben de zorlanırdım emin ol ufak yer herşeyi birlikte yapmak için zorluycaktır sizi. Başbaşa hiç bir faaliyetiniz olmuycak buranın kültürünü biliyorum çünkü.. Daha vaktiniz varmış hakkınızda hayırlısı olsun.

Biliyorum işte ben o ilçeyi yasantisini geleceklerini bir de köyleri çok yakın 10 dakika köyden gelmiyorlar bazen mutlaka siz de gelin diyecekler. Yani büyük konuşmak istemiyorum ama asla ama asla ne Ortaköy de yaşarım ne kayinvalideye yakın

Diret derim. Bende senin gibiyim. Sen yapamam diyorsan zorla derim. Ikiniz ortak yön bulmalisiniz

Aslında ben istemezsem olmaz biliyorum ama yinede ya olursa diye korkum da yok değil gibi. Düşünsenize rahatliga alismissiniz Antalya gibi bir yerde büyüyüp istanbulda evlenip hooop Ortaköy olacak is mi Allah aşkına

Yani bence dogu görevinden sonra nereye gidersek gidelim moduna gireceksiniz.
33 yildir Diyarbakir'da oturan Diyarbakirli kardesinizden sevgilerle
Biz Kayseri yazdik esimin memleketine gidiyoruz bu sene. Ama evler pek yakin olmayacak. Kayinvalide zengin semtte oturuyor. Biz orta halli bi yerde ev alacagiz. Fakirlik ise yariyor

Hele bir doğuya gidin gelin

Küçük yerde oturmaktan bunalın o zaman eşiniz de farklı olanaklar olan yer ister

Çoluk çocuk eğitim vs öncelikler değişir

Ayrıca 3-4 yılda insanın bakış açısı bile değişir

Şimdi bu konuyu senin ailen benim aileme getirmeden kapatın

O zaman bakarız deyin doğuya gidin duruma bakın o zaman yeniden karar vberirsiniz

Kv ile mesafeli olunca da bir şey olmaz yıllar da geçecek zaten yeni gelin olmayacaksınız artık

Aynı ilde 3-4 ayda bir görüşürüz biz mesela kendinizi şimdiden germeyin eşinizi de inatlaştırmayın hayırlısı deyip
Biraz günü yaşayın

"Ben Antalya istiyorum benim ailem orada" diyorsunuz ama eşinizin ailesi Kırşehir'de yaşıyor diye feryat figan ediyorsunuz. Ne oluyor size kızlar. Aynı şehirde yaşamaya bile tahammül edemez olmuşsunuz. Yok artık yaa, hatta aynı ülkede yaşamayın, aynı galaksi de olmaz.

Bu konuyu benim açmam gerekirdi çünkü Doğu görevi biteyazdı :)

Bizim niyetimiz Şark sonrası egeye gitmekti ama ben 2 sene babamı kaybettim ve ankaraya gitmeye karar verdik, ikimizin ailesi de orda bakalım neler olacak

Hayat neler getirecek bilemiyosun ki...babam hayatta olsa aklım annemde kalmayacaktı ve biz aydın Muğla Balıkesir falan yazacaktık,akşamdan sabaha planların yerle bir olabiliyor

Kayseri olsa canıma minnet :) Ortaköy allahım düşündükçe tuylerim diken diken oluyor

kendi ailenin de olduğu yeri istemeyerek, orta noktada bir yer bulursunuz eşit mesafede olur orada yaşarsınız.

Hayır yanlış anlasilmaya sebep oldum galiba. . O kendi ailesini isteyince bende kendi ailemi istedim aslında planimiz iki aileden de uzak olmakti ama eşim inattir tanırım

Inanin Büyükşehir olsa sorun etmicem ama bahsettiği ilçe küçücük hiçbir sosyal aktivite yok okul deseniz eğitimi kalitesiz. Doğuya gidince belki küçük bir ilçede görev yapacagiz ama en azından gidecegimi bildiğim için katlanirim. Ya sonrası tekrar bir ilçe ve ben kendimi düşünemiyorum

benim eşimin ailesi de kalabalıktır ve misaifrliğe gitmeyi acayip severler habersizce gittikleri yerde asgari 7 saat oturup yemeklerini meyvelerini tatlılarını yemeden gitmezler, onlar gelmese illa ki eşimin ailesi çağırır. sana da durum böyle olacak oturun konuşun güzelce ve asla gitmeyin kafa götürmez.

sana bişey olmaz nemiş her daim işini bilirsin

Evet aynısı benim başıma da gelecek haber vermeden pat diye gelecekler bir yere gitsek haberleri olacak e herseye Karışma istekleri de cabasi. Çok erken demişsiniz yani demiş birçok üye ama inanin kızlar bu şimdiden ciddi bir mesele oldu ben orda yaşayamam kesinlikle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…