kayinvalide ile ayni şehirde yaşamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birde o sofraları senin kurdugunu düşün, 4 martta babam vefat etti 10 nisanda ben meteyi doğurdum taziyeye gelen bebek görmeye gelen hep karıştı, çevresi çok genişti babamın, dolayısıyla taziye 1 hafta sürüp bitmedi annem de 15lik kız değil ki bir de benim kaynanama hizmet etsin o telaşede, zaten hasta,hani bi işin ucundan tutsa neyse

Tayin durumuna amenna neresi gelirse giderim orda suremiz belli ama kesin dönüş yapacagim bir il eşimin memleketi olamaz

Şehir bile değil ilçe. Ve eminim kv ile aramızda 5 dk olacak

Yahu öyle bir ilçe ki kadınlar yanlarında bir erkek olmadan çarşı pazar yapamaz dugunlere vs gelinler çok goturulmez allah aşkına ben böyle buyumedim bu nedir eşim onlara göre modern sayılır aynı ilçe olunca bilemiyorum

Ortaköy mü aman tanrım...Benim arkadaşım vakti zamanında Ankara'dan oraya gelin gitmişti.Dayanamayıp 2 yıl sonra adamı bırakıp geldi.Anlatırdı da Oraları aileleri falan kabus gibiymiş. Ya da onlar öyledir belki.
Eşinle sakin konuş onun açısından da eksileri dile getir.Sen de kendi aileni istersen iyice inatlaşır belki. o yüzden başka şehir düşünün.Hakkınızda hayırlısı.Ama daha çok erken değil mi tartışmalar yaratmanız?

Kızım olmadan asla filmini izledin mi? Kadının kocası doktor güya gayet modern adb de iken ama irana gidince anında özüne dönüyor, armut dibine düşer, tam dibine olmasın hadi 2 adım uzağına düşer ama çok uzağına değil

Boşanmaya kadar götürürüm bu işi benim kararım kesin kesinlikle olmaz aksi bir durum olmadığı takdirde. Cinnet geçiririm ben orda
Yani 30 yaşında insanlarız bu yaştan sonra birde hesap mi vericez ki eminim hesap soracaklar o fıtrat var
Ooo bosver o zaman. Benim kayinvalide kotu biri olmadigi icin rahat konustum. Hesap mesap zor.

Aslında ben istemezsem olmaz biliyorum ama yinede ya olursa diye korkum da yok değil gibi. Düşünsenize rahatliga alismissiniz Antalya gibi bir yerde büyüyüp istanbulda evlenip hooop Ortaköy olacak is mi Allah aşkına
Ohoo bacim hiç olmaz o. Ben diyeyim. Sen bunalirsin. Tekrar diyorum diret.

Tam anlatıldığı gibi bende oraya evlenseydim 2 yıl bile dayanamazdim eşim ailesi gibi sığ görüşlü değil Allahtan. Ama burunlarinin dibine girerse özüne dönebilir o zaman da boşanmak kaçınılmaz olur. Erken canım ama şimdiden böyle konuşması bile geriyor beni

Kesinlikle öyle her hareketimize bir kulp bulacaklar ve ben gelemem öyle şeylere rahat büyüdüm rahat yaşadım yıllar sonra kv çekemem kültür farkımız çok. Eşimle değil ama ailesiyle düşünceleri bile mantigima ters. Eltim var orada 8 ay oldu evleneli daha 1 kere gitti ailesine ki çok yakın bi köyde. Onun için bile kayinvalidemle cata çat tartistim. Şimdiden alismasin öyle dedi ya ne sacmaliyorsunuz siz dedim ne kadar bencil ve cahilsiniz kendi kızların istediği zaman geliyor o kız insan değilmi kimsesi yok mu dedim. Eltim ses cikartamiyor çok baskı altında onun için ayrı üzülüyorum zaten

Cok bencil geldiniz bana.antalyada aileniz varmis da antalyada yasamak istiyormussunuz. Ohh esiniz de size sizin dusuncenize kapak olacak bir sekilde kirsehirr ailesine yakin yere tayin istemeyi dusunuyor..hadi bakalim kim galip gelecek.ben esinizin tarafindayimm :)

Hiç de bencil düşünmüyorum konuyu baştan okumadiysaniz ve sayfaları neden gitmek istemediğimi anlarsınız. Ben ailem diye tutturmuyorum ama onun aileside olmaz.

Ailesi sığ, ailesinin yanına dönerse onlara benzer, oyy kabus, oyy korkunç.. Ya bu tanımlar çok acımasızca geliyor bana sonuçta evlendiğin adamın ailesi ne bileyim. Böyle hiç beğenmediğin bir ailenin oğluyla neden evlendin diye merak ediyor insan?
Ben kvalideme iki üç sokak mesafede oturuyorum aramadan sormadan gelmez,hatta çok nadirdir geldiği :), haftada bir gün gideriz bellidir yani gidip gelmemiz. Fazla yüz göz olmayıp herkes haddini bilse o kadar sorun olmaz gibi geliyor bana.
Çok sorun yaşarız illaki ben onlarla baş edemem diyorsan eşine herkesten uzak Allaha yakın olalım de ne kendi ailene nede onun ailesine yakın olun. En rahatı bu bence. Mis.

Hiç de bencil düşünmüyorum konuyu baştan okumadiysaniz ve sayfaları neden gitmek istemediğimi anlarsınız. Ben ailem diye tutturmuyorum ama onun aileside olmaz.
Olur neden olmasin. Niye olmicakmis. Kaynanayla ayni sehirde neden yasanmasin.goren de ayni evde yasicaksiniz zanneder. Hanimkoylu erkeklere gicik oluyorum. Koşup karisinin sehrine yerlesenler falann..ayy cok iticii

Ooo bosver o zaman. Benim kayinvalide kotu biri olmadigi icin rahat konustum. Hesap mesap zor.

Kayinvalide iyi olsada yaşayamam nasıl anlatsam gerçekten bilemiyorum. Çok farklilar düşünce yapıları yaşam tarzları vs

Mugecim gerçekten eşim onlardan çok farklı zaten uzagiz dedim ama birgün bu durumla karsilasacagimi tahmin edemedim tabiki. Dusunsene bi eltini 8 aydır ailesiyle bir araya getirmeyen bir aile ve daha birçok şey. Ben basederim etmesine ama yipranirim orası kesin

Olur neden olmasin. Niye olmicakmis. Kaynanayla ayni sehirde neden yasanmasin.goren de ayni evde yasicaksiniz zanneder. Hanimkoylu erkeklere gicik oluyorum. Koşup karisinin sehrine yerlesenler falann..ayy cok iticii

Karısının şehrine yerleşen ? Hanim köylü ?

Herkes haddini bilirse sorun olmaz kv.ne konustugunu bilmezse basitlik yaparsa zor sende kafanda bitirirsin hic sorun olmaz.yoksayarsin.

Herkesin kabulleri farklı, sen oturuyo olabilirsin anlaşıyor da olabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…