• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile aynı şehirde yaşayanlar...

Yani arkadaşım bi oğlu bi kızı varsa die bakarsak 30 tane doğruysaymış hergününü biriyle geçirsin diesim gelio
Sonuçta kadınında bi kocası var değil mi ?

12 yıldır eşimle birlikteyiz 14 aydırda evliyîz kv mi 12 yıldır tanırım okadar çok severdim ki anlatamM ama evlenice bişey oluo anlamadım çözemedim değişiyorlar
Hizmet bekliyorlar tamam yap gönlü olsun gitmeni bekliyor git gönlü olsun aramanı beklio ara gönlü olsun güleryüz sevgi saygı hepsi var ama sen onun oğlunu çalan kadınsın iş burda bitio resmen rakip gözüyle bakıolar

Bakin ben bekarim daha kaynana vs yok ortada:) Dedigin dogru beklenti icine giriyolar. Ama ne biliyim misal kendi annen "kizim cok sıkiliyorum haftanin bir gunu beraber carsi pazar gezsek" dese yine tepkiler boyle mi olur?

Benim annemin uc kizi var %90 kaynana gibi olur "niye aramadin, niye benle ilgilenmedin"oyuzden kv degil de direk bi'anne nasil ve ne niyetle oyle dusunur diye bakiyorum olaya.

İnsallah bakis acimi degistirecek bi'kayinvalidem olmaz. Benim annem kayinvalidesini cok severmis hatta hep olmeseydi de beraber otursaydik keske der. Ondan garip geliyo bu sayili gitme gelme arama konulari.

iş, trafik, yoğunluk dolayısıyla 10-15 günde bir görüşüyoruz ama daha sık görüşmek isterdim.. çünkü torunlarını çok özlüyor haklı olarak..

Bakin ben bekarim daha kaynana vs yok ortada:) Dedigin dogru beklenti icine giriyolar. Ama ne biliyim misal kendi annen "kizim cok sıkiliyorum haftanin bir gunu beraber carsi pazar gezsek" dese yine tepkiler boyle mi olur?

Benim annemin uc kizi var %90 kaynana gibi olur "niye aramadin, niye benle ilgilenmedin"oyuzden kv degil de direk bi'anne nasil ve ne niyetle oyle dusunur diye bakiyorum olaya.

İnsallah bakis acimi degistirecek bi'kayinvalidem olmaz. Benim annem kayinvalidesini cok severmis hatta hep olmeseydi de beraber otursaydik keske der. Ondan garip geliyo bu sayili gitme gelme arama konulari.

Kvler hep bi beklenti içindeler sen yerine getirdikçe daha çoğunu istiyorlar e daha işitecek bişey kalmayınca sorun çıkartıyorlar yüz gözolunuo
Burda bisüre insan konu açıo herşeyi yapıorum gene yaranamıyorum die bütün gelinler bencil olamaz herhalde sayılı gitme konusunda
Mesafe koymak gerekio mecburen
Çeken çektiriyor maalesef kendi kavleri yapmış şimdi onlarda kvlik yapma sırası die düşünolR herhalde
Annem çarşı pazar gezelim diyince geziyorum
Ama kv ile gezilmioki çağırıyorum gelmio gelince burnundan getirio

2 ayda bir mi gidiyorsunuz kayınvalidenize. Uzak mı oturuyorsunuz o kadar yani 2 ayda bir gidecek kadar. Kendisi de gelip yarım saat oturup gidiyormuş hiç mi anne otur, yemeğe kal filan demiyorsunuz yemeğe almıyorsunuz ne de olsa eşinizin annesi. Bir sorun varsa aranızda bilemem tabi ama kendi annenizle görüşme sıklığınız nedir? mesela o da geldiğinde yarım saat oturur gider mi ya da 2 ayda bir mi gidersiniz?

büyüklere kalsa her gün gitsen niye geldin demezler:)) yeni evliyim çalışıyorum akşam eve gel ortalık topla yemeği ye saat ilerliyor hafta sonu da eşim bir gün izinli onu da beraber geçirelim derdine düşüyoruz.. ziyaretlerin hafta içinde yapılması en mantıklısı genelde bizimde öyle oluyor yemeğini ye mutfak topla çayı ver sonra hadi gidelim oluyor saat 11-12de eve geliyoruz.. kayınvalidemle aramız iyidir şükür ama çok içli dışlı olunması taraftarı da değilim bir ara iyi sarmıştık nişanlıykende ben çok giderdim kendi ailemde burada yoktu yemeği ye çay iç kalk 8-9 gibi evime geçerdim şimdi öyle olmuyor maalesef :)

Herhalde evliliğin ilk aylari herkes ayni bizde haftanın 2-3 günü hep ordaydik hatta kalirdik ne gerek varsa..
Sonraları bi konuda yalan söylediği ortaya cikinca tartışmalar basladi kus-baris derken 3. Seneye geldik büyük bi kavga patlak verdi nerde ne konusacagini bilmeyen cahil bi insan kavgada söylenmez denilen şeyler söyledi zaten bastan beri bi çok lafini ara bozmasini sineğe çektim bu son kavgadan sonra eşime acikca "bu saatten sonra ben kendisiyle gorusmem beni bu konuda zorlayamazsin eeğer boyle yaşayamam dersen anlarim herkes kendi yoluna dvm etsin "
Adil bi teklif.. Olmaz dedi ben giderim çocukla dedi anlastik
Şuan 10 dk mesafede oturuyordu bayramlarda falan giderim sadece esim oğlumu alir gider hic alinmam Ariza cikartmam hoşuma bile gider beraber vakit geçirmeleri çünkü sorunu benimle onunla değil
Hatta esimede derim asla anneni üzme ahini alma bu onunla benim aradaki sorun senin ona surat yapma hakkin yok
Anadir Atsan atilmaz ne derse he de gönlünü yap tek istediğim bana bulasmasin o kadar
Simdi iyiyiz çok şükür zamanla kazanılan olgunluk başka bisey birde anlayisli es

duruma, ihtiyaca göre değişiyor.
bazen haftada,on günde bir, bazen oluyor bir haftada 3 kere.
evliliğin ilk zamanlarında sorun oluyordu bu meseleler ama şu an çok şükür problem yok.
onlar yılda bir iki kere falan gelir, hep biz gideriz.
tabi kızıma kayınvalidem bakıyor, iş çıkışı çocuğu almaya gittiğimizde yapılan ayak üstü görüşmelerimizi saymıyorum.
ortada büyük bir mesele yoksa yakın mesafelerde ayda yılda bir görüşmeyi de doğru bulmuyorum.
anne babadır nihayetinde, hakka girmek olur bana göre.
ha tabi yuvanı yıkmaya, fitne sokmaya çalışıyordur ona bir şey diyemem.
ama sebepsiz yere sırf eşinin ailesinden hoşlanmadığı için ayda bir yapılan görüşmeler bence hoş değil.

Kvler hep bi beklenti içindeler sen yerine getirdikçe daha çoğunu istiyorlar e daha işitecek bişey kalmayınca sorun çıkartıyorlar yüz gözolunuo
Burda bisüre insan konu açıo herşeyi yapıorum gene yaranamıyorum die bütün gelinler bencil olamaz herhalde sayılı gitme konusunda
Mesafe koymak gerekio mecburen
Çeken çektiriyor maalesef kendi kavleri yapmış şimdi onlarda kvlik yapma sırası die düşünolR herhalde
Annem çarşı pazar gezelim diyince geziyorum
Ama kv ile gezilmioki çağırıyorum gelmio gelince burnundan getirio

Valla ne diyim sen de haklısın, Allah kolaylık versin.
Karşılıklı anlayış gerekiyo da işte bi'taraf kesin beceremiyo bu işi:KK51:

kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama:KK12:? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz
Ben aynı Binadayim sabah ise giderken çal kapılarını olanı bırak dönerken al çocuğu gel derler ise gir yemeğe kal çaya kal oh öyle işte birde altta görümceme var ben uğramasamda eşim onu ölmeden gitmez ise dönünce öper çıkar eve öyle işte kader

Genel sordum aslinda mesela hangi arkadasti biri sey yazmis esim onu haftada bir gezdirecekmis falan. Bana bu normal geliyo bi'oglu varsa haftada bir gun annesini mutlu etse nolur ki?

Daha bekarim bu kv olaylarina gecis yapamadim ama bu siteden anladigim kadariyla gelin=kayinvalide hata konusunda esitler sanki.

Sorun haftada bir gezdirmesi değil ki, sorun haftada iki üç kez bir araya gelip üstüne bir de başbaşa gezmeye gitmeleri. Çalışan bir kadınsan geçtim evdeki iş gücünü, ne sosyal hayatın kalıyor ne de kocanla muhabbetin. Zaten geçinemiyoruz kadınla. Kocama asla demem gitme gelme diye. Ama ben o kadar sık görüşmek istemiyorum.

Sorun haftada bir gezdirmesi değil ki, sorun haftada iki üç kez bir araya gelip üstüne bir de başbaşa gezmeye gitmeleri. Çalışan bir kadınsan geçtim evdeki iş gücünü, ne sosyal hayatın kalıyor ne de kocanla muhabbetin. Zaten geçinemiyoruz kadınla. Kocama asla demem gitme gelme diye. Ama ben o kadar sık görüşmek istemiyorum.

Abowwww başbaşa gezmeye mi gidiyorlar hemde haftada 1 yok devenin pabucuuu
Çoluk çocuk istemiyorsa çocukları birine bırakırsınız sizde gidersiniz sende mi çocuksun ???
Ben böyle yapıosa hayatta yollamam

Oglu isterse hergun gorussun. Benim iki uc ayda bir gormem kafi.. Yilda 5 i gecince sikinti yapabilir..:KK76::KK76::rolleyes:

Ben yurtdisindayim, ayda bir skype dan gorsem kadini sinir oluyorum. Bildigin nefret ediyorum kadindan. 3-4 yil sonra tr ye dondugumuzde malesef ayni sehirde olacagiz, simdiden icim darlaniyor resmen. hani bir kusluk cikarsam da su kadini hayatimdan cikarsam diye bakiyorum.

Back
X