- Konu Sahibi fairylove23
Yani arkadaşım bi oğlu bi kızı varsa die bakarsak 30 tane doğruysaymış hergününü biriyle geçirsin diesim gelio
Sonuçta kadınında bi kocası var değil mi ?
12 yıldır eşimle birlikteyiz 14 aydırda evliyîz kv mi 12 yıldır tanırım okadar çok severdim ki anlatamM ama evlenice bişey oluo anlamadım çözemedim değişiyorlar
Hizmet bekliyorlar tamam yap gönlü olsun gitmeni bekliyor git gönlü olsun aramanı beklio ara gönlü olsun güleryüz sevgi saygı hepsi var ama sen onun oğlunu çalan kadınsın iş burda bitio resmen rakip gözüyle bakıolar
Bakin ben bekarim daha kaynana vs yok ortada:) Dedigin dogru beklenti icine giriyolar. Ama ne biliyim misal kendi annen "kizim cok sıkiliyorum haftanin bir gunu beraber carsi pazar gezsek" dese yine tepkiler boyle mi olur?
Benim annemin uc kizi var %90 kaynana gibi olur "niye aramadin, niye benle ilgilenmedin"oyuzden kv degil de direk bi'anne nasil ve ne niyetle oyle dusunur diye bakiyorum olaya.
İnsallah bakis acimi degistirecek bi'kayinvalidem olmaz. Benim annem kayinvalidesini cok severmis hatta hep olmeseydi de beraber otursaydik keske der. Ondan garip geliyo bu sayili gitme gelme arama konulari.