• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile aynı şehirde yaşayanlar...

Haftada yada 10 günde bir görüşürüz. Çoğunlukla kısa otururuz. Çay içip kalkariz. Hatta ben oturalim derim eşim zorla kaldırır :D Ailesi oturmuyosunuz hemen kalkiyosunuz der mirın kırın ederler ama benimki sallamaz. Onlar bana sadece 3 kez geldiler. Benim çağırmam lazım belki ama çok sevmiyorum misafir agirlamayi :D

H
kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama:KK12:? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz
Haftada bir gun biz gideriz bir gun de onlar gelir.bazen daha sık bazen de daha nadir olur. Ben memnunum bu duzenden. Herhalde onlar da memnundur

Biz ayni apartmanda oturuyoruz gidip gelme olayi hic yok kapida karşılaşınca konuşuruz ayaküstü öyle evime gelip asla oturmaz karışmaz biraz hiperaktiflik var sanirim baglasan durmaz gelir ayakta sohbet eder ogluyla çıkar gider yalvarsak durmaz ilginç bi tip☺

Biz ayni apartmanda oturuyoruz gidip gelme olayi hic yok kapida karşılaşınca konuşuruz ayaküstü öyle evime gelip asla oturmaz karışmaz biraz hiperaktiflik var sanirim baglasan durmaz gelir ayakta sohbet eder ogluyla çıkar gider yalvarsak durmaz ilginç bi tip☺

ilginç gerçekten ama bi yandan da güzel:)

kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama:KK12:? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz
bız her hafta görüşüyoruz aramızda 13 km var ama haftada 2 bıle olurdu.şimdi ise yan dairesini satın alıyorum temmelı beraberiz

benimki perşembeden başlar oğlunu aramaya haftasonu için,kazara yok desek cuma yine arar,bahane uydursak cumartesi yine arar,en son hiç olmazsa pazar gitmeye mecbur kalırız.o kadar ısrarcı ki istediğini almadan bırakmaz her konuda böyle illa dediği olacak.gitmemizi istemesi en çok da bana gücünü göstermek "bak işte ben çağırırsam oğlum beni kıramaz" gibisinden..bu kanıya varmak için o kadar çok şey yaşadım ki...normal bir insan haftasonunu dinlenmek için iple çeker inanın ben haftasonu yaklaştıkça strese giriyorum..

Valla aynı şehirde, aynı mahallede oturuyoruz.. :)Hemen hemen her akşam gidiyoruz yarım saat durup kalkıyoruz.. Açıkçası bende istiyorum. Seviyorum kaynanamı yaaa :)

Ben kayinvalidemle ayni apartmanda oturuyorum o alt katta ben ustunde hergun yemeklerde beraberiz zaten çalışıyor ben yemekleri hazirliyorum yemekten sonra herkes keyfine bakıyor yani hergun dipdibeyiz karsilikli anlayisa bagli

Back
X