- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Neden dayanıyorsunuz böyle şeylere?
Gerçekten soruyorum.
Benmkisi ilk başlarda kendi annemden bana yakındı. şimdi söz nişan yaptık. annem olmak yerine, kayınvalidem olmayı tercih etti. boyut atladı, evrim geçirdi, başkalaştı
erkek çocuk doğurmaktan bile soğudum, ben de böle mi olurum die
güdüler bazen kişileri çok dürterler
Neden dayanıyorsunuz böyle şeylere?
Gerçekten soruyorum.
bende dayanamam gibime geliyo tabi eşim arkamda olursa iş değişir ama bu kadar şeye katlanmak zor .evlenene kadar gayet rahat bir hayat yaşamış bir insan için özellikle ,başa gelmeden bilinmez tabi,aslında birazcık kafaları çalışsa böyle yaparak gelinlerini değil kendi oğullarını üzülüyor dolaylı yoldan ama nerdeeee o düşünce
Mücadele etmeyen varmı güzelim bi oku formları ne yuvalar dağılıyor, insanlar mutsuz, evlilikler problemli maaalesef. Şunu anlamıyorlar yalnız gelinlerini değil kendi evlatlarınıda huzusuz mutsuz ediyorlar. Bir evlilikte tek kişilik mutluluk yada mutsuzluk olmaz. Bunu atlıyorlar...
Hicte mücadele etmem güzel aklımı haketmeyen insanlar icin yoramam..Benden uzak olsunlar yeter..
Selam arkadaşlar..2,5 yıllık evliyim 16 aylık oğlum var..
Kayınvalidem güle oynaya geldi istedi söz oldu..Severek evlendim..Sonra da her şey iyiydi..Taaa ki ilk 1,5 ayın sonunda kendi evimizde yemek yememiz ile her şey o güzel büyülü dünya bir anda puffff uçtu...
Sonra her şeye ama her şeye takıldılar..Markete kuaföre pazara gitmem sıkıntı oldu haber verip öyle gidecekmişim ki market 2 üst sokakta 5dk sürmez..Evde ki kıyafetime varana kadar herşeye karışmaya başladılar..
Ardından yalanlar iftiralar hepsi bir bir geldi..ve bugün hala devam ediyor ilk zamanlarda ki gibi değil ama..
Benim kayınvalidem her şey herkes onun dediği gibi olsun ister yani ipler her daim onun elinde olmalı etrafında pervane olmalısın her yaptığını beğenmelisin ev işlerini yapmalısın ve ne derse desin o yapılmalı..Ki bunları kendi de net bir şekil de söyledi zamanında..
Evli olduğumuzu kabullenemedi..Eşimin annesinin evinde tv izlerken oturması bile sıkıntı oldu eskisi gibi uzanacakmışgerisini siz düşünün artık..
Artık eskisi gibi her şeye karışmıyor ama surat yapıyor arkamdan kötü konuşuyor..Yakışmıyor bunlar ama yapıyor işte..Ne zaman ben değişmeye başladım işte o zaman az da olsa yüzüm gülmeye başladı..
Var mı benim gibi arkadaşlar..Kayınvalidesi ile sürekli bir mücadele içerisinde olanlar..Gelin birlikte yaşadıklarımızı paylaşalım..
Mücadeleye devam
canım çok özür dilerim ama esın napiyor bu arada???
Kadın seni oğluna odalik aldı sanki.
Konu başlığın "esime kocaligi öğretme sanatı" olmalı bence.
Koca kocaligini bilirse kimseyle basetmek zorunda kalmazdin.
Söz konusu kendi mutluluğun olursa zorunlu olarak mücadele ediyorsunuz..Rabbim kimseyi böyle bir durum ile karşı karşıya koymasın..Rabbim yardımcımız olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?