- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
ne yaparsan yap huylu huyundan vazgeçmiyor o nedenle madem ki eşin de destek araya resmiyeti koymaya bak derim.
11 yıllık evliyim anlattığın hikayeye benzer şeyleri yaşadım ilk yıl .
neyseki eşim hep bana destek oldu yoksa insanın evliliğinin bitmesi an meselesi inan.
ama Allah büyük hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bugün ölsem gözlerim gerçekten açık gitmez içimde hiçbir uhde kalmadı ilahi adalet öteki tarafa kalmadan buradada tecelli edebiliyor .
kayınvalide hanım akrabalarından bazı çok bilmişlerin gazına gelip gelip hır gür çıkardı durdu sonradan anladı ki millet onun iyiliğinde değil aksine kötülüğünde bunlar nasıl olduysa birbirlerine düştüler o derece feci şekilde yani hani derler ya birbirlerini görecek gözleri yok ,kısacası kayınvalide cahilce hareketlerinin ,kendini yetiştirememişliğinin kurbanı oldu
şimdi kayınvalide kuzucum kuzucum her türlü maddi manevi anlamda destek ama kusura bakmasın kalp kırıldı bir kere aynı apartmandayız hiçbir işine karışmam hiçbir işime de burnunu sokamaz tıpkı insan komşularıyla nasıl resmi olursa aynen öyle kafam bir rahat bir rahat sorma değmeyin keyfime
istediğim gibi gezerim tozarım evime misafirim gelir inadına bunu çağırırım çay içmeye tamam kızım bir işim olmazsa vs der ama hiç gelmezzzzzz çok da umrumda
yaptıkları aklına geldikçe kahroluyordur herhalde
ama o ilk yıl evliliğin bitmesini bile göze alarak kayınvalideye baktım yola hizaya gelmiyor güzel üslupla aldım ele girdim yola ağzımı epey bozdum anlatılmaz yaşanır ama Rabbim dost niyetlilere asla böyle tecrübeler yaşamayı nasip etmesin.
neyse baya lafı uzattım ,hayırlı ramazanlar
Aay canım cok benziyo bence kayınvaliden benimkine aynnen petekleri cok yakmışsınz kapatın der bende iyi niyetimden gelen üşümesin diye yakarım yoksa herzamn ole değil,kendi hiç yakmaz donar misafir üşüdükçe hırka getirir.benim bebeğim yok yeni düşünüyoruz nasipse ama olmadan neler neler diyo söyle yaparım boyle yaparım ben bakarım beni ayırmayın ondan sakın doğurmadan tırstım doğumada gircekmişş:))saka gibi ya meraklı tam göz lazeri oldum ona bile girmeye kalktı ya rezil edio adamı sende sakın izin verme canım o ne 1 yasından önce bebeğe tatlı tuzlu ekşi hiçbişey verilmez anne sütü yada ek besin mama filn verilir ne cahill..Bebeğini Allah bağışlasın tatlım buarada darısı da bize:)
olsa bile parasını o mu ödüyor çok zoruma gidiyordu..Eşim de doktora vereceğim parayı kombiye veriyorum de kapa konuyu dedi 3 5 kere söyledikten sonra artık karışamadı hehehama arada ufff yanıyorum diyip yakasını paçasını çekiştiriyordu
aaa sakın arkadaşım sakın kendi çocuğu sanıyor sonra senin içinde ki meleği valla bak öyle karışıyordu ki sanki taşıyıcı anneymişim gibi hissediyordum..Daha bir kaç aydır babaannem diye seviyor hep annem benimmm oğlummm annesi kurban olsunnn yavrummm benim çocuğummm diye tekerleme gibi seviyodu hoş hala eşim yokken annem diyor
evet kendi de biliyor ama önüne gelen herkese de bu hala şeker çikolata vermiyor çocuğa bir şey yapmıyor diyor..Kİ Ben kabak tatlısını bile yapıyorum oğluma ama pekmez ile irmik tatlısı her şeyi pekmez ile yapıyorum hala da öyle tuzsuz zeytinyağlı..
İyi bakıyor sağolsun diyeceği yerde hale yerin dibine sokmaya çalışır sen ne biçim annesin biz heveslenirdik yedirirdik sen yedirmiyorsun..bende benim heveslerim oğlumun sağlığının önüne geçmiyor diyorum..
İşte bu kısmında yanılıyorsun canım..Eşimin Hakkını asla ödeyemem defalarca karışmayın dedi bağırdı kavga etti benim yanımda sonrasında defalarca konuştu 1 2 ay iyi kadın sonra yine aynı..Artık eşim ne yapayım laftan sözden anlamıyor diyor ki gerçekten öyle kadın kendi kocasını bile dinlemiyor..
Kayınpederim eşime oğlum 4 aylıkken seni kıskanıyor hala paylaşamıyor demiş herkes farkında ama kadına söz geçmiyor..
ee madem eşin arkanda,hatta annesiyle kavga bile ediyor dediğin hususlarda.peki sen ne diye o güzel kafanı kayınvalideni alt etmek için yoruyorsun tatlım????
bırak kadın ipler elinde sansın,sen bildiğini okuduktan sonra,hayal dünyasında yaşasın dursun...zaten bir süre sonra kendisi sıkılır bakarki herkes kendi aleminde onu takan yok ....
İyi demişsin ya hazır cevap olmak cok önemli bence sonradan bi anlamı olmuo bakalım bende deneme calışmalarına başlıcam eğer bişey derse sakayla karışık söylycem becerebilirsem hem bi çoccuğu en cok annesi düşünür en iyisini o bilir valla ben şimdi pek bişey demiyorum ama cocuk olursa karışırsa cok papaz bile olurum cocuğum için hiç gelemem 9 ay sen taşı acısını cek gelsin o söz sahibi olsun yok ole ayy hele bikere birini örnek verdi sok oldum benim kayınvalidem dul yine dul bi arkadaşı torunuyla resmen asık gibiymiş cocuk ona babane yerine anne diomuş annesinden cok seviomuş ne demek yaa bide gülerek anlatıyo..ya ben bu forumda torununu emziren babane bile duydum saka gibi çok kötü..neyse mübarek gün baya çınlattık kulaklarını Allah affetsin ama deşarj olmak lazım yosa catlarız hem onlarda yapmasın da bizde konuşmayalım dimi sekeri:))grşrzz..
Sadıst
benim ki de öyle yeni yeni kabul etmeye çalışıyor hep bneim oğlum benim çocuğum ben spor göndereceğim ilerde diyorum aaa ben çocuğuma kıyamam gönderemem diyor..sünnetini konuşuyoruz aaa olmaz ben istemiyorum şöyle olacak böyle olacak diyor..
Aaay gıcık oldum ya sen mi doğurdun ben istediğimi yaparım sen ancak fikir verebilirsin uyup uymamak bize kalmış de bence..ben cocuk konusunda hassasım kimseyle paylaşamam ya..
bende hassasım..özellikle de yemek konusunda sinir ediyorlardı beni şuan eskisi gibi değiller her defasında cevap verince..adım kötü gelin e çıktı ama oğlum için varsın dili uzun desinler..Oğlumun sağlığı herkesten çok daha önemli..!
Başka bir eve taşınmayı hiç düşünmediniz mi?
Aynen.. canım herkes senin nasıl biri olduğunu baştan anlamıştır sana öyle diceklerse önce sunu düşünsünler bu kız iyiydi noldu da böyle oldu naptık biz diye rahat ol amaaaaaaann ne güzel oyalancak aklını dağıtcak bi yavrun var işte çalışıyomusn canım sen öyleyse daha az düşünürsün ben evdeyim ya kur kur deli oluyorum bebişte yokneyse sizler varsınız işte:))
aynı evde, aynı binada oturmak bence dünyanın en kötü olaylarından biri k.v. ile. ben annemle altlı üstlü oturuyorum, kızıma annem bakıyor işe gittiğimde. kadıncağız hem çocuğuma bakıyor, maddi manevi bize katkısı çok büyük hem de daha yetmez gibi yaptığı yemekten bana da getiriyor. birlikte yiyelim diye ısrar ediyoruz, kadın 1 gün gelirse 2 gün gelmiyor, arada siz inin diyor çekindiği için. düşünemiyorum k.v. ile altlı üstlü oturduğumu... çocuğuma bakmayı geçtim, üstüne bir de işten geldiğimde yemek fln beklerdi benden. geçen sene ramazanda bendeydi. annem hem bana, hem kızıma,hem ameliyatlı eşime hem de k.v.me baktı resmen( pis cadı k.valide daha bi de anneme yemeğe tuz koymamışsın dedi durdu. allah ıslah etsin canım böyle k.v.leri.sana da yardım etsin inşş. hayırlı bayramlar...
kadınlar ikiye ayrılırmış,
dadılar ve cadılar.
kız annesi dadı erkek annesi cadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?