Kayınvalide İLe BaŞ Etme Sanatı :)))

evet çok şükür Rabbimin adaleti var..Eşim destek olmasa inanın şimdiye kadar çoookdan boşanmıştım..

Kv. kardeşinin eşi ile samimiyiz anlatıyor ona bile neler neler yapmış kadın kayınvalidemden çekmediğim kadar görümcemden çektim diyor..

Keşke araya bende mesafe koysam ama olmuyor bir kere öyle yaptım kayınpeder ne yapıyorsunun sen amacın ne komşu mu olalım bunu mu yapmaya çalışıyorsun die evime baskına geldi..Bende eğer mutlu olacaksak olalım dedim o bile işe yaramadı..

olsa bile parasını o mu ödüyor çok zoruma gidiyordu..Eşim de doktora vereceğim parayı kombiye veriyorum de kapa konuyu dedi 3 5 kere söyledikten sonra artık karışamadı heheh ama arada ufff yanıyorum diyip yakasını paçasını çekiştiriyordu

aaa sakın arkadaşım sakın kendi çocuğu sanıyor sonra senin içinde ki meleği valla bak öyle karışıyordu ki sanki taşıyıcı anneymişim gibi hissediyordum..Daha bir kaç aydır babaannem diye seviyor hep annem benimmm oğlummm annesi kurban olsunnn yavrummm benim çocuğummm diye tekerleme gibi seviyodu hoş hala eşim yokken annem diyor

evet kendi de biliyor ama önüne gelen herkese de bu hala şeker çikolata vermiyor çocuğa bir şey yapmıyor diyor..Kİ Ben kabak tatlısını bile yapıyorum oğluma ama pekmez ile irmik tatlısı her şeyi pekmez ile yapıyorum hala da öyle tuzsuz zeytinyağlı..

İyi bakıyor sağolsun diyeceği yerde hale yerin dibine sokmaya çalışır sen ne biçim annesin biz heveslenirdik yedirirdik sen yedirmiyorsun..bende benim heveslerim oğlumun sağlığının önüne geçmiyor diyorum..

İyi demişsin ya hazır cevap olmak cok önemli bence sonradan bi anlamı olmuo bakalım bende deneme calışmalarına başlıcam eğer bişey derse sakayla karışık söylycem becerebilirsem hem bi çoccuğu en cok annesi düşünür en iyisini o bilir valla ben şimdi pek bişey demiyorum ama cocuk olursa karışırsa cok papaz bile olurum cocuğum için hiç gelemem 9 ay sen taşı acısını cek gelsin o söz sahibi olsun yok ole ayy hele bikere birini örnek verdi sok oldum benim kayınvalidem dul yine dul bi arkadaşı torunuyla resmen asık gibiymiş cocuk ona babane yerine anne diomuş annesinden cok seviomuş ne demek yaa bide gülerek anlatıyo..ya ben bu forumda torununu emziren babane bile duydum saka gibi çok kötü..neyse mübarek gün baya çınlattık kulaklarını Allah affetsin ama deşarj olmak lazım yosa catlarız hem onlarda yapmasın da bizde konuşmayalım dimi sekeri:))grşrzz..

ee madem eşin arkanda,hatta annesiyle kavga bile ediyor dediğin hususlarda.peki sen ne diye o güzel kafanı kayınvalideni alt etmek için yoruyorsun tatlım????

bırak kadın ipler elinde sansın,sen bildiğini okuduktan sonra,hayal dünyasında yaşasın dursun...zaten bir süre sonra kendisi sıkılır bakarki herkes kendi aleminde onu takan yok ....

alt etmek gibi bir derdim yok derdim oğlunun yanında melek bana gelince şeytan olması ikiyüzlü olup evimin huzuru bozmaya çalışması
yok cnaım sıkılsa 2,5 yıl oldu sıkılırdı ki kardeşlerinin eşlerine de neler neler yapmış yengem aynısı diyor..

Sadıst

benim ki de öyle yeni yeni kabul etmeye çalışıyor hep bneim oğlum benim çocuğum ben spor göndereceğim ilerde diyorum aaa ben çocuğuma kıyamam gönderemem diyor..sünnetini konuşuyoruz aaa olmaz ben istemiyorum şöyle olacak böyle olacak diyor..

Aaay gıcık oldum ya sen mi doğurdun ben istediğimi yaparım sen ancak fikir verebilirsin uyup uymamak bize kalmış de bence..ben cocuk konusunda hassasım kimseyle paylaşamam ya..

Aaay gıcık oldum ya sen mi doğurdun ben istediğimi yaparım sen ancak fikir verebilirsin uyup uymamak bize kalmış de bence..ben cocuk konusunda hassasım kimseyle paylaşamam ya..

bende hassasım..özellikle de yemek konusunda sinir ediyorlardı beni şuan eskisi gibi değiller her defasında cevap verince..adım kötü gelin e çıktı ama oğlum için varsın dili uzun desinler..Oğlumun sağlığı herkesten çok daha önemli..!

Aynen.. canım herkes senin nasıl biri olduğunu baştan anlamıştır sana öyle diceklerse önce sunu düşünsünler bu kız iyiydi noldu da böyle oldu naptık biz diye rahat ol amaaaaaaann ne güzel oyalancak aklını dağıtcak bi yavrun var işte çalışıyomusn canım sen öyleyse daha az düşünürsün ben evdeyim ya kur kur deli oluyorum bebişte yokneyse sizler varsınız işte:))

Başka bir eve taşınmayı hiç düşünmediniz mi?

Eşim kendi evi olduğu için çıkmak istemiyordu..Kira zor olur diye ki şuan kredi ödüyoruz 400 tl şuan için mümkün görünmüyor ama eşim geçenlerde yine bir olay üzerine toparlayalım buradan çıkarız inşallah dedi ya ev kredi gireriz olmadı kira dedi..Sanırım artık eşim de annesinin ölene kadar bize huzur vermek istemediğini anladı ve kabul etti..

Evet Allah yardımcımız olsun inşallah..Bilen bilir bilmeyene de yapacak bir şey yok işte..Evet çok şükür ki oğlum var..Rabbim sana da nasip eder inşallah..Çalışacaktım ama eşim istemedi onu ikna ettim sonra ben vazgeçtim k.v. bırakmak istemiyorum annem de antalya da ben ist.

Evet insanın oyalanacak bir şeyi oldu mu o kadar çok düşünmüyor..Evet her zaman hep destek tam destek

Ben başlığı açtım ama baş edemiyorum inanın olmuyor..

Perşembe günü misafirleri vardı gündüzden çıktım yardım ettim sonra akşam 6 da çıktım..Herkes yedi bitti bulaşıkları akıttım bir kısmını sonra da artık yiyeyim dedim saat 9,30 oluyor sadece 3 bardak su içtim çok kalabalıkdı 3 masa kurduk..K.v. hadi yiyelim dedim yeriz bir sürü masa var dedi..Bende sustum tamam dedim emzirdiğim için içim kazındı artık kötü bir niyetim yoktu..Sonra mutfağa geldi eğildi yüzüme baktı duramıyormuşsun sen git ye dedi gerek yok işim bitsin dedim..Sonra arkadasını döndü kendine çorba doldurdu gülerek içeri gitti sinirlerim bozuldu yiyeceğim 2 lokma..

Sonra mutfakda akrabalar ne oldu ne oldu diye sorunca sinirlerim bozuldu ağlayarak aşağı indim evime..Sigara içmem amam yaktım ellerim titriyordu sinirden..Eşim geldi konuştuk boşver dedi elimi yüzümü sildim çıktım yukarı gece saat 1,5 da ancak yemek yiyebildim daha doğrusu eve geldiğimde peynir ekmek yedim..Ama bütün vücudum dizlerim ellerim bildiğin titriyordu..Tek lokma yemedim yukarıda..Sonra ben yukarı çıktığım da bir baktım k.v. ağlıyor..Beni 24 yaşındaki kıza kesiyor anlamadığım hem laf söylüyorsun gülerek yemek yemeğe gidiyorsun ben yemiyorum diye..Hem de ağlıyorsun kendini nasıl acınacak halde gösterebilir tabi ki ağlayarak..

Rabbime Haval ediyorummmmmmmmmm..

Ramazanın başından beri benim gözyaşlarım dinmedi..Rabbim görüyor biliyorsun..Sen bana sabırlar ver inşallah..

üzülme canim benim bunlar hep ayni, degisecekleri de yok. Hep peslerine pervane olalim istiyorlar, ama böyle yaparak kendini üzüyorsun, birak, sen üzülme bosver onlar üzülsün. Ben sunu anladim kendimizden baska kimseyi düsnmemiz lazim, ve kendimizi üzmememiz lazim. ben bile bazen sinirden oturup agliyorum sonra diyorum kendi kendime ben niye üzülüyorum ki, beni böyle üzüyor keyfi geliyor ben de onu üzeyim. bana laf mi sokuyor bende laf sokayim yer mi mekan mi hic fark etmez. o utanmadam yapiyor beni üzüyor, hersey karsilikli ben de basladim artik neresi olursa olsun bisey mi hemen cevabini aliyor ondan sonra ben ne dedim ki, yine cevabini aliyor oturuyor asagiya. takma kafana sekerim valla hasta olursun onlarinda istedigi bu zaten, köle olman onlara. yapma sana da yazik hasta olursun valla ALLAH korusun, sonra ne olacak.......

aynı evde, aynı binada oturmak bence dünyanın en kötü olaylarından biri k.v. ile. ben annemle altlı üstlü oturuyorum, kızıma annem bakıyor işe gittiğimde. kadıncağız hem çocuğuma bakıyor, maddi manevi bize katkısı çok büyük hem de daha yetmez gibi yaptığı yemekten bana da getiriyor. birlikte yiyelim diye ısrar ediyoruz, kadın 1 gün gelirse 2 gün gelmiyor, arada siz inin diyor çekindiği için. düşünemiyorum k.v. ile altlı üstlü oturduğumu... çocuğuma bakmayı geçtim, üstüne bir de işten geldiğimde yemek fln beklerdi benden. geçen sene ramazanda bendeydi. annem hem bana, hem kızıma,hem ameliyatlı eşime hem de k.v.me baktı resmen( pis cadı k.valide daha bi de anneme yemeğe tuz koymamışsın dedi durdu. allah ıslah etsin canım böyle k.v.leri.sana da yardım etsin inşş. hayırlı bayramlar...

Ben en son "çıkın lütfen evimden" diye bağırdım,9 yıllık evliyim, geçen ay bu cümle son sözüm oldu kendisine,yoksa mahkemelik olucaz artık

kadınlar ikiye ayrılırmış,
dadılar ve cadılar.
kız annesi dadı erkek annesi cadı yani.

kadınlar ikiye ayrılırmış,
dadılar ve cadılar.
kız annesi dadı erkek annesi cadı yani.

:)hiç duymamıştım ama süper uymuş bizim duruma. anneciğim gecen sene dadılık, k.v. ise cadılık yapmıştı:))) en son o ramazan bayramında 2sini bir araya getirdik zaten, ısrarla uzak tutuyoruz. annem krize giriyor otomatik olarak.. anlamıyorum yaa, insan neden evladının huzurunu bozar ki, neden haksızlık yapar ki!!! bi de bu k.v. ler genelde normal, iyi insanlar ama iş geline gelince insanlıktan çıkıyolar(tabi genelleme değil yanlış anlaşılmasın). bu arada bence en zor ve adalet gerektiren iki konumdan birincisi bir işyerinde amir olmak, ikincisi ise k.v. olmak. devamı var tabi de konuyla alakasız...

Fabrika ayarlarına türüne göre değişen zamanlarda geri dönüyorlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…