Mrb arkadaşlar. 23 yaşındayım 6 aylık evliyim 6 aydır k.v ile ve kirada oturuyorum. Aynı eve taşınmamızın sebebi k.v nin yalnız olması eşimin babası eşim 2 yaşındayken vefat etmiş ve k.v eşime tek başına bakmış. K.v çalışıyor sabah gidip akşam geliyor ben çalışmıyorum şuan ve kiramızı k.v ödüyor biz ise faturaları ödüyoruz. K.v ile en çok temizlik konusunda tartışıyoruz o çok titiz bir insan ben onun kadar değilim ve o izinli olduğu günlerde dip bucak temizlik yapmak istiyor ama ben istemiyorum ve bu konuyu annemlerin yanında bana ima ediyor. Yemek filan yaparken ona sormamı danışmamı istiyor ama ben bildiğim şeyleri niye ona sorayımki? Bilmesem bile annem 5 dk mesafede ona soruyorum buda onun biraz zoruna gidiyo sanırım. Anneme gösterdiğim sevgiyi onada göstermemi istiyor. Bugüne kadar 2 defa büyük denecek tarzda kavga ettik ben annemin evine gitmeye kalktım ama onları atlattık sayılır. Eşim annesine karşı hep beni savunur ama buda bana yetmiyor bazen çok sinir oluyorum. Eşime sinir olduğum şeyleri şikayet ettikçe oda annesine kızıyor ama bazı şeyler ona bu kadar büyütülcek kadar gelmiyor bazende tamam sen haklısın ama bişey yapamıyorum konuşsamda değişmiyor işte diyor. Ben evde özel bişeyler yapmak istiyorum eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum ama daha hiç yaşayamadım ve hiç yaşayamamaktanda korkuyorum. Yakında işe giricem ve 1 yıl kadar para biriktirip sonra birazda kredi çekip ev almak istiyoruz ben eşime ev alırsak annenle oturmak istemiyorum diyorum eşim tmm diyor ama bana annesinide tamamen bırakmak istemiyor gibi geliyor çünkü dubleks alırız olmazmı diyor. Ama ben kesin konuşursam eşimi ikna edebilirim. Size sorum ev alırken büyük bir ev alıp yine berabermi yaşamalıyız dubleks bir evmi almalıyız yoksa tamamen uzaklaşmalımıyız? Maddi açıdanda pek iyi olduğumuz söylenemez yani ev alırken baya bir zorlanıcaz eğer dubleks filan alırsak k.v de yardım eder yani hep düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum zamanla alışabilirmiyim acaba k.v me bana yardım ederseniz sevinirim