- Konu Sahibi Bademfindik
Belki Takı degil ama bir hediye alsalar iyi olurmuş,
Kıyafet vs olur başka bişey olur.
Kıyafet vs olur başka bişey olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende nisanlandim farkli bir ilden esimin ailesini ziyarete gittik. Kayinvalidem kayinpeder ve t gorumcelerime hediyeler kiyafrtler aldim ve hic bisey gormedim. Kaynanmda bayramda elime 15 tl sıkıstirdi hic vermeseydi iyiydiMrb kızlar :)
Cok fazla dert edilecek bi durum degil ama, ufak bi sorum var. Gecen hafta kayinvalidemlere ailecek gittik baska bi ildeler. Nisanlim ise baska bi yerde çalışıyor. (Izni yoktu gelemedi)
Neyse gittik agirladilar gezdirdiler her sey guzeldi. Kendi memleketimize döndük akrabalarimiz komşularimiz hatta arkadaslarim hemen sordu kayinvaliden sana ne takti ne hediye aldi diye. Bende sasirdim meger oyle bi adet varmis gelin kiz ilk geldiğinde bi hediye bi taki vs bisey verilirmis. Benim hic aklima gelmemisti bilmiyodum da sahsen. Bende dedim ne gerek var biseye ihtiyacim yok falan dedim ama hepsi olur mu oyle sey ilk defa gitmissin cok ayip etmisler gorgusuzlermis dediler. Benim de canım sıkıldı. Siz de nasil oldu bu durum? Ya da kafaya takmali miyim? Yoksa bu daha bi dert degil ilerde daha neler neler göreceksin mi diyeceksiniz:)) yorumlarinizi merak ediyorum.![]()
Aynı şeyi yaşadım bizde de adetmiş kayınvalidem bişey takmamıştı annem de beklenti içindeydi bi sürü laf etti ama hiç oralı olmadm anneme de fırsat vermedim beni doldurmasn diye. Takılma yani boşver.Mrb kızlar :)
Cok fazla dert edilecek bi durum degil ama, ufak bi sorum var. Gecen hafta kayinvalidemlere ailecek gittik baska bi ildeler. Nisanlim ise baska bi yerde çalışıyor. (Izni yoktu gelemedi)
Neyse gittik agirladilar gezdirdiler her sey guzeldi. Kendi memleketimize döndük akrabalarimiz komşularimiz hatta arkadaslarim hemen sordu kayinvaliden sana ne takti ne hediye aldi diye. Bende sasirdim meger oyle bi adet varmis gelin kiz ilk geldiğinde bi hediye bi taki vs bisey verilirmis. Benim hic aklima gelmemisti bilmiyodum da sahsen. Bende dedim ne gerek var biseye ihtiyacim yok falan dedim ama hepsi olur mu oyle sey ilk defa gitmissin cok ayip etmisler gorgusuzlermis dediler. Benim de canım sıkıldı. Siz de nasil oldu bu durum? Ya da kafaya takmali miyim? Yoksa bu daha bi dert degil ilerde daha neler neler göreceksin mi diyeceksiniz:)) yorumlarinizi merak ediyorum.![]()
150 degil demi 15 tlBende nisanlandim farkli bir ilden esimin ailesini ziyarete gittik. Kayinvalidem kayinpeder ve t gorumcelerime hediyeler kiyafrtler aldim ve hic bisey gormedim. Kaynanmda bayramda elime 15 tl sıkıstirdi hic vermeseydi iyiydi
Bence seni doldurusa getirenler gorgusuzlerin onde gidenleri.. şu saçma sapan adetlerden gina geldi. Resmen aç gözluluge adet diye kulp bulmuşlar.. boyle adet madet yok. Hiç kafani bulandirma. Off kaçıncı yıldayiz yaaa .Mrb kızlar :)