Kayınvalide ile oturanlar

Aldırma zaten günah canım ama senin durumun benimkinden daha zor sanki..
Sanki mi.. Gülüm daha 4ay olmuş senin.. Ben o zamanlar yakınmazdım bile bir oturmaktan.. Bi ara eşim işsiz kaldı bana besleme dediler.. Normalde yediğimden az yemeye basladim ki, batmayayım gözlerine.. Yine çok yiyor dediler.. Halbuki çoğunlukla aç geziyordum eşim işsizdi yüksün demesinler diye.. İlk bir buçuk sene öyle kilo verdim ki, çubuk gibi olmuştum. Eski mahalleme gittiğim zaman beni görenler hasta mısın niye bu kadar zayıfladın dediler. Üzüntü stres çocuk olmuyo.. Dışarı çıkamıyordum.. Bırakmazlardı.. Gectiğimiz yaz delirdim artık. Bi baş kaldırdım. Tabi artık benden kötüsü yok. Şimdi kilo da aldım, dışarı da çıkıyorum, hamile de kaldım. Ama bu ev ve evdekiler den öyle nefret ettim ki çocuğumu burda taşımak, doğurmak ve büyütmek istemiyorum

canım eşin ne diyor bu duruma? biraz o evdeyken eşim birikim yapabilirmi?? doğumdan sonra çıksanız çok düşük kiralı bi eve az eşya alsanız..ımkansızmı

Yapma canım yaa.. inan çok üzüldüm şuan..

canım eşin ne diyor bu duruma? biraz o evdeyken eşim birikim yapabilirmi?? doğumdan sonra çıksanız çok düşük kiralı bi eve az eşya alsanız..ımkansızmı
Beyefendi her zaman ayıracağız evi diyor.. Ama ne attığım ilanlara bakar.. Ne Bi harekete geçer.. Bi tane altınım var, çalışmadığı dönem tüm bileziklerimi bozdurmuştuk. Şimdi eve giriş parası o Bi altınımı da bozmaya razıyım. Eve şimdi girelim ben koltuk diye yatakta oturmaya da razıyım. Her şeyi ikinci el alsın, konu komşunun eskilerini alalım, yere kilim serelim onda oturalım ben hepsine razıyım.. Beyfendimin gönlü yok ki her ne kadar dili he dese de gönlü yok

Eşim konuşuyor we hatta açık bir şekilde söylüyor biraz rahat diye ama benim size ne rahatsızlığım oluyor diye anlamazlıktan geliyor..
ya konusurken kem kum etmeden net soylecek.Kv senenin 6 ayini bende kalir. Onceleri gece uyurken kapisi acik uyrdu esim sert uyardi anne kapini acip yatiyorsun evin icinde rahat gezemiyoruz diye.Sonra bizimle oturue tv izler hatta hep onun istedigi izlenirdi esim bunaldi demek ki bir sure sonra benim dizime uzanip istedigi seyleri izlemeye basladi once yine inat etti durdu 12lere kdar sonra sonra direnci kirildi.8.sene olucak evleneli ama bizkm de coook fazla problemimiz var bunlar iste cozebildiklerimiz.

Onun gönlünün olmaması neden acaba tatlım??

bence bunu firsata cevirin is istir deyip biryerden baslayin ve az az birikim yapin.Kendinize sure koyun ise girdikten 6 ay sonra ayrilicaz gibi ve birikimle bzi esyalarinizi alirsinjz.

Umarım önümdeki8 ay 8 yıl gibi geçmez benim içinde..ewet sanki inatla 12 yi görmek istiyor gerçekten benimkide..

Malesef bende kayınvalideyle oturuyorum ve yeni evliyim

bence bunu firsata cevirin is istir deyip biryerden baslayin ve az az birikim yapin.Kendinize sure koyun ise girdikten 6 ay sonra ayrilicaz gibi ve birikimle bzi esyalarinizi alirsinjz.
Eşim çalışıyor.. Ama gebe olduğum için benim çalışmamı istemiyor..

ben kv ile aynı apartmandayım.
benim kv çok iyidir. ama melek bile olsa aynı evde raaht edemezdim.
hatta bi kaç gece bizde kalmışlığı var.
zor oluyor uzanamıyosun rahat edemiyosun flan.
inşalalh sizinki gerçekten bir süredir.

Rahat çünkü öyle.. Kira derdi yok. Faturaların sadece birini ödüyor.. Ama ben rahat mıym hiç umrunda mı..
Sizin aranızda sorun olabileceğini düşünmüyor mu acaba nereye kadar katlanilabilir bu duruma nasıl yapcaz bilmiyorum bende canım..ben eşime dewamli söylüyorum eğer 1 yıldan sonra yanımda kalmaya dewam ederse bu defa sıkıntılarım seninle olacak diye..

Bir süreliğine idare ederim diye kabul ettim işte canım ama ewliligimin en güzel günlerini mahwedecegimi düşünemedim..

Ya işte kaynanam benim yanımda olsa çoktan yollardım kendi evine. Bakma arsızım Bi yerden sonra.. Ama biz onun evindeyiz.. Üzülüyorum çok sıkıldım. Ya düşük tehlikem var yataktan kalkamıyorum şimdi söyleniyor evde sözde gelin var.. Çıldıracağım.

Sen bebeğini düşün canım herşeyden önemli olan şuan senin için o..duymazdan gel söylenenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…