Kayınvalide ile oturanlar

Ben oturuyorum 1 sene oldu ve hiç mutlu değilim inşallah siz mutlu olursunuz eşimle karı koca olduğumu anlamıyorum hiçbir şekilde

Ben oturuyorum 1 sene oldu ve hiç mutlu değilim inşallah siz mutlu olursunuz eşimle karı koca olduğumu anlamıyorum hiçbir şekilde
Teşekkürler canım..şu bir gerçek ki hiç bir şekilde kabul etmesinler eş ailesiyle aynı ewi paylaşmayı..

Teşekkürler canım..şu bir gerçek ki hiç bir şekilde kabul etmesinler eş ailesiyle aynı ewi paylaşmayı..
Eğer kabul etmeseydim ilk başta ayrılacaktık eşimi seviyordum ayrilamazdim bende denemeyi seçtim pişman mıyım eşimle evlendiğim için değil ama bir oturduğum için pişmanım keşke bir şansım olsaydı da kendi evim olsaydı Kur'an okuyorum dua ediyorum ama hayırlı değil galiba olmuyor hayırlısı olsun yapacak birşey yok her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz

Işte en baştan eşler için yola çıkıyoruz..olabilecek olumsuzlukların hesabını yapamıyoruz..eşlerimizle sorunlar yaşamayalım inşallah ama bu sebepten dolayı birbirine saygılarını tamamen kaybeden eşler war..rabbim hakkımızda hayırlısını yaşatsın bizlere inşallah..

Yorumları okumadım ama insan kendi annesiyle bile aynı evde yaşayamıyor evlenince. Oturmaya bile gidince saat geç oldu diye ayaklanıyoruz eve dönelim diye, 30 yaşındaymışsınız sanırım. Neden kayınvalide evi?

Amin inşallah önemli olan benim eşimle mutlu olabilmem bu evde mutlu değilim ama eşimle mutluyum

Aynen canım hiç Birimiz mutlu değiliz 2017ocaktan beri eşimle Bi akşam sarılarak TV izleyip uyukladığımız yok sabahları sabahlığımla kahvaltı hazırlamışlığım yok iki yaz boyunca evde etekle şortla gezebilmişliğim yok yok anam yok

Al benden de o kadar geçen eşime dedim en çok hayal ettiğim şeydi hani sabahları böyle güzel kahvaltılar hazırlamak gecelikle evin içinde gezmek sarılıp film izlemek dedim yine olur diyo olsa da olur olmasa da olur dedim benim hevesim geçiyor

Aynen öyle.. Hayalleeeeerrr... Hayatlar...

Canım aynı evde oturmanın faydaları da var zararları da var...ben 10 yıllık evliyim,ilk 2 yılım kayinvalide evinde geçti..eşim kiraya çıkmak istemedi,2 yıl para biriktirdik,dugunden gelenler ve biraz da kredi ile mükemmel bir ev aldık.rahata kavustuk.esin ile özel birşeyler yasayamiyorsun aynı evde olunca.esim ataerkil bir yapıdan yetişme.ailesinin yanında pek yüz vermez bana.tum evliliğimiz 1 oda da geçiyordu.ama çok şükür eşimin ailesi çok anlayışlı insanlar.cok hassas ve düşünceli davrandılar hep..bizi sürekli başbaşa birakmak için cafelerde,lokantalarda,akraba ziyaretlerinde geziyorlardı zavallılar..onlar da kurtuldu,biz de anlayacagin..

Aynen öyle.. Hayalleeeeerrr... Hayatlar...
Hiç böyle düşünmemiştim evlenmeden önce iyi bir hayatım yoktu ama bana iyi gelen şeyler vardı sporcuydum sürekli il dışında maçlarımız vardı geziyordum kafa dağıtacak birşeyler vardı şimdi evde oturmaktan başka birşey yapmıyorum bazen neden evlendim diye kendime soruyorum ama cevap yok bir erkek hayatına giriyor ve herşey değişiyor olan biten bu

Yok sadece odamızda normaliz..onun haricinde evdekilerin yanında, kapının önünde, sokaktan çıkana kadar falan o kadar mesafeliyiz ki, ben evlendikten sonra bizim binaya, Bi altımıza Bi aile taşındı. Geçen geldi ablasının çocuğu olmuyormuş randevu almayı becerememiş bana geldi halleder misin diye.. Neyse kv dedi Seda hamile diye. Kız bana diyo sen evlendin mi?!
Eşimi abim sanıyomuş!
El ele kol kola sokakta gezemiyorz ki normal yani

Sizin yine biraz iyiymiş kayınvalidemler yeni ev aldılar daha borcu bitmedi bize sıra gelene kadae çok var eşim 4 5 sene diyor ama ben o kadar dayanabileceğimi hiç zannetmiyorum şuan bir problem çıkarmıyorum 1 seneden beri çalışıp borç ödemekten birşey yapamadık o kadar fazla evde kaldık ki eşimle bir gün dışarı çıkınca me yapacağımızı şaşırdık yani unutmuştuk dışarıda ne yapıldığını 1 senem boşu boşuna geçti hiç bir güzel hatıram yok 1 sene içinde

Bizi de abi kardeş zannetmişlerdi sadece bir kere el ele gördüler bizi o da şansa denk geldi galiba siz evli misiniz falan dediler beni de tebrik ettiler bir oturuyorum diye şimdiki gelinler hiç kabul etmiyo dediler

Bizi de abi kardeş zannetmişlerdi sadece bir kere el ele gördüler bizi o da şansa denk geldi galiba siz evli misiniz falan dediler beni de tebrik ettiler bir oturuyorum diye şimdiki gelinler hiç kabul etmiyo dediler
Hı aynen aynen beni de ay sağolsun lar tebrik etmesinler sabır dilesinler daha faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…