- 20 Mart 2008
- 141.950
- 213.882
- 1.423
- 60
burdakilern cogu benden büyük bn bu konuyu tecrubelerinizdn ve düşüncelerinizden faydalanmak için açtım küçük düşürülmek dalga geçilmek veya azarlanmak için değil. hepimiz yaşını basını almış insanlarız kırmadan da gayet güzel yorum yapabilirz :)
Kendi ailesine söylemeyi düşünmüyor..
Çünkü biliyorki duydukları anda karşı çıkacaklar,sonrasında gelişen olaylar olacaktır.
Bunu göze alamıyor bence...
iki tarafta mantıklı ise sorun çıkmaz. biri teklif ediyorsa diğeri de reddeder. gayet normal.
bi de konu sahibi fazla iyi niyetli yani bence. kaşrı taraf resmen ev almak için basamak olarak kullanıcak bunları, haberi yok.
Mantık olsa zaten böyle bir teklifte bulunmazlar,yeni evlenecekler altlı üstlü oturma derdindeler..
aynen beraber oturanlar nasil yspiyor anlamiyorum.ya ben kayınvalidenin uyanıklık edip böyle bi teklifi oğluna söylemesini anlıyorum da gençlerin bu teklifi değerlendirmeye almasını bile anlayamıyorum. burda o kadar konu var, hiç mi bi kadın feyz almaz. hadi onu geç nasıl rahat edicen? evliliği nasıl hayale diyolar bilmiyorum ama nasıl seks yapıcaklar asıl soru bu??? :) yanlış mıyım.
ya ben kayınvalidenin uyanıklık edip böyle bi teklifi oğluna söylemesini anlıyorum da gençlerin bu teklifi değerlendirmeye almasını bile anlayamıyorum. burda o kadar konu var, hiç mi bi kadın feyz almaz. hadi onu geç nasıl rahat edicen? evliliği nasıl hayale diyolar bilmiyorum ama nasıl seks yapıcaklar asıl soru bu??? :) yanlış mıyım.
ileri görüş saygıyla eğilirim hanım ablaBize sana tecrübelerimizi aktarmak adına söylüyoruz,inatla aileme söylemeyeceğim diyorsun...
Korkun nişanlını kaybetmek değilmi...
bu isin acabasi yoktabikide göze alamıyorm bana su an bi dayatma yok beraber yaşayalm diye sadce söylendi bi düşün bakalım nasıl olur dedi ama kabl etmcemi o da biliyordu ama insan bi acaba olur mu diye düşünüyor yani bende düşündm sonra bu olayı yasayanlarn yazdıklarını görnce tamamen vazgeçtm
tabikide göze alamıyorm bana su an bi dayatma yok beraber yaşayalm diye sadce söylendi bi düşün bakalım nasıl olur dedi ama kabl etmcemi o da biliyordu ama insan bi acaba olur mu diye düşünüyor yani bende düşündm sonra bu olayı yasayanlarn yazdıklarını görnce tamamen vazgeçtm
ileri görüş saygıyla eğilirim hanım abla
yarın hint kumaş nişanlı nikahlanınca canımdan bezdim ah bu kafam ahlar havada uçuşur.
Bırakın kendi düşen ağlamaz
Sonra melek kv sine şeytan diyenlerle dolu buralarGüzel giden aile ilişkileriniz ileride yaşayacağın sorunlardan çok daha önemli değilmi!!
Ağzımızın tadı bozulmasın misali...
bugün knusucm inşallah zaten istemediğimi bildiği için hiç sormadı söledi öyle askıda konu bn düşüneym dedm düşündn mü naptin kararın ne fln hiç sormadı. zate cbk etkilenen biri o yüzdn konusark ikna edebilceğime inanıyorum tartısma bile cıkmz güzelce anlatınca( inşallah yani)
Sonra melek kv sine şeytan diyenlerle dolu buralar
Canım yazılanlara katılıyorumkızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?