kesinlikle yanasma bu fikrekızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
O hataya ben dustum sakin sen düşme ev üstüne olmaz evde rahat olmak istiyceksin esinle güzel vakit geçirmek istiyceksin ama bunlar aynı evin içinde olmuyor malesef ben 1 ay bile dayanamadım babamın evine döndüm ayrı eve çıkmazdan gelmycem yapamıyorum dedim çıktık kurtuldum şükür yapma yazık edersin
Aynen öyle aşkından olsende kabul etme ne olur sonra çok pişman olursun yuva kurmak zor yıkmak kolay derler ama tam tersi kurmak kolay yıkmak daha zor ne demek istediğimi evlenince çoluk çocuğa karışınca anliycKsino kadar mı yaaslında bana bi yandan mantıklı gelmişti ama vazgectim sanırım dedğiniz gibi az olsn geç olsun bnm olsun..
+1yeterli para biriksin sonra evlenin
eğer nişanlı yok olmaz illa aynı ev diyorsa hiç evlenmeyin daha iyi
ayrıca adamlar sizin Peşinizde hiç bırakmayacak gibi görünüyor
ayrı ev planları bile altli üstlu oturmak
yalnız kusura bakmayın ama
sizin düşünceleriniz evliliğe iyi gelecek şeyler değil ne evlenip eşin yurtdışında çalışması ne kv birlikte oturmak ne altli ustlu iki katlı ev
her nereden bakarsak bakalım paranız yoksa para olana kadar
evlenmeyin daha iyi
KESİNLİKLE açık ve net !PEKİİİ.. anladığım kadarıyla doğru olmayan bi teklifte bulunmuş bende onu reddedicem ailelerden destek almadan da ev sahibi olabiliriz sanırım. ben ailesiyle aram bozulmasın istiyorum ayrı evlerde daha iyi olacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?