kayınvalide ile oturma fikri

şimdi bozulmasa, aynı evde bozulacak aranız, üstelik evliyken ve kocanız yokken.
şimdiden önlem alın diye yazıyoruz.

bdv konularını bi oku bi ara:))
aranın bozulmaması için mesafeli ve dengeli bir ilişki kurmanız gerek.
içiçe bir hayat değil.
bunu başarıyla sürdürebilen aileler çoook azdır.
nasıl sürüyor dersen bi taraf ezilmeyi kabul edip herşeyi sineye çekiyor,asla dırdırlanmıyor,
benim çilem de buymuş diyor susuyor da öyle.
bil bakalım hangi taraf bu dediğim:))

tum arkadaslara katilmakla birlikte, birde soyle dusunmek lazim yeri geliyor insan kendi annesi babasiyla anlasamiyor ayni evin icinde de kv kp ile ne kadar araniz iyide olsa, bozulacak sonrasinda bu durum esinize yansiyacak bostan yere agrimayan basinizi agritmayin.

Keske su kadinlar kulubunu daha erken kesfetseydim, burada yazilanlari dinleseydim, olur mu canim her kv ayni mi? gibi salak bir dusuncede olmasaydim, diyen biri olarak olmaz o is diyorum. ne onlardan birsey isteyin ne sizden bir talepleri olmasina musade edin. ne kadar uzak o kadar huzurlu. nisanliniz israr ederse yol verin. insanlar yeniden yeniden asik oluyor ama huzursuz gunlerin telafisi olmuyor bunu unutmayin.

Aman sakin yapma simdi kabul etmiceksin kotu olucaksin ama kabul etsen hergun kotu olucaksin
Dusun mutfakta senin secmedigin tabaklar arada senin istemedigin misafirler ustune isteyip cagiramadiklarin salonda koltukta film izleyip kucaginda yatamazsin yatak odasindan ses cikicak derdi dus meselesi daha da yazsam bitmez sana yazik olur 1 sene gec evlenelim de baskada yorum yapma azicik anlayis gostersinler neyin hirsi ev gec alinsin ne olucak kira odensin huzur onemli huzur kayinpederinle tv izlerken kayinvalidenle is bolumu yaparken zor o is

ASLA ASLA ASLA KABUL ETME .....

Daha kolayı var, kocan sizin ailenin evine gelsin, aynı planı o şekilde uygulayın.
Size katiliyorum anneler kizlarina kiyamaz her geldiginde yemegi hazir olur gunduz zaten evin isini yapar elinden geldigince disari cikar yalniz birakir ama kayinvalide asla yapmaz ustune bide beklentisi olur kimse kimseyi kizi yerine koymaz oyle sevmez beni sevmedi yada kayinvalidem herkesi oyle saniyorum

Bebeğimiz doğduğu için kayınvalidemler bizim olduğumuz semte taşınma planları yapıyor, buna bile deliriyorum.
Kaldı ki aynı ev!
Aklınız nerede sizin acaba?

Şimdiye kadar bir ev sahibi olamamış mı kayınvalideniz? Sizi mi beklemiş?

Canım hadi annesinin aklina boyle bir fikir geldi ama nişanlın sana bunu teklif etmeye utanmadı mı?

Senin ailen ne diyor? Kendi ailene anlatabildin mi?

kendi aileme anlatmadım anlatmayıda düşünmüyorum çünkü babam net bir dille aynı evde yapamazsın demişti en basında.
ben seni el üstünde tutuyorum hiç bişeyine sesimi cıkartmıyorum elin anası babası kabul etmez demişti. bende zaten istekli değildim sevgiliykende hep söledim yaşlanınca bakıma muhtac olunca buyursun gelsinler başımla beraber bakarım ama yeni evliykn olmaz demiştim o da istemiyodu ama ne konustular naptılar bilmiyorum bi anda fikir değiştirdi. benimde bi konusma yapmam gerekiyr sanırım :)

Altı üstü bir tane elma yiyeceksiniz mesela, 4 kişiye meyve tabağı hazırlarken bulursunuz kendinizi. Ayağınızı uzatıp tv izleyemezsiniz, akşama canınızın çektiği birşeyi yapıp yiyemezsiniz, dışarı çıkarken hesap vereceksiniz, aldığınız sattığınız herşey için bir deodorant bile olsa açıklama yapacaksınız, tanımadığınız misafirlere hizmet edeceksiniz, ben misafir istemiyorum diyemezsiniz. Kabul mü?

yıllardıııııır aynı konular açılıyor
bizde yıllardııııııııır aynı cevabı veriyoruz
olmuyor kardeşim ev ev üstüne olmuyor işte ya
aynı apartmanın içinde bile olmuyor ki aynı evin içinde hiç olmaz.
boşyere iyi ilişkiniz kötü olacak. yüz göz olacaksınız.
evlendikten sonra yine konu açacaksınız kayınvalidemle geçinemiyorum diye

işte bende bunlardan korkuyorum ben kendi evimde yapmıyorum bunların hiç birini bi anda onca kişinin sorumlulugu ağır gelebilr bana. ve biz ailelern yanında cok mesafeliyiz hiçte hoşlanmıyorum bu durumdan

bak canım ben bir gorumceyim yani abinlerle altli ustlu oturuyoruz. tarafsiz yorum yapicam simdi. sakin cikip oturma kirada otur ama reddet. benim annem ne kadar karismiyorum dese de karisiyor haftasonun olur oglene kadar yatmak istersin kaynanan niye yatiyor der. cay demlersin kocanla icersin kaynan insan bize de cagirir der aksama yemek yapmassin aparatif seyler hazirlarsin kaynan bi yemek yapip yedirmiyor ogluma der.. hele bi de torun verirsen o eve kaynana evden cikmaz her isine de burnunu sokar. yani bizim evde olanlarin sadece ufak bir kismi ben yengeme aciyorum bence sen cikma yani. yolun basindasin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…