şimdi bozulmasa, aynı evde bozulacak aranız, üstelik evliyken ve kocanız yokken.PEKİİİ.. anladığım kadarıyla doğru olmayan bi teklifte bulunmuş bende onu reddedicem ailelerden destek almadan da ev sahibi olabiliriz sanırım. ben ailesiyle aram bozulmasın istiyorum ayrı evlerde daha iyi olacak gibi..
bdv konularını bi oku bi ara:))PEKİİİ.. anladığım kadarıyla doğru olmayan bi teklifte bulunmuş bende onu reddedicem ailelerden destek almadan da ev sahibi olabiliriz sanırım. ben ailesiyle aram bozulmasın istiyorum ayrı evlerde daha iyi olacak gibi..
tum arkadaslara katilmakla birlikte, birde soyle dusunmek lazim yeri geliyor insan kendi annesi babasiyla anlasamiyor ayni evin icinde de kv kp ile ne kadar araniz iyide olsa, bozulacak sonrasinda bu durum esinize yansiyacak bostan yere agrimayan basinizi agritmayin.PEKİİİ.. anladığım kadarıyla doğru olmayan bi teklifte bulunmuş bende onu reddedicem ailelerden destek almadan da ev sahibi olabiliriz sanırım. ben ailesiyle aram bozulmasın istiyorum ayrı evlerde daha iyi olacak gibi..
kızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
ASLA ASLA ASLA KABUL ETME .....kızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
Size katiliyorum anneler kizlarina kiyamaz her geldiginde yemegi hazir olur gunduz zaten evin isini yapar elinden geldigince disari cikar yalniz birakir ama kayinvalide asla yapmaz ustune bide beklentisi olur kimse kimseyi kizi yerine koymaz oyle sevmez beni sevmedi yada kayinvalidem herkesi oyle saniyorumDaha kolayı var, kocan sizin ailenin evine gelsin, aynı planı o şekilde uygulayın.
değil mi ya, neden illa erkek ailesi ev sahibi olsun ki?Daha kolayı var, kocan sizin ailenin evine gelsin, aynı planı o şekilde uygulayın.
Altı üstü bir tane elma yiyeceksiniz mesela, 4 kişiye meyve tabağı hazırlarken bulursunuz kendinizi. Ayağınızı uzatıp tv izleyemezsiniz, akşama canınızın çektiği birşeyi yapıp yiyemezsiniz, dışarı çıkarken hesap vereceksiniz, aldığınız sattığınız herşey için bir deodorant bile olsa açıklama yapacaksınız, tanımadığınız misafirlere hizmet edeceksiniz, ben misafir istemiyorum diyemezsiniz. Kabul mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?