- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.882
- 1.423
- 60
kızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
ne ara cinsellık yaşıyorsunuzben aynı eve gelin geldim düğün gecesi eve girdik beni sülalecek karşıladılar şok oldum. evdeki misafirler yüzünden kavga ettik eşimle düğün gecesi ve ben duvağımı yırtarak gelinliğimi çıkardım. sonra da yattık uyudukk.. düğün sabahı kaynanacığım koşa koşa eve gelmişti ne varsa sanki evde. aaa altınlar vardr dimi pardon :) oğlunu aldı yanına gitti altınlarımı bana hiç sormadan bozdurdu kredi borcunu ödedi. sonra kaynım kaynanam ohh hep beraber bi evde yaşaamya başladık . sabah erken kalmadığım için kaynanamın suratı her gün asık. kaynanamla 60+ üstü yaşlardaki teyzelere gidip gezmediğim için binbir surat. kaynımla eşim bir odaya kapanıp pc'de oyun oynamalar...çağırıyorum kaynım bırakmıyr. yatak odasına geçiyoruz kaynım kapıya geliyor abi gelsene diye çağırıyor. annesi desen ayrı bi dünya o da aynı. bi keresinde yatak odasındayız geldi kapıya vurdu napıyosunuz diye :) ne dersin şimdi buna. gel sevişiyoz mu desek acaba? banyoya girersin gaz hemen de bitti olur. banyoya giren çıkmıyo olur. eşinin doğum günü gelir plan yaparsın uymazlar tek gidersin küserler. arkadaşların eve gelmez kaynana var diye. sen bi yere gitmezsin onlar gelmiyor diye. yemek yaparsın bir bahane. yapmazsın surat asar. temizlik her gün yapacaksın mecbursun canım istemedi deme lüksün yok. her haltın hesabını verirsin. cebinde ki paraya kadar sorar. eşinle dışarı tek çık küser. maaş gününü bekler ama kendi maaşından zırnık koklatmaz. ay daraldım..
ben bu zamanda hala böyle evlenmeyı kabul edenlerı ve hala böyle konu acılmasına şaşırıyorum. yıl 2016 :) yapmayın şunu.ben aynı eve gelin geldim düğün gecesi eve girdik beni sülalecek karşıladılar şok oldum. evdeki misafirler yüzünden kavga ettik eşimle düğün gecesi ve ben duvağımı yırtarak gelinliğimi çıkardım. sonra da yattık uyudukk.. düğün sabahı kaynanacığım koşa koşa eve gelmişti ne varsa sanki evde. aaa altınlar vardr dimi pardon :) oğlunu aldı yanına gitti altınlarımı bana hiç sormadan bozdurdu kredi borcunu ödedi. sonra kaynım kaynanam ohh hep beraber bi evde yaşaamya başladık . sabah erken kalmadığım için kaynanamın suratı her gün asık. kaynanamla 60+ üstü yaşlardaki teyzelere gidip gezmediğim için binbir surat. kaynımla eşim bir odaya kapanıp pc'de oyun oynamalar...çağırıyorum kaynım bırakmıyr. yatak odasına geçiyoruz kaynım kapıya geliyor abi gelsene diye çağırıyor. annesi desen ayrı bi dünya o da aynı. bi keresinde yatak odasındayız geldi kapıya vurdu napıyosunuz diye :) ne dersin şimdi buna. gel sevişiyoz mu desek acaba? banyoya girersin gaz hemen de bitti olur. banyoya giren çıkmıyo olur. eşinin doğum günü gelir plan yaparsın uymazlar tek gidersin küserler. arkadaşların eve gelmez kaynana var diye. sen bi yere gitmezsin onlar gelmiyor diye. yemek yaparsın bir bahane. yapmazsın surat asar. temizlik her gün yapacaksın mecbursun canım istemedi deme lüksün yok. her haltın hesabını verirsin. cebinde ki paraya kadar sorar. eşinle dışarı tek çık küser. maaş gününü bekler ama kendi maaşından zırnık koklatmaz. ay daraldım..
ben aynı eve gelin geldim düğün gecesi eve girdik beni sülalecek karşıladılar şok oldum. evdeki misafirler yüzünden kavga ettik eşimle düğün gecesi ve ben duvağımı yırtarak gelinliğimi çıkardım. sonra da yattık uyudukk.. düğün sabahı kaynanacığım koşa koşa eve gelmişti ne varsa sanki evde. aaa altınlar vardr dimi pardon :) oğlunu aldı yanına gitti altınlarımı bana hiç sormadan bozdurdu kredi borcunu ödedi. sonra kaynım kaynanam ohh hep beraber bi evde yaşaamya başladık . sabah erken kalmadığım için kaynanamın suratı her gün asık. kaynanamla 60+ üstü yaşlardaki teyzelere gidip gezmediğim için binbir surat. kaynımla eşim bir odaya kapanıp pc'de oyun oynamalar...çağırıyorum kaynım bırakmıyr. yatak odasına geçiyoruz kaynım kapıya geliyor abi gelsene diye çağırıyor. annesi desen ayrı bi dünya o da aynı. bi keresinde yatak odasındayız geldi kapıya vurdu napıyosunuz diye :) ne dersin şimdi buna. gel sevişiyoz mu desek acaba? banyoya girersin gaz hemen de bitti olur. banyoya giren çıkmıyo olur. eşinin doğum günü gelir plan yaparsın uymazlar tek gidersin küserler. arkadaşların eve gelmez kaynana var diye. sen bi yere gitmezsin onlar gelmiyor diye. yemek yaparsın bir bahane. yapmazsın surat asar. temizlik her gün yapacaksın mecbursun canım istemedi deme lüksün yok. her haltın hesabını verirsin. cebinde ki paraya kadar sorar. eşinle dışarı tek çık küser. maaş gününü bekler ama kendi maaşından zırnık koklatmaz. ay daraldım..
asık kaka olan beraber yaşamak:) zamani kızlar ilte2 senelik evliyim ben. 2 senedir de kirada oturuyoruz ölmedik yani kirada oturuyoruz diye.
Herhangi bi organımız filan da eksilmedi kirada oturduk diye.
Milyonlarca insan da kirada oturuyor ve hala yaşıyorlar çok şükür.
Kirada oturmak o kadar da öcü kaka bir şey değil yani eyyy konu sahibi.
Peki burada tek suçlu kv ve eşinin ailesi mi sence?ben aynı eve gelin geldim düğün gecesi eve girdik beni sülalecek karşıladılar şok oldum. evdeki misafirler yüzünden kavga ettik eşimle düğün gecesi ve ben duvağımı yırtarak gelinliğimi çıkardım. sonra da yattık uyudukk.. düğün sabahı kaynanacığım koşa koşa eve gelmişti ne varsa sanki evde. aaa altınlar vardr dimi pardon :) oğlunu aldı yanına gitti altınlarımı bana hiç sormadan bozdurdu kredi borcunu ödedi. sonra kaynım kaynanam ohh hep beraber bi evde yaşaamya başladık . sabah erken kalmadığım için kaynanamın suratı her gün asık. kaynanamla 60+ üstü yaşlardaki teyzelere gidip gezmediğim için binbir surat. kaynımla eşim bir odaya kapanıp pc'de oyun oynamalar...çağırıyorum kaynım bırakmıyr. yatak odasına geçiyoruz kaynım kapıya geliyor abi gelsene diye çağırıyor. annesi desen ayrı bi dünya o da aynı. bi keresinde yatak odasındayız geldi kapıya vurdu napıyosunuz diye :) ne dersin şimdi buna. gel sevişiyoz mu desek acaba? banyoya girersin gaz hemen de bitti olur. banyoya giren çıkmıyo olur. eşinin doğum günü gelir plan yaparsın uymazlar tek gidersin küserler. arkadaşların eve gelmez kaynana var diye. sen bi yere gitmezsin onlar gelmiyor diye. yemek yaparsın bir bahane. yapmazsın surat asar. temizlik her gün yapacaksın mecbursun canım istemedi deme lüksün yok. her haltın hesabını verirsin. cebinde ki paraya kadar sorar. eşinle dışarı tek çık küser. maaş gününü bekler ama kendi maaşından zırnık koklatmaz. ay daraldım..
olmaz. en basiti bak en basıtı arkadaşrların gelmez. evi zevkını göre döşüyemezsın. ya akıl var mantık var yeni evli cift sevişir.... evde biri varken nasıl olcak bu!!! hic düşündünmü.... ayni evinde icinde eşin herzaman annesini tutacak anca sinşr hatsası olursunBN KİRADA YAŞAMAKTN KORKMUYORUM VEYA KV İLE YAŞAMA TARAFTARI DEĞLİM YANLŞ ANLAŞILMASIN. ZATEN CALIŞYIORZ BİRİMİZİN MAASI KİRAYA GİDİVERİR BİŞEY OLMAZ AMA BN ACABA OLUR MU DİYE DÜŞÜNDM FARKLI FİKİRLERDE ALMK İSTEDİM
aynen öyle... kabul edıyorlar sonra agla durPeki burada tek suçlu kv ve eşinin ailesi mi sence?
Tüm bunları kendine layık gören ve kendini ezdiren gelin de ve tabi gelinin ailesi de suçlu değil mi sence?
Sesini çıkarsaydın itiraz etseydin ya kardeşim yazık günah değil mi sana?
Sadece bi hayatın var ve onu da kaynanana kul köle olarak mı geçirmek istiyorsun ?
BN KİRADA YAŞAMAKTN KORKMUYORUM VEYA KV İLE YAŞAMA TARAFTARI DEĞLİM YANLŞ ANLAŞILMASIN. ZATEN CALIŞYIORZ BİRİMİZİN MAASI KİRAYA GİDİVERİR BİŞEY OLMAZ AMA BN ACABA OLUR MU DİYE DÜŞÜNDM FARKLI FİKİRLERDE ALMK İSTEDİM
beraber yaşıyanlar bir kere ilk geceyi otelde gecirir yada ev boş olur. bu nasıl bir aile topku gerdege mı girecektıler :) eşin nasıl susuyu bu durumaettim etmedim mi sandın canım benim çok ettim her gün kavga gürültü sonunda evi ayrdık şükür
hakkatten ha kızla oğlanı çalıştırıp kendine de ev yaptırıp yine beraber oturma fikrinde iyi niyetli annemiz.Kayınvalideniz o kadar iyi niyetli ki sizin üzerinizden nemalanıp iki katlı ev aldırma planları yapabiliyor şimdiden.
Aynı evin içinde neler yapmaz yahu, kendinizi kullandırmayın.
Ilişkinize daha şimdiden kaçak kat çıkmış kadın.
aynen öylehakkatten ha kızla oğlanı çalıştırıp kendine de ev yaptırıp yine beraber oturma fikrinde iyi niyetli annemiz.
İşte buradaki pek çok insan da buna kızıyor.Acaba olur mu diye düşünmen aklından bi saniye geçmesi bile yanlış.BN KİRADA YAŞAMAKTN KORKMUYORUM VEYA KV İLE YAŞAMA TARAFTARI DEĞLİM YANLŞ ANLAŞILMASIN. ZATEN CALIŞYIORZ BİRİMİZİN MAASI KİRAYA GİDİVERİR BİŞEY OLMAZ AMA BN ACABA OLUR MU DİYE DÜŞÜNDM FARKLI FİKİRLERDE ALMK İSTEDİM
hakkatten ha kızla oğlanı çalıştırıp kendine de ev yaptırıp yine beraber oturma fikrinde iyi niyetli annemiz.
İyi bari sevindim senin adına.ettim etmedim mi sandın canım benim çok ettim her gün kavga gürültü sonunda evi ayrdık şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?