kayınvalide ile oturma fikri

Yeni alinan evde bile beraberlik istiyorlar.

Gelin bir sene bizimle oturun para biriktirin ev alin cikin bile dememisler. Evi iki katli alir beraber cikariz demisler.

Omrunuzun sonuna kadar bagimli mi olacaksiniz onlara?

Bence tavrinizi koyun. Olmaz diyip butun kapilari kapatin. Iki kisi calisacaksiniz. Dusuk kirali bir ev tutun sonra yine biriktorin paranizi.

Ha bide 1 yıl birlikte oturup para biriktiricekse nişanlın 1 yıl erteleyin evliliği para biriksin.
Evlilik kaçıyormu, helede böyle bir evlilik kocan olmıyacak başında babanın evinde kalırsın neden kv kp le kalıcaksın çok değişik kafalar

İŞTE BU TAVRINI KOYMA KONUSUNU YAPABİLİR MİYİM ONU BİLMİYORM YOKSA EN BASINDAN SÖYLEMİŞTİM ZATEN İSTEMİYRM DİYE. ELİ AYAĞI TUTUYOKN YANİ BANA MUHTAC DEĞİLLERKN NİYE ÖYLE BİEY YAPAYM Kİ

Şu ev alma hırsı yüzünden kv.ve kp kahrı çekilmez. Bu hirs yüzünden yasiyolarlar genelde..
Ev almayıverin ama huzurunuz yerinde olsun.
Ne alaka ya kv ve kp ile yaşamak,hayatımda hiç onaylamadigim birşey,dünyanın en saçma şeyi.

Mesela ben bayramdan bayrama gittiğimde bile tahammül edemiyorum bir de aynı evde yaşamak allah korusun aman aman..

Senin de içine sinmemiş aklına yatmamış ki sormuşsun, tüğlerim ürperdi wallaha, olacak iş var olmayacak iş var, aç değilsin açıkta değilsin, çalışıyormuşsun da zorun ne ? Yeni evlenince hayat ilk aylarda özellikle normal 20 yıllık evli çiftler gibi olmuyor onu bilmelisin, o yeni aldığın kenarları dantelli güzel çamaşırlarını giyip altına gelin setindeki topuklu tüğlü beyaz terliğini giyip hoşgeldin kocacım diyemeyeceksin :duduk:hehehe, :eğlence:kayınvaliden açıcak kapıyı hoşgeldin oğlum, oğlu elini öpücek sarılıcak annesine, sonra sana sarılacak, senin üstünde kayınvalidenin kızım düzgün giyin onlar ne öyle üşütürsün al şu hırkayı giy dediği takımın olucak, :dondurma: kayınpeder gel oğlum maç devre arasında diyecek oğlu hemen salona geçicek maça bakıcak ki senin üstünde o cici takımların ile kalakalıcaksın mecbur odaya gidip değişeceksin.. :hasta:

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
Genelde bu sebeplerle başlıyor birlikte oturmak.Gelin para biriktirin sonra çıkın.
Bak canım,herkese söylediğimi sana da söyleyeceğim.İsterse iki taraf melek olsun,çok iyi olsun çok iyi anlaşın ama aynı ev olmaz.Evlilik böyle birşey değil.Herkesin kendi düzeni kendi mahremi kendi eşi dostu misafiri,kendi yaşam alanı,kendi canı stediği gibi davranması var.Aynı evde olmaz.
İlla 1 yılda para biriktirilecekse,o zaman 1 yıl sonra evlenin.

Zaten ilerde iki katlı ev alsanız bile orda yaşasanız bile çocuğunuz olunca çocuğa kv baksın diye yine evler ayrılmaz ki... Yani bence evlenmeden önce evleneceği kıza ailesiyle yaşayacağını söyleseymiş bu genç delikanlı. Tercih sana bırakıldıysa tabiki burdaki çoğunluğa güven.

İŞTE BU TAVRINI KOYMA KONUSUNU YAPABİLİR MİYİM ONU BİLMİYORM YOKSA EN BASINDAN SÖYLEMİŞTİM ZATEN İSTEMİYRM DİYE. ELİ AYAĞI TUTUYOKN YANİ BANA MUHTAC DEĞİLLERKN NİYE ÖYLE BİEY YAPAYM Kİ
tavrını koy güzelce anlat aynı evde özeliniz olmaz bunu anlasın nişanlın özel bişeyler paylaşmayacaksanız niye evleniyosunuz anlamıyorum bu aileyle oturma fikrini yeri gelecek banyo bile yapamayaksın kp evdeyken

Sizle birlikte onlarda cıkıyo daha birde.
Niye evlerinin suyumu cıkmış. Otursunlar oturdukları yerde.

Annemin evindede kalırım o halde de:KK14:

Aman haaa uzak dur mutlulugun icin. Kayinvaliden isterse dunyanin en mukemmel insani olsun, ev ustune ev olmaz. Hele ki yeni evliyken sadece kocanla ikinize ait bir evinizin olmamasi seni ilk yildan sogutur biktirir. Gerekirse 1 yil bekle evlenmek için

Ayni hataya düşmüştüm kesinlikle o para birikmiyor bi yerden bi masraf çıkıyor yinede birikmiyor sevgiliyken nisanliyken gördüğünden daha az eşini görmeye basliyosun arkadaşlarin dediği gibi babayla izlenilen maçlar da asla bitmiyor o melek kv herseyini kontrol etmeye çalışıyor kötü niyetli olmasa bile çünkü kadin kadini asla cekemez her kadin evinde kendi düzenini ister ee mantikende sen onun düzenini bozuyo konumunda oluyosun ömür boyu duzelmicek kirginliklar oluyor hic gerek yok uzak olun tatli olun bence..

Evlendikten sonra hiç tanımadığım insanlar ile
aynı çatı altında yaşayacaksam
Hiç evlenmem kendi ailemle yaşamaya devam ederim
daha iyi.
Bunun elle tutulur bir mantığı yok gerçekten.

Evlenirsin aile olmak için.
Başka bir aileye dahil olmak için değil.

Ayni hataya düşmüştüm kesinlikle o para birikmiyor bi yerden bi masraf çıkıyor yinede birikmiyor sevgiliyken nisanliyken gördüğünden daha az eşini görmeye basliyosun arkadaşlarin dediği gibi babayla izlenilen maçlar da asla bitmiyor o melek kv herseyini kontrol etmeye çalışıyor kötü niyetli olmasa bile çünkü kadin kadini asla cekemez her kadin evinde kendi düzenini ister ee mantikende sen onun düzenini bozuyo konumunda oluyosun ömür boyu duzelmicek kirginliklar oluyor hic gerek yok uzak olun tatli olun bence..
ayirdinmi evleri

kvde yasli olsa neyse. ama scikcasi ben kayinpeder ve kayinvaldeyle yasamam. ya erkek ya insan cekinir wc bile gidemem;)

para biriktirmek için aynı evde yaşama fikri bana çok saçma geliyor. önce düğün için para birikir, sonra evlenilir. ev derseniz, nasip meselesi. çalışın biriktirin nasipse alırsınız. nişanlın evlendikten sonra yurt dışına gidince allah bilir kayın ailenle yaşamaya devam edeceksin. ne kadar gereksiz işler. büyükler de neden rahatlarını bozmak isterler hiç anlamam. hayatta her şey para, ev değil. huzur denen bir kavram var, aile mahremiyeti vs.

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
Esinle sarmaş dolas oturup film izleyemezsin. Tam evliligin tadını cıkaracagın zamanlarda kayınvalideyle oturmak hic mantıklı degil

Back
X