kayınvalide ile oturma fikri

images.webp

19 yaşın cahilligi diyelim ki sadece kv kp olsa neyse bi hafta sonra eltim oldu sürpriz yumurta gibi kaynim kiz kaçırdi evlendi birde bekar kaynim var oh mis konuyu acandan daha bahtsizmisim
gecelerı banyo sırasına mı gırıyordunuz ;) eltinle bu ne yahu bukadar kisi yasanilirmi ailen hic mi birsey demedi

Kayinvalidenin sözlerinden elini versen kolunu kaptiracagini anlamış olmalisin. Bu hataya sakin düşme bin pişman olursun. Gerekirse on yıl sonra evin olsun ama uzak ol ve huzurun yerinde olsun.

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi

ne kadar kazanıyorsunuz ki bir senede kaç para birikecek de ev alınacak? bir senelik birikimle düğün altınlarınızı birleştirdiniz diyelim, peşinat yaptınız eve. hem kredi ödeyecek hem de o eve göre eşya alıp onları ödeyeceksiniz. gene sıkışacaksınız, bir süre daha beraber oturalım da bilmemnenin parası biriksin/ödensin diyecekler.

ev üstüne ev olmaz. Hadi diyelim bir sene dayandın ev alınacaksa bile kesinlikle tek başınıza alın çıkın. Burda neler neler okuyoruz. Ne kadar iyi anlaşsanda olmaz.

Bu niyetle aynı evi kabul edip ömrünü kv kp yanında çürüten çok insan var. İşler yolunda gitmez bi şey olur eşin vazgeçer ev almaktan vs onlarla yaşamaya mecbur kalırsınız. Risk almayın bence

Ben yaşadım olmadı. Kapıyı duvarı çarpıp çıktım. O dereceye getirdiler. Bi kere her yaptığın batacak alttan laf sokmalar başlıcak ve oğlunu doldurcak. :KK43:

Az uzakta bile olsalar oturmaya gittiğinde napıp edip oğullarını etkilerine alıyolar, Eve gelince hal hareketi tavrı Bi değişiyo adamın, taaki etkisi geçinceye kadar, Öbür ziyarette yine başa sarıyolar, bak beraber oturmak demiyorum sık ziyaretlerde bile ara bozuculukta 1 numara olabiliyolar diyorum cümleyi sen tamamla artık

Arama butonuna; " kv ile ayni evde oturmak yazin" bakin neler yazmislar. Cünkü bu konu burda 100000 kere acilmistir.

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
Cık cık cık pişman olursun

kendi aileme anlatmadım anlatmayıda düşünmüyorum çünkü babam net bir dille aynı evde yapamazsın demişti en basında.
ben seni el üstünde tutuyorum hiç bişeyine sesimi cıkartmıyorum elin anası babası kabul etmez demişti. bende zaten istekli değildim sevgiliykende hep söledim yaşlanınca bakıma muhtac olunca buyursun gelsinler başımla beraber bakarım ama yeni evliykn olmaz demiştim o da istemiyodu ama ne konustular naptılar bilmiyorum bi anda fikir değiştirdi. benimde bi konusma yapmam gerekiyr sanırım :)

Sen bence babana böyle bir teklifle sana gelindiğini anlat ve reddettiğini söyle. Çünkü bugün teklif ederler sen reddersin, sonra aynı istek daha ısrarcı bir şekilde ufak değişiklikler ile sürekli gelebilir önüne. Baban ilk aileler ile toplantıda bu konunun önünü uygun bir şekilde tamamen kessin. Tabi baban böyle davranarak karakterde biri ise onun desteğini al mutlaka

Peki burada tek suçlu kv ve eşinin ailesi mi sence?
Tüm bunları kendine layık gören ve kendini ezdiren gelin de ve tabi gelinin ailesi de suçlu değil mi sence?
Sesini çıkarsaydın itiraz etseydin ya kardeşim yazık günah değil mi sana?
Sadece bi hayatın var ve onu da kaynanana kul köle olarak mı geçirmek istiyorsun ?
Evet bende katılıyorum sana. sufisentir sufisentir seni nasıl bir yaşamaya ikna ettiler?

Sadece fikir olarak kalsın :işsiz: ben yaşadım pişmanım istediğin kadar iyi anlaş ev ev üstüne olmuyor. Bizde yaza kadar borç biter para biriktiririz hayalleriyle 4 sene oldu. Geçen sene kendi ailemin desteğiyle ev aldık ama o sıra bile hâlâ vakti değil diyordu kv kp :KK12: bırak kira ver huzurun olsun evliliği sadece yatak odasına sığdırma.. Diğer alanlar ortak yaşam ve sürekli haline tavrına dikkat etmen gereken bir ev

yıllardıııııır aynı konular açılıyor
bizde yıllardııııııııır aynı cevabı veriyoruz
olmuyor kardeşim ev ev üstüne olmuyor işte ya
aynı apartmanın içinde bile olmuyor ki aynı evin içinde hiç olmaz.
boşyere iyi ilişkiniz kötü olacak. yüz göz olacaksınız.
evlendikten sonra yine konu açacaksınız kayınvalidemle geçinemiyorum diye
burada iki üye aklıma geliyor biri eltime yaptıklarını bana yapamazlar diyen sonra eltisinin yaşadıklarının aynını yaşayan
diğerleri önce fikir alma amaçlı konu açıp sonra ateş püskürüp herkes sizin gibi geçimsiz mi ben kayninişimi seviyorum diyenler :KK14::KK45:
konu sahibi umarım mantıklı biridir ve denilenlere uyar

Back
X