kayınvalide ile oturma fikri

Aslında tam olarak öyle değil. babasıyla beraber ortak kredi cekip alınacak sanırım sormadğm için bilmiyorum da
ne ortak iş yap nede ortak otur!!!! kendi kredinizi cekin illerde ödeyin. ortak alcan nışanınlın başka kardeşleri yok mu!!! hepsi hak sahibi. kendi ailen dahi olsa ne beraber otur nede beraber mal mülk al. üstelik o beraber yasıyanlar bir degıl 10 yıl oturduktan sonra hala kuruş bırıkımleri olmuyor.

hakkatten ha kızla oğlanı çalıştırıp kendine de ev yaptırıp yine beraber oturma fikrinde iyi niyetli annemiz.

Yani şimdi oğlan yurtdışına gitse, dönünce kendi evine çıkmak isteyecek. Parayı da kendi emeğiyle kazanıyor neticede.

Kayınvalide de her koşulda ayrı eve de çıksalar illa ki bir temas, himayesi altında olsunlar istiyor.

Sonuç? Bu durumda her ikisinin çalışıp yanında olmaları, kontrol etmesini kolaylaştırıyor ki o ev de iki katlı alınsa, kayınpeder üstüne falan yapılır muhtemelen. Olası boşanma durumuna karşı.

Çok iyi niyetli cağnım.

Zaten anlamıyorum bu insanlar birbirinin ağzı içinde yaşamaya niye bu kadar meraklı.

Huzuru eve değişmem ben..
bende kv nin yanında oturdum ev aldık ona güya bizede alacaktık ama olmadı bize ev almaları zor geldi ayrıldık..

Kabul etmeyin bence ben iki yıl oturdum ben ben olmaktan çıktım sinir küpü oldum hep hayal ediyordum,birgün esimle başbaşa olsak,işten geldiğinde kapıyı açıp sarilsam, birbirimize sarılıp TV izlesek,birgün başbaşa kahvaltı yapsak bunlar çok uzaktı bana ama ayirdik evi sonunda şimdi çok rahatim şükürler olsun
Şunu da söyleyeyim kiraya çıktık o dönem işlerimiz bozuktu acaba kirayı odeyebilirmiyiz yapabilir miyiz diye korkularla kimseye muhtaç olmadık 6 sene sonra evimizi aldık Allah yardım ediyor

Gerekirse stüdyo dairesinde oturun, ama ayrı eviniz barkınız olsun.. Ev üstüne ev olmuyor. sen evlenince, evde millet varken; nasıl eşinle aşk yaşayacaksın?, nasıl banyo yapacaksın? her şey sorun..
Bu hayatta her şey mal mülk para değil.. Evin olmasın, ama huzurun olsun. Huzur herşeyden önemli.

Biraz bdv bölümünde takılırsanız olup olmayacağını anlayacaksınız :işsiz:İstisnalar elbette vardır ama o yüzdelik dilime girmek herkese nasip olmaz bence yol yakınken bu fikirden vazgeçin illa para gerekiyorsa çiftler bir süre beklemeli para biriktirmeli evlilik işine öyle girmeli diyorum ev kredisine güç yetmiyorsa kirada da yaşayabilir insan evlenmeye güç yetmiyorsa para biriktirebilir.

Kabul etmeyin bence ben iki yıl oturdum ben ben olmaktan çıktım sinir küpü oldum hep hayal ediyordum,birgün esimle başbaşa olsak,işten geldiğinde kapıyı açıp sarilsam, birbirimize sarılıp TV izlesek,birgün başbaşa kahvaltı yapsak bunlar çok uzaktı bana ama ayirdik evi sonunda şimdi çok rahatim şükürler olsun
Şunu da söyleyeyim kiraya çıktık o dönem işlerimiz bozuktu acaba kirayı odeyebilirmiyiz yapabilir miyiz diye korkularla kimseye muhtaç olmadık 6 sene sonra evimizi aldık Allah yardım ediyor
gercekten bu beraber oturanlar nasıl gece banyo yapıyor hic aklım almıyor:) sevişmıyormusunuz ayol. gıkınızda mı cıkmıyor o esnada . hic düşünemıyorum;) bütün evdekıler aa tamam şey yapıyor bunlar :))) valla aklim almiyor. üstelik genc olan kv kayinpederlerde var. ben bilmem ne yapmalarina alsa bilmek yada duymak istemem. böyle evlilikmi olur

Valla canm .. ben kayinvalidemden uzaktaydim..farkli sehirlerde..ta ki evlendikten 4 ay sonra hamile kalana kadar. . mide bulantilarm basladi mutfafa giremez oldm.. taa 5 saatlik yoldan bana bakmaya geldi.. benim evimde benim kurallarm gecer onun evinde onun kurallari.. ikimizde calisiyorduk.. bebegmz oldu 40 gun yatagima yemegimi getirdi.. aylrca islerde yardmci oldu.. hakkini odeyemem.. simdi cocugumuza onlar bakiyolar .. 3 yildir bizleler.. izinlerde tatillerde evlerine gidiyolar.. ama ne yalan soyliim bi ohh diyorum.. cok sevsem de anlassam da esimle evladmla basbasa kalmak paha bicilmez.. uzak olun tatli olun. Her kaynana benimki gibi pamuk olmaz :)

gercekten bu beraber oturanlar nasıl gece banyo yapıyor hic aklım almıyor:) sevişmıyormusunuz ayol. gıkınızda mı cıkmıyor o esnada . hic düşünemıyorum:KK66: bütün evdekıler aa tamam şey yapıyor bunlar :))) valla aklim almiyor. üstelik genc olan kv kayinpederlerde var. ben bilmem ne yapmalarina alsa bilmek yada duymak istemem. böyle evlilikmi olur
Benim KV vardı kp vefat etmiş KV min kulakları duymuyordu:)
Ama kesinlikle çok zor gorumcelerim sürekli geliyordu yatılı kalıyorlardı,yakın olmalarına rağmen
Kırkim ciktigi gun yatili kalmaya geldiler nasil birlikte olunabilir olmuyordu gorumceler geldiginde,hiç benimseyemedim evi,evliliği
Önemli olan huzur gerisi bir şekilde oluyor

Benim KV vardı kp vefat etmiş KV min kulakları duymuyordu:)
Ama kesinlikle çok zor gorumcelerim sürekli geliyordu yatılı kalıyorlardı,yakın olmalarına rağmen
Kırkim ciktigi gun yatili kalmaya geldiler nasil birlikte olunabilir olmuyordu gorumceler geldiginde,hiç benimseyemedim evi,evliliği
Önemli olan huzur gerisi bir şekilde oluyor
kulaga duymasa banyoya kalkiliyor vs vs yani bence rahat bir durum degil bir cift icin. bu zamanda hala böyle konular acilmasi bile üzüyor beni. görümcen senin cinsel hayatini yada rahat edip etmemeni düsünmez. sonucta annesin evi

banada olmaz gibi geliyo cunku ben rahatıma cok düşkünüm anne babanın yanında istediğim gibi davranamam odaya geçsem bizi istemiyo moduna girebilrler zor yanı kırmkata istemiyorm ikisinide cok seviyorum
1 sene birlikte oturmaktan ziyade iki katli ev alir altli ustlu otururuz plani daha korkunc. Asla yalniz birakmamaya niyetliler. Simdiden tavrini koy.

kulaga duymasa banyoya kalkiliyor vs vs yani bence rahat bir durum degil bir cift icin. bu zamanda hala böyle konular acilmasi bile üzüyor beni. görümcen senin cinsel hayatini yada rahat edip etmemeni düsünmez. sonucta annesin evi
Evet aynen öyle ev ev ustune olmuyor eşim başta istememişti evi ayırmak şimdi o da iyi ki diyor.

Ya yeminle kk da belki milyon kere bu konudan açıldı hepside pişman yıl olmuş 2016 hala aynı soru olur mu :110: arkadaşım altlı üstlü bile olmaz aklınız mı gidiyor ne oluyor bi diyi verin :KK12:

Üç yıllık evliyim nişanlılık dönemimde bende aynı durumdaydım eşim bana iki yıl birlikde oturup para biriktirdikden sonra ev almayı teklif etti kayınvalidemde cok istiyordu birlikde oturmamızı kayınpederim yıllar önce vefat etmiş fakat ben kabul etmedim iyikide etmemişim.suan hala kiradayım nasipse on ay sonra kendi evime gecicem yani o bir yil iki yılda olcak iş değil .

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
benim konularımı oku canım bıraz fıkır elde edbılrsın

Back
X