kayınvalide ile tatil yapmak

Esim tamam diyor. Bu tatilimizde iki gun ben ailemle ve arkarabalarimla birlikteydik ama esim istedi giymeyi ve cok memnun kaldi. Onbes kisiydik. Eglenceli oluyor kalabalıkta ama ben kendi ailemden de olsa bir kisiyle birlikte tatil yapmak istemem ki. Naz cekmekten baska birsey değil. Sapur supur öpüyor oğlunu. opsun tabiki annesi ama ozellikle yapiyor. Esim sevgisiz buyumus birisi. Ben gelince kiymete binmesine sasiriyorum.
Bundan bitanede bende var :KK14: niyeti tatil yapmaksa kendi kocasini alip gitsin allahim ya gercekten anlamiyorum su kayinvalideleri ogullarini cok sevmekden degil bu sirf gelini kiskandiklari icin yeni evlilerde daha cok oluyo bu bi 10senelik evli ol coluk cocuk tatile giderken cagirsan kaynanayi aman yok gelmem der:KK12:

Konudan bağımsız ama arkadaşlar ben tam da şu noktayı merak ediyorum.kv deler neden yapar bunu.oğlu bir şey söylese her şeyin içinde olmak neden isterler?
Neden, cunku ogullarinin muruvvetini gormeden duramazlar. Ogullari evlensin, muruvvettir.
Ogullari torun yapsin, muruvvettir.
Ogullarinin evinde yayilsin, muruvvettir.
Arada oglunu fisfiklesin, muruvvettir.
Ogullari onlari tatile gotursun, muruvvettir.

Muruvvet manyagilar cunku!
Kiz analarinin tek muruvveti kizinin dugunudur dipnot olarak. Onlar insan degillerdir.

Ben şahsen kv mi çok severim birkaç kez beraber tatilde çıktık ama hep şehir turları idi, denize hiç beraber gitmedik zaten kendiside bunu asla kabul etmez oralara eşle gidilir der çok anlayışlı o konuda.

Ben o hatayi yaptim kac defa ama yine ben kötüyüm hatta bizimle ayni odada yatti simdiki aklim olsa asla goturmezdim.Nitekim bu yil birak götürmeyi planlarımızı bile söylemiyoruz fesatlanip gözü degmesin diye..

Aman diyim esine kesinlikle kabul etmiceni söyle bir kere alıştırirsan yandin

Ben şu an tatildeyim. Yurtdışında yaşıyoruz, 2 hafta iznimiz var. Hayalim eşim ve çocuklarımla başbaşa tatil yapmaktı. Fakat türkiyede eşimi tanıyamıyorum. Evdeyken çok güzel plan yapıldı, fakat burda yarısı uygulanıyor, oda benim verdiğim tepkilerimden dolayı. İlk dört gün kayınvalidemdeydik. Bana kalsa hiç uğramıyalım demiştim, çünkü eşim etki altında kalıyor. Daha iki ay evvel validemi görmüştük. Aynende öyle oldu. Ailesini alıp ben gidiyorum demeye cesareti olmadı. Erkek kardeşine gelmesini teklif etti. Oda hemen atladı tabii. Şimdi tatilimizi, o kardeşiyle, ve ben çocuklarla ayrı odalarda geçiriyoruz. Çok öfkeliyim, ama şimdilik susuyorum. Kardeşi bizimle değilde, sanki ben onlarla tatile gelmiş gibiyim. Bi taraftan kayınvalidem çok az kaldınız hemen gidiyorsunuz, lafınıda yedim. Yani aslında oda gelmek istedi. Eşimin birazdaha cesaretli olsa idi onuda getirirdi. Şimdi size soruyorum. Eşim kardeşine sende gel dediğinde, benim yerim nerdeydi? Siz olsanız nasıl davranırdınız?
of esin cok fena birsey yapmis acikcasi emrivaki yapmasi bir yana kardesiyle ayni odada kalıp seni cocuklarla ayri odaya koymasi inanılır gibi değil. Hoş bunlari söylüyorum ama benimki de kv yi bizimle ayni odada yatirdi tatile gittigimizde simdi dusundukce sinir oluyorum nasil musade ettim.buna diye..

Üstünden cok olaylar gecti ve ben artik sakin kalamiyorum bu konularda esimle birbirimize giriyoruz.Artik icime atmiyorum aninda tepki vermek şart yoksa kendini yiyip bitiryorsun sonra

Eşin de senin kafandaysa, istediği kadar ima yapsın anlamamazlıktan gel. Hiç istemem böyle birşeyi...

Benimki bizim tatilimize gelmek istemez hiç de, kendisi birilerinin yanına gider tatile, illa beni de alacak götürecek. Her seferinde bahane bulmaktan bıktım. Kocaları bırakıp gidelim şunun yazlığına bunun devremülküne fantazisi var kadında :D şimdi bebeğim olacak. Ayy torunumu seni alırım şuraya buraya gideriz 3ümüz diyo şimdi de :D tamam tamam dedim hemen gideriz :işsiz:

Esim tamam diyor. Bu tatilimizde iki gun ben ailemle ve arkarabalarimla birlikteydik ama esim istedi giymeyi ve cok memnun kaldi. Onbes kisiydik. Eglenceli oluyor kalabalıkta ama ben kendi ailemden de olsa bir kisiyle birlikte tatil yapmak istemem ki. Naz cekmekten baska birsey değil. Sapur supur öpüyor oğlunu. opsun tabiki annesi ama ozellikle yapiyor. Esim sevgisiz buyumus birisi. Ben gelince kiymete binmesine sasiriyorum.
trubunlere oynuyorlar iste oyle sapir supur

ee bütün kayınvalidelr böyle değil mi. ben evlendiğim ilk zamanlarda da birlikte tatile gideriz şunu yaparız filan yollarını yapıyodu sürekli başlarda hiçbişey diyemiyodum. yaz oldu eşimle ikili tatil planı yapıp çıktım kimseye bişe demeden şimdi konusunu açmıyor.
evlenince nedense oğullar kıymete biniyor benim kayınvalidem de yemeklerime kadar karışırdı öyle yapma böyle yap bilmemne ama eşim benim yaptığım yemeği daha çok beğeniyor neyse şimdi anladı Allahtan.

Back
X