kayınvalide ile tatil yapmak

Kayınvalidemle mecbur kalmadığım sürece sosyal aktivite yapmam yapmıyorum (ortak tanıdık düğünleri Mevlütleri hariç) Ne gerek var yahu bu sene götürürsünüz seneye yine ister.
Tatile gitsem fazladan biriyle annemi götürürüm. Kayınvalidenizi kocası götürsün.

Anlamıyorum ki büyükler neden gençlerin bu kadar içinde mırç mırç. Benimki de öyle bıraksa kayınpederim heryere bizimle gelir allahtan kayınpederim göndermez.
 
Yaa tamam insan bazen ailesi ile de tatil yapmak ister ona lafımız yok.
Ama böyle kendini zorla davet ettirmeler emrivaki tavırlar hiç hoş değil..
2 günden fazla çekilmez..
 
Ben bunu soylesem var ya yer yerinden oynar. Esimle aramizi bozmak için neler yaparlar bilmiyorum. Kpss sinavindan bir gün önce kayinvalidenin annesi vefat etti. Kizi sınava girecek diye gelmesini istemedi ama beni çağırdı. Anlayamıyorum. Yemin ederim gorumcem sinavda çok iyi puan alsin istiyordum ama olmadi. Geçen gun de kayinvalideye gittimizde kayinpeder puanimi sordu soyledim. 88 aldim ya çok şükür yetiyor. Cık ben senden 90 ustu bekliyordum diyor. Bunu soyleyen adam ilkokul mezunu. Ne mezunu olursa olsun banane ama niye moral bozar insan anlamıyorum.
 
Biz genelde baş başa olma taraftarıyız arkadaşları falan bile sokmayız tatil işine çünkü herkesin zevki eğlenme tarzı yaşama şekli farklı ama bu sene mesela bayramlar da ekstrada tatil gibi oldu o sebeple geçen bayramı eşimin ailesiyle onların memleketinde geçirdik tabi bir daha onlarla bir yere gitmeyiz ona yemin ettik ama neyse sonrasında günü birlik annemlerle bir yerlere kaçtık 2 kere bu bayram yine ailemle bir şeyler yapmayı planlıyorum kendi yıllık iznimizi alırsak biz baş başa bir şey yapacağız böyle bir imkan varsa bu şekilde olabilir ama senede sadece 1 haftalık yıllık izin kullanılacaksa tabi ki eşler baş başa çıkmalı
 
Evet aynen öyle bir kere olursa her yil olacak. Ben muzigi acip esimle sohbet ederek gitmeyi bigun orda bigun burda kalmayi seviyorum. Ki esimde tatilde gidip bi hafta ayni yerde kalmayi sevmez ama ben biliyorum huzursuzluk cikaracak.
 
Evet aynen öyle bir kere olursa her yil olacak. Ben muzigi acip esimle sohbet ederek gitmeyi bigun orda bigun burda kalmayi seviyorum. Ki esimde tatilde gidip bi hafta ayni yerde kalmayi sevmez ama ben biliyorum huzursuzluk cikaracak.

çocuk yoksa hele hiç o işe girmeyin bence, çocuk varsa bir kez deneyebilirsiniz.

çocuk yoksa tatilin anlamı farklı çünkü
 
he tamam gideriz de
sonra kendiniz gidin.
sorarsa tamam başka sefere de
yine götürme belki sormaz bidaha
 
Benim kayınvalidem de aynısı. Tatile gittiğimizde eşime isyan çıkartıyor. Neymiş, biz gidiyormuşuz da, onu neden götürmüyor muşuz. Zaten sene de 1 kere tatile gitme şansımız oluyor. Neden kayınvalidem peşimizde olsun ki. Çok istiyor ise eşiyle gitsin.. Yazlık tutsun, çoluğunu çocuğunu ağırlasın..
Anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor.
 
merhaba avona kayıt olmak hem kendi ürünlerini çok çok uygun fiyata almak ehemde güzel kazanc elde etmek isstermisin temsilci olduğun zaman kendine ait bi kitle olusturabilir ve hiç zaman harcamadan gayet güzel paranı kazanabilirsin uye olmak için msj atın lütfen
 
çocuk yoksa hele hiç o işe girmeyin bence, çocuk varsa bir kez deneyebilirsiniz.

çocuk yoksa tatilin anlamı farklı çünkü
Kizinin yanına cocuk bakmaya gitti zaten ama bizimle gelmesinin manasi yok. Inşallah birgün benim de çocuğum olur ama inanin o ailede buyumesini onlarin bakmasini istemiyorum. Boyle soyleyen insanlara cok kiziyordum ama artik görüyorum. Gecen gun kayinvalideyle arabada gidiyoruz. Esku evlerini gosterdi ogluna. Aaa dedim benim annemin teyzesi de o apartmanda oturuyordu. Benim annem de hayatta degil annemin teyzesi de hayatta değil. Aa onlarin çocukları bizim eve hirsizliga gelmislerdi dedi. Buzdolabından yemek yemisler. Esim nasil ya emin misin anne dedi güldü olur mu öyle sey diye. Evet evet mahallenin çocuklarıydi işte baska kim olacak filan dedi. O yıllarda onlarin küçük çocukları yoktu ama diyelim ki var diyelim ki onlar yaptı bu söylenecek laf mi. Ben hatiradan bahsediyorum sohbet ediyorum kadinin söylediğine bakin. Ne zaman ki burda anlatmaya kalkıyorum o zaman farkediyorum yasadiklarimi. Bunlar çok sacma seyler.
 
Yok canım bizim pesimize takilacak. Agirlamak filan onlara göre değil. Huzur bozucular yemin ederim.
 
Ben şu an tatildeyim. Yurtdışında yaşıyoruz, 2 hafta iznimiz var. Hayalim eşim ve çocuklarımla başbaşa tatil yapmaktı. Fakat türkiyede eşimi tanıyamıyorum. Evdeyken çok güzel plan yapıldı, fakat burda yarısı uygulanıyor, oda benim verdiğim tepkilerimden dolayı. İlk dört gün kayınvalidemdeydik. Bana kalsa hiç uğramıyalım demiştim, çünkü eşim etki altında kalıyor. Daha iki ay evvel validemi görmüştük. Aynende öyle oldu. Ailesini alıp ben gidiyorum demeye cesareti olmadı. Erkek kardeşine gelmesini teklif etti. Oda hemen atladı tabii. Şimdi tatilimizi, o kardeşiyle, ve ben çocuklarla ayrı odalarda geçiriyoruz. Çok öfkeliyim, ama şimdilik susuyorum. Kardeşi bizimle değilde, sanki ben onlarla tatile gelmiş gibiyim. Bi taraftan kayınvalidem çok az kaldınız hemen gidiyorsunuz, lafınıda yedim. Yani aslında oda gelmek istedi. Eşimin birazdaha cesaretli olsa idi onuda getirirdi. Şimdi size soruyorum. Eşim kardeşine sende gel dediğinde, benim yerim nerdeydi? Siz olsanız nasıl davranırdınız?
 
Ben de olsam senden farkli davranazdim. Sana haksizsiz diyemiyorum. Bizim kisiligimiz böyle uyumlu. Ses cikartmadigimiz için böyle oluyoruz. Ben ne laflar isitip susmusup simdi düşündükçe anlıyorum. Kizi olsa yaygarayi kopartmisti.
 
Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Konudan bağımsız ama arkadaşlar ben tam da şu noktayı merak ediyorum.kv deler neden yapar bunu.oğlu bir şey söylese her şeyin içinde olmak neden isterler?
 

yurtdışında yaşayınca ilişkiler biraz değişiyor sanki,
biz de bu yıl taşınıyoruz ve muhtemelen benzer şeyler beni bekliyor,
size gelen güzel cevapları ben de aklımın bir kenarına yazayım en iyisi.
 
Esim espri yapıyor mesela onu bile soruyor. Anlatinca da anlamıyor zaten. Kayinvalidelik mesekkatli is valla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…