- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi regarde-moi
-
hayır bir de kv sen ve eşin aynı odada mıkalcak?Evet aynen öyle bir kere olursa her yil olacak. Ben muzigi acip esimle sohbet ederek gitmeyi bigun orda bigun burda kalmayi seviyorum. Ki esimde tatilde gidip bi hafta ayni yerde kalmayi sevmez ama ben biliyorum huzursuzluk cikaracak.
Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
bu konuda fikir sormaya gerek var mı ki? tatile stres yüklenilmeye değil, stres atmaya gidilir. eşinle hemfikirsen k.validen tatilde yerini yapmaya çalışır gibi konuştuğunda, ben tatile eşimle giderim. kalabalık tatillerde dinlenemiyorum der geçersin. bunun için küsecek mi? kendi küsen kendi barışır.Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben de nefret ediyorum. Yer yapıyor. Aramizda bugüne kadar hiç terslesme olmadı. Tek soz bile. O yuzden çekiniyorum kestirip atmaya.
Öyle bir şey dediginde annecim ben profesyonel değilim yüzme konusunda Allah korusun bir şey olur o sorumlulugu alamam kurslar var yüzme öğrenmek için deyin.Kanli bicaklilar kizi ve kayinvalidesi. Damada ayil olmasin diye annesinin israri uzerine cagirdilar kayinvalidesini. Onlara göre herkes kötü.
Yürüyerek cehenneme gitmek gibi bisey bu ...Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bizde kv ye yalvariyozda gelmiyor kaynimida zorla goturuyozMerhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Size danişmadan davet etmesi yanliş olmuş. Keşke siz eşinizle aynı odada kalsaydiniz. Bir daha önce tatile sonra akraba ziyaretine gidin bence.Ben şu an tatildeyim. Yurtdışında yaşıyoruz, 2 hafta iznimiz var. Hayalim eşim ve çocuklarımla başbaşa tatil yapmaktı. Fakat türkiyede eşimi tanıyamıyorum. Evdeyken çok güzel plan yapıldı, fakat burda yarısı uygulanıyor, oda benim verdiğim tepkilerimden dolayı. İlk dört gün kayınvalidemdeydik. Bana kalsa hiç uğramıyalım demiştim, çünkü eşim etki altında kalıyor. Daha iki ay evvel validemi görmüştük. Aynende öyle oldu. Ailesini alıp ben gidiyorum demeye cesareti olmadı. Erkek kardeşine gelmesini teklif etti. Oda hemen atladı tabii. Şimdi tatilimizi, o kardeşiyle, ve ben çocuklarla ayrı odalarda geçiriyoruz. Çok öfkeliyim, ama şimdilik susuyorum. Kardeşi bizimle değilde, sanki ben onlarla tatile gelmiş gibiyim. Bi taraftan kayınvalidem çok az kaldınız hemen gidiyorsunuz, lafınıda yedim. Yani aslında oda gelmek istedi. Eşimin birazdaha cesaretli olsa idi onuda getirirdi. Şimdi size soruyorum. Eşim kardeşine sende gel dediğinde, benim yerim nerdeydi? Siz olsanız nasıl davranırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?