• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide konusu.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
1 yıllık evliyim ben. Uzak bi şehirden geldim şu anki yaşadığım yere. O kadar çok şey yaşadım ki anlatsam roman olur. Kv hep oğlum beni bırakmaz diyip dururdu. Kendi borusunu öttüreceğini sandı, onun lafyıa oğlunun beni alaşağı edeceğini,ezdireceğini sandı. Çok hakaretler işittim. Aileme laf söyledi. Eşim ilk zamanlar sustu ama sonradan benim ailem de olaya dahil oldu. Eşim beni savunmaya başladı, hak vermeye başladı. Şuan benden önce beni koruyor. Kv de de oğlum beni bırakmaz lafından oğlumdan umudum yok gelinimi artık el üstünde tutarım laflarına geçiş yaptı. Bunun sebebi de oturduğumuz evi onlar almış tabi eşimin de desteğiyle. Yanyana daireler, ben çıkmak istiyorum bunu eşim çıtlatmış ben yokken onun korkusuyla bana çok çok iyi davranıyor. İlk evlendiğimde anahtarı vardı bizim evin onda pat diye eve girerdi bu konuda çok tartışmalarımız oldu. Bu durum bitti şimdilik ama ben işe başladım hatta başlamadan önce de ben yokken eve İllaki girer. Ben anlıyorum girdiğini. Bugünde girmiş bulaşığın vardı lavaboda( 4 parça) yıkadım. Mesaj atmış kızım yapılacak iş var mı ben bulaşığını yıkadım. Yok anne sağ ol ben yapardım dedim. Gel akşam bizde yiyelim dedi sağ ol dedim reddettim. Bunların hep sebepleri var. Şimdi ev bakıyoruz kiraya çıkmak için. Bi yandan da düşünüyorum sabret para biriktir ev al. Çocuğum olunca en azından 3 yaşına kadar dibimde bakar. Bi yandan da boşver çık diyorum kafan rahat olsun. Eve girme meselesini eşime söyledim uygun bi dille söyle girmesin sabah ne halde çıktığımı bilmiyorum bazen dağınık kalıyor odalar. O halde görmesini istemiyorum, tezgahta bulaşık görmesini istemiyorum dedim. Bi şey alacaksa beni arasın ev müsait mi desin çok mu zor dedim. Eşim fe tamam söylerim dedi. Hadi Bana da bi akıl verin. 8 ay çok şey yaşadım bu sadece ufak bi kısmı. Şuan melek gibi davranıyor öncekine göre sırf oğlunu kaybetmemek için.

Tavsiyem iyi bir mesafe koy.
Ve çocuk olunca kreşlik yaşa gelene kadar orada yaşa,çocuğuna baksın,en azından yabancı birine baktırmamış olursun.
Sonra da çıkarsın.

Ee bir problem yok ki? İzinsiz girmemesini eşiniz söyleyecekmiş. Belli ki denileni yapan bir kadın.

Allah bunları ıslah etsin bi tane de bende var bayılırlar her moka maydanoz olmaya...

Çık kafan rahat olsun hiç düşünme

Ee bir problem yok ki? İzinsiz girmemesini eşiniz söyleyecekmiş. Belli ki denileni yapan bir kadın.
Yaşanan çok şey var. Denileni kavgayla yapıyor. Şimdi bunu eşim der demez bana gelip burası benim evim senden mi izin alıcam evi kontrol ediyorum bi şey açık kalmış mi diye dicek.

Allah bunları ıslah etsin bi tane de bende var bayılırlar her moka maydanoz olmaya...

Çık kafan rahat olsun hiç düşünme

İşte şuan çok iyi davranıyor ama timsah misali suyun altına mi girdi anlayamıyorum, bi daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Aslinda bir yandan basarili olmus boyle davranmasa coktan gitmistiniz ,iyi davraninca siz bile kalsam mi diyebiliyorsunuz :))) neyse isin sakasi.aslinda size zarari dokunmuyorsa dediginiz dogru rahat edersiniz bakim konusunda mesela.ama yine can sikici durumlar olursa pisman olursunuz.ama kalmaya karar verirseniz caktirmadan o oyle davrandigi surece orda kaldiginizi davranmazsa gideceğinizi vurgulayin da tirsip hep iyi davransin

Aslinda bir yandan basarili olmus boyle davranmasa coktan gitmistiniz ,iyi davraninca siz bile kalsam mi diyebiliyorsunuz :))) neyse isin sakasi.aslinda size zarari dokunmuyorsa dediginiz dogru rahat edersiniz bakim konusunda mesela.ama yine can sikici durumlar olursa pisman olursunuz.ama kalmaya karar verirseniz caktirmadan o oyle davrandigi surece orda kaldiginizi davranmazsa gideceğinizi vurgulayin da tirsip hep iyi davransin

Evet arada başka insanlar üzerinden ödenekler veriyorum. Ama burda kalırsam çocuk bahanesiyle yine yuvama müdahale eder geç gündüz zırt pırt girer çıkar diye düşünüyorum. Napacağımı şaşırdım .

Bir çilingir hepsini çözer. Değiştirin kilidi.

Bir çilingir hepsini çözer. Değiştirin kilidi.

Eşim asla böyle bir şey yaptırmaz ev onların üstüne. Babasına çok düşkün babama yapamam ben der. Geçen bulaşık meselesi öncesi ben ailemin yanına gittiğimde girmiş yine bozuk bi yastık vardı onu yapmış ben gelince verdi. Eşime dedim bu ne yine aynı şeylere devam mı?eşim de dedi noldu kötü bir şey mi yapmış evi mi karıştırmış? Dedim eve girmesini istemiyorum lüzumlu lüzumsuz.

Biz farklı şehindeyiz kv ile aramızda 750 km var yılda 20 gün görüşüyoruz ama yetip yetişti bu izni burnumdan getirdi eşimle onun yüzünden tartıştık ağlaya ağlaya geri döndüm 2 gün önce . Hala etkisinden kurtulamadım . Telefonda beni soruyor öyle eşime tuğçem nasıl diye . Bizi birbirimize düşürdü birde nasıl diye sorup beni delirtiyor . Senin yerinde olsam en yakın zamanda olabildiğince uzağa kaçardım

Biz farklı lehindeyiz kv ile aramızda 750 km var yılda 20 gün görüşüyoruz ama yetip yetişti bu izni burnumdan getirdi eşimle onun yüzünden tartıştık ağlaya ağlaya geri döndüm 2 gün önce . Hala etkisinden kurtulamadım . Telefonda beni soruyor öyle eşime tuğçem nasıl diye . Bizi birbirimize düşürdü birde nasıl diye sorup beni delirtiyor . Senin yerinde olsam en yakın zamanda olabildiğince uzağa kaçardım

Biz de çok tartıştık eşimle hep olsun aşkım Sen yap bi şey olmaz, olsun aşkım bi şey olmaz delirttiler beni neredeyse. Bi de yapıp yapıp sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar. Ona ayrı şaşırıyorum.

Siz bu kadına 3 sene çocuk baktırırsanız psikolojik hasta olursunuz.
Minnet etmeyin kesinlikte taşının .

Salon ve mutfak dışındaki odaları kilitleyin öyle çıkın evden.
Acele etmeyin. Kira vermemek büyük nimet. İşler sarpa sararsa tekrar düşünürsünüz.

Salon ve mutfak dışındaki odaları kilitleyin öyle çıkın evden.
Acele etmeyin. Kira vermemek büyük nimet. İşler sarpa sararsa tekrar düşünürsünüz.

Ya çok mantıklı sağ ol, hem anlamış olurum girip girmediğini ama bir anahtar tüm kapıları açıyor. Anahtarları da mi alayım. Eşim konuşurum dedi bakalım ne sonuç verecek. Ama bu deliğini yapıcam. Evet ayda 12 bin biriktirsem büyük nimet bizim için. Her ay 1000 kira. Taşınma masrafları.

Biz de çok tartıştık eşimle hep olsun aşkım Sen yap bi şey olmaz, olsun aşkım bi şey olmaz delirttiler beni neredeyse. Bi de yapıp yapıp sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar. Ona ayrı şaşırıyorum.
Aynen öyle ya eşimle tartıştık 3 sn sürdü inan . Zaten sabah uyanıp eve dönecektik bende ağlayarak valiz topladım uyudum. Sabah 5 karış suratla kalktık ama benim sinirden ellerim titriyor tabi. Eve zor döndük aramış ağlıyor oğlum ne oldu kötü gittiniz telefonu bana verdi eşim . bana diyor ki canım nasılsın diyor ki bana canım kızım filan demez Tuğçe der hep . Diyor ki baban ağladı ne oldu kötü gittiler . Ne olduğu belli işte anla artık demek istedim yine sustum

Aynen öyle ya eşimle tartıştık 3 sn sürdü inan . Zaten sabah uyanıp eve dönecektik bende ağlayarak valiz topladım uyudum. Sabah 5 karış suratla kalktık ama benim sinirden ellerim titriyor tabi. Eve zor döndük aramış ağlıyor oğlum ne oldu kötü gittiniz telefonu bana verdi eşim . bana diyor ki canım nasılsın baban ağladı ne oldu kötü gittiler . Ne olduğu belli işte anla artık demek istedim yine sustum

Tövbe estağfirullah soğutuyorlar zorla.

Tövbe estağfirullah soğutuyorlar zorla.
Bebek istemiyoruz öyle zorluyor bizi . Bana 2 kere seni doktora götüreyim dedi. En son gerginlik yiğeninin bebeği reflü kusuyor birşey yemiyor buda kızı suçluyor bakamıyor diye . Bana diyor ki eğer sizin çocuğunuz yemezse sana çekmiştir oğlum herşeyi yerdi dedi. Görümcem tüp bebek tedavisi ile 1 oğlu oldu şimdi yine 2 bebek yerleştirdiler . Kıza bakılması lazım ama bakmayacakmış görümcesi baksınmış . Çocuklara da bakmazmış herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış filan filan bu tarz şeyler yüzünden izinden döneceğimiz Gece gerildik

Eşim asla böyle bir şey yaptırmaz ev onların üstüne. Babasına çok düşkün babama yapamam ben der. Geçen bulaşık meselesi öncesi ben ailemin yanına gittiğimde girmiş yine bozuk bi yastık vardı onu yapmış ben gelince verdi. Eşime dedim bu ne yine aynı şeylere devam mı?eşim de dedi noldu kötü bir şey mi yapmış evi mi karıştırmış? Dedim eve girmesini istemiyorum lüzumlu lüzumsuz.
Ev onların üstüne ne demek yahu kiracı olsanız ev sahibi gelip evi mi karıştıracak evin mulku onların diye girmesi cok saçma 'rahatsız oluyorum sürekli sen geleceksin diye evimde rahat olamıyorum ben varken buyur gel bazen müsait olmuyorum' demek cok zor değil iki gün kırılır üçüncü gün anlar

Back
X