Erkek arkadaşım seviyorum diyince ne kadar tanıdın da seviyorsun diyormuş. Kendisi belirleyecek sanırım tanıma süremizi.Haaa bak bu zurnanın zırt dediği yer,oğluşum falan neyse de yetişkin bir erkeğin hayatına ipotek koyma çabası...ne demek memleketten kız falan
O kadar mı diyorsunuz?
Mesafe koysa falan işe yaramaz mı?
Bu olayda haklısınız tabiki. Şakada olsa ciddi de olsa en kötü oğluna saygı gösterip o cümleyi kurmaması gerekirdi. Daha da ilginci sevgiliniz bunları size nasıl ve neden iletiyor? Komik mi gelmişte bunu söylüyor?Ama kulaktan dolma dediğimiz şeyler ya kendi oğlunun bahsettiği ya da kadının mesajda vs yazdığı şeyler.
Bir keresinde ikimizin fotoğrafını attı annesine. Kadının yorumu şu :"ezgi (sevgilimin ablası) zezelladan korkmuş, cinliye benziyor diyor."
Şimdi bu nasıl bir mesaj? Neresinde iyi niyet var bunun? Ayıptır söylemesi çevremde çok beğenilen biri oldum şimdiye kadar o yüzden çok üstünde durmadım ama düşünsenize özgüven problemi olan bir kız olsaydım ne kadar yıkardı bu beni.
Ben bu densizliklerde iyi niyet bulabilecek kadar polyanna olamadım, siz de bana hak vereceksiniz diye düşünüyorum.
Geç yazıyorsun tribi sevgiliye has bir trip mi Allah aşkına? Telefonun ucunda bekleyen herkes söyler bunu. Sevgilisiyle konuşması çok önemliyse, annesine “anne ben seni birazdan arayacağım” desin adam. Annesi yazıyor diye devam etmiştir.
Yaşınızda birine hakaret etmek için önemli değil. Kadının tek 1 cümlesni biliyoruz. Anlatım gelinin bakış açısıyla ve oda kadını hiç tanımıyor. Sizde annesiniz. Annenizin, kayınvalidenizin ve sizin çocuklara tepkileri aynı mı? Herkes başka sever, herkes başka gösterir, herkes başka bir ilişki kurar. Bunu yargılayacak en son insanda daha eşi bile olmamış sevgilidir bence.
Erkek arkadaşım seviyorum diyince ne kadar tanıdın da seviyorsun diyormuş. Kendisi belirleyecek sanırım tanıma süremizi.
Ben kendisinin iyi niyetine inanmıyorum, şimdi benim meselem erkek arkadaşımdan nasıl emin olup evlenebilirim? Şu an bir sorun olmuyor ama evlenince değişirse diye korkuyorum. Nasıl anlayabilirim?
Şimdiden, ortada bir şey yok gibiyken ayrılmak da olmaz. Sen sevgilinden annesinin bu hareketlerini terslemesini iste, kabul ederse senindir, beceremezse bil ki yandığının resmidir, ayrılmak için bahanen olur
Bendeki kaynana prototipi de eşsiz. Eşimle cıvık hareketler içine giremez mesela. Arabada falan eşim yanına oturtmaz, öncelik bendedir her zaman her konuda, ki tasvip etmeyip eşimi uyardığım bile olur ama kaynanamın bana yaptıklarını da dinlemek istemez hiç, yani ne ona benimle ilgili konuşur, ne beni konuşturtur ne de annesine müsade eder. Bu bile benim çıldırmamı engellemezken, (önceki konularımda var, bir daha yazıp yükselmek istemiyorum) bir de bana hava atacak oğluşum benim de kemerimi bağlar falan diye, (..ee ne var yani bağlasın, aferin adama, olay eşin düşünceliliği değil kaynananın sidik yarışı) işte bunlara dayanabilir misin bilmiyorum.
Yaa ne hoş yabancı adamlar var, yok mu bir imkanın, Amerikalı falan bulsanaBizimkilerin hepiciği böyle
Edep demeniz gereken kişi ben değilim, oğluna geç yazıyorsun sevgiline yazıyorsun diye trip atan kişi bence.oğluna istediği gibi hitap eder kimseyi ilgilendirmez bundan sıkıntı duyuyorsan baştan bırak ailesiz biriyle evlen derim nekadar çoğaldı tahammülsüzlükler ben çocuğumu yetiştirip büyüteceğim,kıyamayacağım bu tarz düşüncede gelinim olsun hayırlı yuva kursun diye düşünürken oğlunu kocası yerine koyuyor demeler ne allah aşkına ,bayramlık ağzımı açmayım edep diyorum fakat olmuyor,aile sevgisini bütünlüğünü bilmeyen kızlar sizlerde evlenmeyin nasılsa boşanacaksınız ,hiç huzurunuzu bozmayaın abladığım şu anneleriniz sevgi göstermiyor sevgi sözcükleri kullanmıyor galiba
Bilmiyorum. Hemen evlenme derim. Takip etErkek arkadaşım seviyorum diyince ne kadar tanıdın da seviyorsun diyormuş. Kendisi belirleyecek sanırım tanıma süremizi.
Ben kendisinin iyi niyetine inanmıyorum, şimdi benim meselem erkek arkadaşımdan nasıl emin olup evlenebilirim? Şu an bir sorun olmuyor ama evlenince değişirse diye korkuyorum. Nasıl anlayabilirim?
O söylemedi biz WhatsApptan bir şeye bakacaktık son sohbet oydu kazayla gördüm yani.Bu olayda haklısınız tabiki. Şakada olsa ciddi de olsa en kötü oğluna saygı gösterip o cümleyi kurmaması gerekirdi. Daha da ilginci sevgiliniz bunları size nasıl ve neden iletiyor? Komik mi gelmişte bunu söylüyor?
Ben anneden ziyade sevgilinize takıldım. Olgunlaşamamış gibi. Pire deve olur böyle davranırsa, olmuşta.
Valla ciddi ciddi düşünmeye başladım yabancı damadı.Şimdiden, ortada bir şey yok gibiyken ayrılmak da olmaz. Sen sevgilinden annesinin bu hareketlerini terslemesini iste, kabul ederse senindir, beceremezse bil ki yandığının resmidir, ayrılmak için bahanen olur
Bendeki kaynana prototipi de eşsiz. Eşimle cıvık hareketler içine giremez mesela. Arabada falan eşim yanına oturtmaz, öncelik bendedir her zaman her konuda, ki tasvip etmeyip eşimi uyardığım bile olur ama kaynanamın bana yaptıklarını da dinlemek istemez hiç, yani ne ona benimle ilgili konuşur, ne beni konuşturtur ne de annesine müsade eder. Bu bile benim çıldırmamı engellemezken, (önceki konularımda var, bir daha yazıp yükselmek istemiyorum) bir de bana hava atacak oğluşum benim de kemerimi bağlar falan diye, (..ee ne var yani bağlasın, aferin adama, olay eşin düşünceliliği değil kaynananın sidik yarışı) işte bunlara dayanabilir misin bilmiyorum.
Yaa ne hoş yabancı adamlar var, yok mu bir imkanın, Amerikalı falan bulsanaBizimkilerin hepiciği böyle
Bence biraz kadınla yakınlık kurun. Dediğiniz gibi diyelim ki, o zaman ne olacak? Şuan bu uzaklığınız evlendiğinizde çok büyük sorun çıkartır. Çok elle tutulur bir şeude yok. Belki kadının mizacını daha iyi analiz eder anlaşmanın bir yolunu bulursunuz.O söylemedi biz WhatsApptan bir şeye bakacaktık son sohbet oydu kazayla gördüm yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?