kayinvalide korkusu...

Allah kolaylik versin psikolijin bozulmus belki..... peki esin bu duruma ne diyor yada annesinin boyle davranislarini biliyormu.....

sagol cnmm.. evetpsikolojim çok bozuldu. esim olaylara sahit hepsini biliyor. ama yinede bişey yapamıyorki çünkü kadın onu rezil eder oğlum bana bakmıyor ortada kaldım diye...

ben zaten kayınvalidenizi kastetmiştim.azan ve de kul hakkına giren o değil mi

Kayınvaliden kaç yaşında yardımamı muhtaç sizinle yaşamak istiyor zaten aynı mahallede oturuyormussunuz eger bir işi olursa zaten gidersin neden illa sizinle yaşamak istiyor peki en önemlisi kocan nediyor bu duruma.

Hicbirsey anlayis kadar guzel birsey olamaz.....benim anneannemde yanliz yasiyor 3 oglu oldugu halde.....dayilarim cok cagiriyor gel bizimle yasa yanliz kalma diye yinede anneanem kabul etmiyor....evim benim cennetim minnetsizim yarin birgun oglumla gelinim arasunda sorun olunca sebep ben olmayayim der... en iyisi misafir gibi gelip gitmek herkes yerini bilnesi der....

ayyyy canım yhaaa allah bol bol sabır versin sana inşallah bu günlerin de geçer eşin de k v de senin kıymetını anlarlar...

Amin insallah cnm. Evet malesef iyilik kimseye yaramiyor. Boyle nasil gecer bir omur... bir sekilde toparlanmam gerekiyor

Kocam o benim annem mecbur kalirsam getiririm diyor 55 yasinda yardima hic muhtac dgil

Ne kadar iyi bir anneannen varmis el ustunde tutulur iste. Benim icin op ellerinden olurmu

Benim merak ettigim sey k.b nezaman vafaat etti... esiniz istiyormu beraber yasamayi bu konuyu konustunuzmu esinizle.....

bende melekte olsa kyınvalide ile oturmama taraftarıyım..istina durumlar hariç tabikide..insan evinde donla gezer ,yayılır tv izler.ben özelimi evimin her köşesinde yaşayamıcaksam ne anlamı var ki evliliğin?.. eli ayağı tutuyorsa otursun evinde..

ha bide ortalık karıştırıp, mutluluğumu boğazıma dizeceksee, kocamla aramı bozacaksaa uzak olsunn!..
kayınvalidemin banada dengesiz haraketleri var.Aslada cvp vermem söyledikleride asla umrumda olmaz.. ama sakin kırılgan,üzülmüş bir dille, eşimin başının etini yemeden ona anlatırım.o gerekeni yapar lafını söyler yani? mağduru oynarım.. ister ana olsun ister baba olsun isterse ben olayım..haksızsam banada der seninde yanlışın şu der..eşimin bu özelliğini çok seviyorum. yani hakkaniyetli davranır..

Allah sabır versin size..sizde eşinize gereğinden fazla iyi davranın ve annesine karşı mağduru,ezileni oynayın..sonuçta kötüde olsa annesi atamaz yani.Kendi tarafınıza çekin eşinizi.uygun bi şekildede bi arada yapamayacağınızı söyleyin..bazı erkeklerin annesi ya gözü görmez hatasını.Bizde kavga ederek söyleyince hemen anneci oluyorlar,ezdirmemeye çalışıyorlar. bende bu taktik işe yaradı hayatımızı zindan etmeden yaşıyoruz..

Allah yardımcınız olsun

canını seviyorsan takmayacaksın ve birlikte oturmayacaksın

Yalnızlık zordur elbette ama ev üstüne ev daha zordur herkes için
Mümkünse size ve görümcenize orta yerde bi evde otursun, gidip gelirsiniz her ikinizde
Ama herkesin düzeni kendine olur en azından.

annem babaannemin evine gelin gitmişti babaannem çok baskın bir karakterdi çok titizdi herşeye karışır hiç birşeyi beğenmezdi annem yanında yemek yemeye bile çekinirdi kavga eksik olmazdı
25 yıl öyle geçti
sonra babaannemi alt kata taşıdık o bile ne kadar rahatlatıyomuş insanı
yakınınıza da olsa taşınma imkanı yok mu aynı evde çok zor

Yaşadıklarında kendimi gördüm..bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım hala yaşıyorum..çok despot bir kv'dem var..hep hayali bizim eve yerleşmek ve bana dahada ızdırap vermek. (ALLAH KORUSUN)
Geçmişte beni çok ağlattı..sessiz kaldıkça hızını attırıyor bunlar..bir iki defa cevap verdim feryat figan etti..hasta numaraları yaptı güya benim yüzümden hasta olmuş..gidiyor doktora psikolojik deyip gönderiyorlar..
Neyse sana tavsiyem yüz göz olmamak.. gerektiğinde hanımefendi gibi ver cevabını..birini kaale almamak ona en büyük cezadır zaten..
birde eşleri kullanıyorlar..gözünü açmayı sağla..erkekler bazı şeyleri görüyor ya da görmak istemiyorlar..ben artık öyle yapıyorum laf sokarsa bende usulen bir laf söylüyorum ve ona hiçbirşey danışmıyorum..
kv sana birşey söylediğinde ezilip büzülme dik dur cevabını ver çekil kenara asla üzüldüğünü belli etme daha çok üstüne gitmeye çalışır..
kv'nin birlikte oturmak istemesine gelince eşinle net bir şekilde güzelce konuş..kv bu konuda taviz verme gerekirse açıkça söyle..

Allah yardimcin olsun cnm.ayni benim yasadiklarimi yasiyorsan.hatta Ben bi baslikta konu acmayi dusunmusdum.hayali bile korkutuyo.bi de soyle dusun artik yeni gelin diyilsin bazi seyleri kendin karar ver korksan bile ustune git .bi de intern.n ozguven korkuyu yenmekle ilgili yazilar bul oku belki psikolojik rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…