- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
Selam kızlar ;
Başlıktanda anlaşıldığı üzere benden ölesiye nefret eden bir kayınvalideye sahibim. Yani bazen nefreti beni korkutmuyor desem yalan olur. Böyle bir entrikalar, oyunlar,yalanlar, inkarlar başımı döndürüyor...Sanırsın muhteşem yüzyıl setindeyiz..
Öncelikle birbirimizi hiç aramayız..Yani bu durum 1 yıldır böyle . Ben ilk zamanlarda cahil ve toyluk dönemlerimde aramaya çalışıyordum. Tatil planlarıma dahil edip o tatili kendime zehir ediyordum. Sonra baktım ki adeta bir canavara, sinir topuna dönüşüyorum, bende artık aramayı kestim.
Büyük patlama yapacak sorunum ise sömestr tatilinde bize geliceklermiş. Eşimin ailesi bürokrat havasında takılan insanlar. Gelişleri için havaalanına bando takımı tutup gitsem zevkten dört köşe olurlar.
Neyse bizde evde olcaz koca 10 gün
nasıl geçicek ? Akıl sağlığımı nasıl korurum?
Gelişleri için beni aramadı bu arada eşimle konuşmuşlar ..ilk defa geliyorlar evimize.. acaba ablamın nişanı olacakmış diyip memlekete gitsem onlar gidince de ''ayy nişanı iptal ettik tüh tüh tüh!! diyip geri mi dönsem ?kızlar cidden bana bir akıl verin
yapacak bişey yok :) 10gun hemen geçer inşallah . eşin için katlanacaksın
bol bol dışarı çıkın dışarda vakit çabuk geçer en azından, akşamda dizi mizi erken yatar geç kalkarsın
Bir yere gitmeyin hele yalan söyleyerek.. Ömür boyu birbirinizden mi kacacaksiniz.
Hic tinlamayin hurmetinizi gösterin hi hi diyip kafa sallayin onlarda otursun konussun dursun.
hahaha ayyy ne çektin de böyle dusunuyosun kimbilir ya insan cocugunun evi olsada buyuk bi sebep yokken nasil o kadar uzun rahat ederler ki entrsann kolay gelsin
Prenses değil o bir kere AnaKraliçe hatta Valide Sultan...
Vallahi yapacak bir şey yok, gelsinler. Saygıda yine kusur etme ama artık sakinleştirici mi kullanırsın ne yaparsın bilmiyorum.
ayyy inş .Hemen geçer..
Kaldıkları süre zarfında eşinde tüm gün yanınızda olacak mı ?
ahahaha canım resmen agzının lafını söyledin '' ben validesultanım,sen kimsin ben ne dersem onu yapıcaksın'' diye bağıran bir hatun. Eşimde farkında zaten annemin psikolojisi normal degil alttan al der hep.
İnanır mısın misafirimdir sonuçta diyip yine alltan almaya çalışırım. Ama aniden gelen bir hakarette ne tepki veririm kestiremiyorum
ayyy inş .
evet canım annesinin durumunu bildiği için yalnız bırakmayacak
Ayy keşkeee ... ama bende de şans yok ki anacim her türlü yolunu bulur yine gelir .Çok kar yağışı var. Yollar kapanıyor hep.
Gelemezler belki
Süper o zaman , hiç stres yapma beraberken korktuğun kadar uğraşamamaz senle. Hem eşin de durumun farkındaysa gerektiğinde müdahale eder . Sen mutlu ev sahibi olarak gerektiği şekilde davran , surat asma , laf çarpma yeter .
Bu arada kaç kişi gelecekler ?
Başka derdi varmıymış ki ne isterse onu yapacakmışsın! Ben cidden anlamıyorum Kadınlar cidden çıldırmış, ya iyi gelinlere böyle şeytan gibi kayınvalideler, ya iyi kayın validelere şeytan gibi gelinler düşüyor. Erkekler desen ya hanımköylü ya anası köylü bu ne biçim iş? Denge diye bir şey var hayatta bu insanlar bundan anlamaz mı!
Vallahi sana karşı bu kadar net biçimde düşmansa, yalnız kaldığınız da sana laf sokmaya çalışırsa aynı şiddettte cevap ver, eşinin yanında da tıpkı onun sana yaptığı gibi sevgi pıtırcığı ol ve pis pis sırıt, bak bakalım nasıl oluyor.
Yani iki tarafında birbirine saygılı olması en güzeli ama kadın sana karşı bu kadar saygısızca davranıyorsa senin el pençe divan olman luzumsuz. Kendi silahı ile vur...Diğer arkadaşlar buna ne der bilmiyorum tabii neticede ben evli değilim.
Babası da mı aynı şekilde davranıyor ?Eşimin yanında bana kafa tutup, hakaret edebiliyorlar.. bi kaç kere yaşadık onun yanında da çok hakaret etmisligi var yani. Annesi ve babası geliyor sadece canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?