kayınvalide krizi!!

ne yapacaksın mecbur katlanacaksın, insanlar bazen sevmedikleri nefret ettikleri kişilerle aynı ortamda bulunmaya mecbur kalırlar,eşinin hatırı için saygı göster mesafeni koru.

Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelmedi aklıma.Gerçekten de zor , böyle entrikacı insanlarla uğraşmak hele de eşinin ailesi olunca katmerli bela..

su sakınlestırıcının adını ozelden bana yazabılır mısnız

şimdi ben daha önce kullandıgım ve vucudum alışık oldugu için 1 hafta içinde etki ediyor.hiç kullanmayan birinin alışması ve yan etkilerinin geçmesi 1 ayı bulur bu yuzden yazmayım ama passiflora şurup var o da epey sakinleştiriyor ve yan etkisi felan yok.bağımlılıkta yapmıyor.günde 2-3 ölçek alınabiliyor.

esin farkindaysa ve seni destekliyorsa, en azindan hak veriyosa ve kirmiyosa, cookk sanslisin, sukret..

ohaaa kadına bak hürrem gibi ,sana ne çektireceğim deyip,sonra başını mı okşadı ...Sende savaş mı istiyorsun,çok severim deyip göz kırpsaydın

kızlar bende uzun yazıcam ama lütfen fikir belirtin.
ben kamu kurumunda çalışıyorum ama tayinim olmuyor. o yüzden eşim benim memleketime geldi. eşim özel sektörde çalışıyor.kayınvalidemler başka bir şehirde. evlendiğimizden beri bütün tatillerde kayınvalidemlere gittik. kışları arada onlar geldi 10-15 gün kaldı. doğum yaptığımda kayınvalidem geldi 1 ay kaldı. hiç bir sorun yaşamadık. ben 11 ay doğum izni kullandım. oturduğumuz apartmanda bebeğime bakıcı bulduk. neyse eşim illaki çocuk 1 yaşına girene kadar annem bakıcak diye tutturdu. neyse çağırmış herşeyi ayarlamış işe başlamadan 5 gün önce geldiler kayınbabamla birlikte 40 gündür bizdeler. ama benim tahammülüm kalmadı. kayınvalidem kötü biri değil. çocuğumada iyi bakıyor ama yinede ben artık evime gidince özgür olmak istiyorum. evdeki tüm düzenim bozuldu. kocamla özelimiz kalmadı. tv bile seyredemiyorum keyfimce. ayağımı uzatıp yatamıyorum.napıcam bilmiyorum. gitmelerini istiyorum. konuşmak istemiyorum. her yaptıkları beni rahatsız ediyor. çok sıkıldım. 3 ayda bir gelseler 10 gün kalsalar ne onlar sıkılırdı nede ben. 40 gün çok uzun geldi. böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. vicdan azabı çekiyorum. ben kötü bir insanmıyım neden böyle düşünüyorum diye nolur fikir yazın

canim nazo1can sizinkiler ufaktan ufaktan evinize yerlesme moduna almis olabilirler kendilerini cok tehlikeli eger uzun vadede dusunuyorlarsa bu tur seyleri bebegi bahane edip fazlalastirabilirler net sekilde direk dusuncelerinizi herkes varken soyleyin ask 14 subata ne yapiyoruz uzun zamandir bir sey yapamadik artik her seyi ogrendim vs vs annecim sizi daha fazla rahatsiz etmeyelim filan sinyali cakin en onemlisi o anki duygularinizi direk iskence kangrene donusmeden sicagi sicagina soylemeniz yoksa bu gelin eskiden boyle degildi ne oldu huysuzlandi vs vs derler bastan renginizi belli edin ozel hayatin onemine dikkat cekici bisiler soyleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…