- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
durduk yere bos bos ugrasiyorsa ozaman niye kaale aliyorsunuz ki?
psikolojik siddet yapiyor size. sanirim ugrasacak baska birseyi yok. veya kendisi gercekten rahatsiz.
ciddiye almayin böyle sacmalayan insanlari.. duran insana laf sokulur ugrasilirsa ben gülerim yahu
patlatin bi kahkaha. kendinizi üzmeyin bos konusan insanlar icin..
Belki hiç de düşündüğün gibi olmayacak? :)
Acaba diyorum eşinle bi tatil mi planlasan başbaşa dört beş günlük. Geri kalan vakitte de eşinin ailesi size gelsinler istiyorlarsa. Hem onların gönlü olur hem de sen süreyi kısa tutmuş olursun.
Kız işte sana fırsat.o evi dar et ona aklı başına gelsin.
nasıl edicem ki canım ? :)
Sen ona ortalık karıştırmayı seviyorsa malzeme çıkar benimki bayılır benim evi altına üstüne getirmeye 1. Siperi yatak odası dolapları çoçukların dolapları kirli sepetindeki çamaşırlar en çok kimin kirlisi var oğlununmu benimmi ilk bakacağı yerler buraları ben bir yere çıkdımmı ilk oraları kolacan eder 3 günlük katlanmamış çamaşır dök önüne çok kar ysğmur yağdı zor kuruttum de hem homurdansın hem katlasın sürekli iş söyle 2. Gün garantili kaçar
Benc ebüyütme bu duurumu.Belki birbirinize kaynaşıp ,anne -kzı gibi olmak için bir dırsat olur bu.
oncelikle Allah sabir versin,bence yok misafirdir oglumun annesidir gibi alttan almayin bu tarz terbiyesizlilere,siz sinir oluyorsaniz o da olsun,laf sokuyorsa cevabini verin uygun sekilde,gelmek icin sizi aramayip direkt ogluna soylemesi bile hizmet etmemek icin yeterli bence,klasik kompleksli kaynana modeli iste.hizmet etme konusunda da kendinizi paralamayin,birseyleri bahane ederek evden uzaklasamaz misiniz.gunubirlik bile olsa??
canım dedim ya benim kaynanada böyle tripler attı bir sabır ama ikinci sabır olmadı benim evdeyiz baktım kocamın gelme saatıinde kaynana sus puss. ee tabi herifde anne ne oldu o babasına bişi oldu sandı.. kayın valide işte oğlum keyifsizim .bu evde hiç benim dediğim dinlenmiyor ben neyim diye başladı.. ben o ara mutfaktayım duydum tabi geldim o anlatıyor. şunu şöyle yap diyorum yapmıyor.. bişi koyuyorum ordan kaldırıyor.. ne neyim ananız değilmiyim demezmi..baktım oğlu kem küm işte olurmu öyle şey filanlar.. ben gelemem böyle saçmalıklara dönüp kaynanaya benim evime kendi annem karışamazken senmi karışacaksın ..benim koyduklarım koyduğum yerde kalıcaklar.. ben senin eve karışıyormuyum .. derdin buysa ellemiceksin senin zevkine göre ben yaşayamam.. dedim başladı ağlamaya ee tabi bunun önceleride var ve kaynanamın yanında oğluna ben ananın bu triplerini çekemem ya sınırını koyarsın yada al ananıda git boşanma davası aç dedim.. ikiside şaşırdı..ve bu olay ben 5 senelik evliyim evliliğimin 1 buçuk senesinde zuhur etmiş bir olaydır.. o gündür bu gün herkez yerini bilirr.. yok çocuğumuz var yok dul kalıcaz düşüncelerle kendinizi ezdirmeyinn..
Böyle kaynana sen evde olmasan da gelir
burada bir arkadaşın başına gelmişti
Zaman su gibi akıp gitsin senin için 10 gün
10 gün dişini sık
şöyle düşün sayılı gün
ya sürekli beraber olmak zorunda kalsaydınız
KAyın valideni bana gönder canımm gene sinirlerim zıpladı gelmesin seni sevmiyorsa evin de ne işi var.. benim kayın validede yapmak istedi böyle naneler onun yanında oğluna bu senin annen ve ben senin annenin bu tafralarını çekmem ..yok annemdir idare edeceksin dersen al ananıda git boşanmayıda aç dedim.. kayın validede şok kocada şok.. yeminlen herkez haddini bilecek.. hiç umrumda olmazz ki senin gibi bir kaynanam olacak asla sokmam evime .mevla biliyor..
canım dedim ya benim kaynanada böyle tripler attı bir sabır ama ikinci sabır olmadı benim evdeyiz baktım kocamın gelme saatıinde kaynana sus puss. ee tabi herifde anne ne oldu o babasına bişi oldu sandı.. kayın valide işte oğlum keyifsizim .bu evde hiç benim dediğim dinlenmiyor ben neyim diye başladı.. ben o ara mutfaktayım duydum tabi geldim o anlatıyor. şunu şöyle yap diyorum yapmıyor.. bişi koyuyorum ordan kaldırıyor.. ne neyim ananız değilmiyim demezmi..baktım oğlu kem küm işte olurmu öyle şey filanlar.. ben gelemem böyle saçmalıklara dönüp kaynanaya benim evime kendi annem karışamazken senmi karışacaksın ..benim koyduklarım koyduğum yerde kalıcaklar.. ben senin eve karışıyormuyum .. derdin buysa ellemiceksin senin zevkine göre ben yaşayamam.. dedim başladı ağlamaya ee tabi bunun önceleride var ve kaynanamın yanında oğluna ben ananın bu triplerini çekemem ya sınırını koyarsın yada al ananıda git boşanma davası aç dedim.. ikiside şaşırdı..ve bu olay ben 5 senelik evliyim evliliğimin 1 buçuk senesinde zuhur etmiş bir olaydır.. o gündür bu gün herkez yerini bilirr.. yok çocuğumuz var yok dul kalıcaz düşüncelerle kendinizi ezdirmeyinn..
abartmıyorum KV gelmeden 1 hafta önceden sakinleştiricimi almaya başlıyorum o gidince kesiyorum.beni ilaç öyle bir havaya sokuyor ki yürüyüşüm konuşmam her şeyim değişiyor.ayet sakin kendine güvenen biri oluyorum.KV ile hemen hemen hiç özel bir konuşma yapmıyorum.evde yanında bulunmuyorum.
su sakınlestırıcının adını ozelden bana yazabılır mısnızabartmıyorum KV gelmeden 1 hafta önceden sakinleştiricimi almaya başlıyorum o gidince kesiyorum.beni ilaç öyle bir havaya sokuyor ki yürüyüşüm konuşmam her şeyim değişiyor.ayet sakin kendine güvenen biri oluyorum.KV ile hemen hemen hiç özel bir konuşma yapmıyorum.evde yanında bulunmuyorum.
su sakınlestırıcının adını ozelden bana yazabılır mısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?