kayınvalide krizi!!

canım gülüyorum yanında ama yalnız kaldığımda başlıyorum ağlamaya.. sonuç olarak üzülen boleynkızı, evinde sorun olan yine boleynkızı oluyor.. keşke hiç böyle olmasa

Acaba diyorum eşinle bi tatil mi planlasan başbaşa dört beş günlük. Geri kalan vakitte de eşinin ailesi size gelsinler istiyorlarsa. Hem onların gönlü olur hem de sen süreyi kısa tutmuş olursun.

Eşim kabul etmez ki canım.. o çok heyecanlı ailesi geliyor diye.. şimdiden odalarını filan hazırladı .. ben ses etmiyorum pek bekliyorum bu geliş bana neler getirecek :)

Böyle kaynana sen evde olmasan da gelir
burada bir arkadaşın başına gelmişti

heheh şimdiden çamaşırları biriktirmeye başlıyorum o zaman aklıma gelmemişti asslında mantıklı çok

Benc ebüyütme bu duurumu.Belki birbirinize kaynaşıp ,anne -kzı gibi olmak için bir dırsat olur bu.

ben çok istedim öyle olalım ama, o beni istemediğini ısrarla belirtti.. senin için değil oglum için herşey havalarında davranıyor. bu saatten sonra çok zor

eşim istediği için izin aldım o tarihlerde evde olcaz, gidebilecegim bir yerde yok ki burada zaten gidecek olsam benden once kapıda o hazır asker gıbı bekler daha once de yaşadık bu durumu.. hizmet etme konusunda evime gelmiş misafire ne yapıyorsam ona da aynısını yaparım.Ama baktım ki tutumu devam ediyor, o zaman napıcam onu kestiremiyorum.

Ama şu da bir gerçek ki, eşiniz doğruyu yanlışı ayırt eden bir insanmış. Adaletli davranmış. Benim eşimin annesi laf söyler söylemedim der. Eşimden ayrı asla aynı ortamda bulunmam. Zaten en son sizin yaşadığınız gibi birşey yaşadık telefonda beni benim evimden kovmaya kalkınca eşim de duydu (ve şok geçirdi, annesi nasıl bu boyutta konuşabiliyor artık diye) ve noktayı koydum. Herkes yerini bilsin.

Ancak birçok kadının eşi ne olursa olsun ailesini tutuyor. Haklı da olsalar haksız da olsalar onlar ne derse tamam diyor. Allah sabır versin gerçekten.

Böyle kaynana sen evde olmasan da gelir
burada bir arkadaşın başına gelmişti

ahaha canım ilk evlenmeden once ev duzenlemek için memleketten buraya gelmiştik. Kv yı de çagırdım ama gelmedi.. '' oruc tutuyorum , ayaklarım agrıyor , yola gelemıyorum ' dedi.
Biz döndükten 2 gün sonra çıkıp eve gitmiş bir hafta kalmış.. Sorduğumda niye böyle davrandın diye aa olur mu sen beni davet etmedin ki dedi. Allahtan eşim yanımdaydı çagırırkende o yalancı çıkardı annesini...

aynen herkez yerini bilecekk benim annem onun annesi diye bir kavram yok saygı var samimiyet var..ve inan şu an huzur var mutluluk var kaynanam değil kendi annem bile nasıl konuşacağını bilir elbette büyüklere saygısızlık yok ama bir art niyet gördümmü tahammül edemem sizde iyi yapmışsınız..

mesafenizi koruyarak 10 gün katlanacaksınız artık yapacak bir şey yok..

abartmıyorum KV gelmeden 1 hafta önceden sakinleştiricimi almaya başlıyorum o gidince kesiyorum.beni ilaç öyle bir havaya sokuyor ki yürüyüşüm konuşmam her şeyim değişiyor.ayet sakin kendine güvenen biri oluyorum.KV ile hemen hemen hiç özel bir konuşma yapmıyorum.evde yanında bulunmuyorum.

vallahi aslında haklısın. Baktım çok canımı sıkıyor rest çekerim bende artık ama inş. hiç o durumlara gelmeyiz.. hoş bakma rest çekerim dediğime ne desem 'ama o hasta sen alttan al'derler . Bende delirdiğimle kalırım. zor valla ya

Vallaha en iyisini yapmışsın ..
Ben de senin kafadanım eşimin annesidir kafa yapısı sevmem ama saygı duyarım ama bana zararı dokunacaksa da
haddini bildiririm ..
Çünkü benim eşimde aileme özen göstermez belki de o yüzden sertçe çizgilerimi çektim bilemiyorum .

Ayy kıyamam yaa ama fikir hiç fena değilmiş

su sakınlestırıcının adını ozelden bana yazabılır mısnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…