kayınvalide krizi!!

Senin dikkat etmen gereken en önemli konu eşinle aranı bozmaması kaynanalar hep bunu hedefler ağzına laflarına dikkat edersen , bu savaşı sen kazanırsın ,
yani sinir sınavı gibi birşey bırak annesiyle konuşsun ,yanyana otursun oğluda ona yakın sevgi sözcükleri sarf etsin ,
sen mum gibi sus ve izle

Benc ebüyütme bu duurumu.Belki birbirinize kaynaşıp ,anne -kzı gibi olmak için bir dırsat olur bu.

KAyın valideni bana gönder canımm gene sinirlerim zıpladı gelmesin seni sevmiyorsa evin de ne işi var.. benim kayın validede yapmak istedi böyle naneler onun yanında oğluna bu senin annen ve ben senin annenin bu tafralarını çekmem ..yok annemdir idare edeceksin dersen al ananıda git boşanmayıda aç dedim.. kayın validede şok kocada şok.. yeminlen herkez haddini bilecek.. hiç umrumda olmazz ki senin gibi bir kaynanam olacak asla sokmam evime .mevla biliyor..

Eşin için ve tabi misafirperverlik adına
Kayınvalideni ve kayınpederini evinde güzelce ağırlamalısın.
Bu arada görmedim duymadım bilmiyorum modu ile yaşa
10 gün sık dişini eşin görsün özelikle nasıl iyi davrandığını elinden geleni fazlasıyla yaptığını :)

aynı benim kafadann. neden kadınlar eşi için katlanmada derdinde ..

Eşimin yanında bana kafa tutup, hakaret edebiliyorlar.. bi kaç kere yaşadık onun yanında da çok hakaret etmisligi var yani. Annesi ve babası geliyor sadece canım

Sizi takdir ediyorum öncelikle. Eşinizin yanında bile size hakaret etmekten çekinmeyen insanları ağırlayacağınız için. Ben aynı olgun davranışı gösteremedim çünkü. Sakin olun, 10 gün az bir süre değil ama yapacak birşey yok. Esas büyük adım atılmış, gerisi olur bir şekilde

nası ya seni mahvetcem nefret ediyorum falan deli mi ne !!!

oncelikle Allah sabir versin,bence yok misafirdir oglumun annesidir gibi alttan almayin bu tarz terbiyesizlilere,siz sinir oluyorsaniz o da olsun,laf sokuyorsa cevabini verin uygun sekilde,gelmek icin sizi aramayip direkt ogluna soylemesi bile hizmet etmemek icin yeterli bence,klasik kompleksli kaynana modeli iste.hizmet etme konusunda da kendinizi paralamayin,birseyleri bahane ederek evden uzaklasamaz misiniz.gunubirlik bile olsa??

Yuzune bir gulumseme maskesi takacaksin o laf sokacak seni begenmeyecek sen hep guleceksin ewimde misafir de cok da muhabbet etme esinin yaninda hep guleryuzlu ol esin yokken hep bir is bul kendine

Eşinin annesi idare etmek zorundasın .

10 gün dişini sık
şöyle düşün sayılı gün
ya sürekli beraber olmak zorunda kalsaydınız

Nedennn....?? tersi olsa senin annen öyle olsa kocalar ne derdi..

Kocalar da idare etmek zorunda .
Sen kendi eşini düşün bu konuda ailene karşı nasıl ?
Buarada en büyük hata eşindedir burada annesine orada dur demeyi bilecek, tek suçlu
kv değil eşinizde bence .
Ayrıca 1+1 eve de 2 aylığına misafir çağırmak çok saçma .

canım benimm inan kadınlar kadar idare etmez erkeklerr.. düşünki benim annem eşime hakaret edecek hemde benim yanımda ve benim annem diye sabır gösterecek bide 10 gün iğneler sokacak ve benim herif sabır dicek .. sizce dermi kocalarr..ben şunu diyorum evliliklerde kadınlar daha çok idare ediyorlarr..kocandır sus kayınvalidedir sus hep susturulmuş kadınlar..buyursunlar idare eden etsin ben etmem çünkü biliyorumki o kayınvalide bunları bile bile yapıyor.. büyük konuşmuyorumm başıma geldi ben kaynananım yanında oğluna dedim ya sınır koymayı bilirsin yada al ananı git aç boşanmayı .. kadınlar kendilerini ezdirmesinlerr..

Bizi bu şekilde yetiştiriyorlar, ben bir kızım olursa asla bu düşünce tarzıyla yetiştirmek istemiyorum .
Hata buradan başlıyor ..
Eşine söyledin mi istemediğini ?

Bizi bu şekilde yetiştiriyorlar, ben bir kızım olursa asla bu düşünce tarzıyla yetiştirmek istemiyorum .
Hata buradan başlıyor ..
Eşine söyledin mi istemediğini ?
canım dedim ya benim kaynanada böyle tripler attı bir sabır ama ikinci sabır olmadı benim evdeyiz baktım kocamın gelme saatıinde kaynana sus puss. ee tabi herifde anne ne oldu o babasına bişi oldu sandı.. kayın valide işte oğlum keyifsizim .bu evde hiç benim dediğim dinlenmiyor ben neyim diye başladı.. ben o ara mutfaktayım duydum tabi geldim o anlatıyor. şunu şöyle yap diyorum yapmıyor.. bişi koyuyorum ordan kaldırıyor.. ne neyim ananız değilmiyim demezmi..baktım oğlu kem küm işte olurmu öyle şey filanlar.. ben gelemem böyle saçmalıklara dönüp kaynanaya benim evime kendi annem karışamazken senmi karışacaksın ..benim koyduklarım koyduğum yerde kalıcaklar.. ben senin eve karışıyormuyum .. derdin buysa ellemiceksin senin zevkine göre ben yaşayamam.. dedim başladı ağlamaya ee tabi bunun önceleride var ve kaynanamın yanında oğluna ben ananın bu triplerini çekemem ya sınırını koyarsın yada al ananıda git boşanma davası aç dedim.. ikiside şaşırdı..ve bu olay ben 5 senelik evliyim evliliğimin 1 buçuk senesinde zuhur etmiş bir olaydır.. o gündür bu gün herkez yerini bilirr.. yok çocuğumuz var yok dul kalıcaz düşüncelerle kendinizi ezdirmeyinn..

Kız işte sana fırsat.o evi dar et ona aklı başına gelsin.

Sen ona ortalık karıştırmayı seviyorsa malzeme çıkar benimki bayılır benim evi altına üstüne getirmeye 1. Siperi yatak odası dolapları çoçukların dolapları kirli sepetindeki çamaşırlar en çok kimin kirlisi var oğlununmu benimmi ilk bakacağı yerler buraları ben bir yere çıkdımmı ilk oraları kolacan eder 3 günlük katlanmamış çamaşır dök önüne çok kar ysğmur yağdı zor kuruttum de hem homurdansın hem katlasın sürekli iş söyle 2. Gün garantili kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…