Kayinvalide krizi

erdemli33

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
688
Kizlar sinirden patliycam aksam aksam asabim bozuldu. Evlendikten sonra bu erkek analari niye kiymete biniyo boyle. Esimin annesinin sozunden cikmamasina her soyledigini emir gibi aninda yapmasina biktim. Evle ilgili bi is olsun yada herhangi bisey ben soyledigimde aman deyip gecistiriyo beni annesi soyledi mi hemen yapiyo. K.valimdede ogrendi artik inadina yaptiriyo artik. Oturttugu yerde beni kudurtmayi basariyo kadin.

Simdiki tartismamiz oyle basitki ama hen sinir oldum. Mutfagima sicak su gelmiyo komsulardan duydum onlarin sicak si geliyomus esime bikac defa soyledim bizim niye gelmiyo baglamadilar mi oi bi baksan dedim. Bunu bi kac kere soyledim orali olmadi. Gecen hafta k.validem geldi yan komsumda o da gormus sicak suyu. Ertesi gun eve geldim sicak su akiyo borular ters baglanmis o yuzden akmiyomus esim yapmis hemen. Simdi oturuyoduk bana diyoki bisey istediginde bana acik acik soyle mesela sicak su meselesinde bana mutfakta ihtiyac oluyo demedin, annem mutfakta lazim olur dedi diyo. Sinirm tepeme cikti zaten annen biliyo herseyi ben akil edemiyorum soyleyemiyorum illa soylemem mi gerekiyo dedim. Bir suru bagirdim :KK43: Esim de biz hic bisey konusamiycaz seninle anladim dedi bende iyi git annenle konus o zaman beni dinledigin mi var dedim.
Off kizlar biliyorum gereksiz cikis yaptim ama biktim artik ya bu durumlardan
Gorunurde cok anlayisli es her dedigimi yapan biri gibi ama oyle degil.
Rahatlamaya ihtiyacim vardi okudugunuz icin tesekkur ederim

Eşin sıcak suyu neden istediğini düşünmüş? Dekor olsun diye mi?
Mutfakta lazim oluyo demem gerekiyomus. Digerlerinin var bizim neden yok demem yetmiyomis beyfendiye illa lazim oluyo diycekmisim. Ben boyle acik acik soylemiyomusum isteklerimi annesi soyluyomus beni onunla kiyaslayinca sinirlendim ben de.

kayınvalide krizi diye başlık açmışsınız ama.kayınvalidenin burada kriz yaratacak hareketini görmedim.kadın size iyilik bile yapmış,oğlunu uyararak.
her anlaşmazlığı,her sorununuzu kayınvalideye bağlamak yanlış değil mi?sizin sorununuz,eşinizin ev işleri ile ilgili sorumsuzluğu.

Mutfakta lazim oluyo demem gerekiyomus. Digerlerinin var bizim neden yok demem yetmiyomis beyfendiye illa lazim oluyo diycekmisim. Ben boyle acik acik soylemiyomusum isteklerimi annesi soyluyomus beni onunla kiyaslayinca sinirlendim ben de.

İq seviyesi otuzun üzerinde olan her insanın dusunebilmesi gereken şeyi sizin illa dile getirmenizi beklemiş. Eşiniz gerçekten sinir bozucu.

Sıcak susuz bir evde napacakmışsınız eşiniz ne düşündü acaba..

Haklısın adet günün mü geliyo :) genelde bende ani çıkışlar o zaman oluyo :(

Evlenmeden kaynanalara sinir olmaya başladım yahu :KK49: Haklısın ablacım sen dedikleri gibi senin eşinde o modellerden demek, bidakine herşeyi açıkla bari sonradan boş boş konuşmasınlar :anne:

kayınvalide krizi diye başlık açmışsınız ama.kayınvalidenin burada kriz yaratacak hareketini görmedim.kadın size iyilik bile yapmış,oğlunu uyararak.
her anlaşmazlığı,her sorununuzu kayınvalideye bağlamak yanlış değil mi?sizin sorununuz,eşinizin ev işleri ile ilgili sorumsuzluğu.
Evet bana iyilik yapti. Ama burdaki konu iyilik yapmasi degil esimin beni dinlememesi. Meseleyi k.validem uzerinden actigi icin olay boyle buyudu beni onunla kiyasladigi icin.

Kizlar sinirden patliycam aksam aksam asabim bozuldu. Evlendikten sonra bu erkek analari niye kiymete biniyo boyle. Esimin annesinin sozunden cikmamasina her soyledigini emir gibi aninda yapmasina biktim. Evle ilgili bi is olsun yada herhangi bisey ben soyledigimde aman deyip gecistiriyo beni annesi soyledi mi hemen yapiyo. K.valimdede ogrendi artik inadina yaptiriyo artik. Oturttugu yerde beni kudurtmayi basariyo kadin.

Simdiki tartismamiz oyle basitki ama hen sinir oldum. Mutfagima sicak su gelmiyo komsulardan duydum onlarin sicak si geliyomus esime bikac defa soyledim bizim niye gelmiyo baglamadilar mi oi bi baksan dedim. Bunu bi kac kere soyledim orali olmadi. Gecen hafta k.validem geldi yan komsumda o da gormus sicak suyu. Ertesi gun eve geldim sicak su akiyo borular ters baglanmis o yuzden akmiyomus esim yapmis hemen. Simdi oturuyoduk bana diyoki bisey istediginde bana acik acik soyle mesela sicak su meselesinde bana mutfakta ihtiyac oluyo demedin, annem mutfakta lazim olur dedi diyo. Sinirm tepeme cikti zaten annen biliyo herseyi ben akil edemiyorum soyleyemiyorum illa soylemem mi gerekiyo dedim. Bir suru bagirdim :KK43: Esim de biz hic bisey konusamiycaz seninle anladim dedi bende iyi git annenle konus o zaman beni dinledigin mi var dedim.
Off kizlar biliyorum gereksiz cikis yaptim ama biktim artik ya bu durumlardan
Gorunurde cok anlayisli es her dedigimi yapan biri gibi ama oyle degil.
Rahatlamaya ihtiyacim vardi okudugunuz icin tesekkur ederim

Sende bundan sonra anladigi dilden konus annesi otoriter emir kipi kullaniyorsa sende mutaga sicak su gelmiyor tesisatta sirun var kullanmam gerek hemen bu ise bir bak de. Erkekler kem den kumden yan komsudan alt kattan anlamaz kimilerinin kafasi sanarsin tek noronla calisiyor detay vermeden adama yapmasi gerekeni soyleyeceksin, senin kocada ilkel beyin var ona gore davranmalisin bence. Adamin muhtemelen anlamayacagi ve aklinda tutamayacagin 10 bun tane detay yerine olayi ve yapmasi gerekeni anlat ha sorar merak ederse detaya inersin.

Adama magduru oynuycan. Baska yolu yok. Mal boyle gelmis boyle gider cunku.
Edit: Esim eve sicak suyu ben hic soylemedigim halde kendisi bagladi. Simdi okudum konunu esime, dangalak dedi esine. Soylesene bunu ona.
:oops:

Adama magduru oynuycan. Baska yolu yok. Mal boyle gelmis boyle gider cunku.
Edit: Esim eve sicak suyu ben hic soylemedigim halde kendisi bagladi. Simdi okudum konunu esime, dangalak dedi esine. Soylesene bunu ona.
Hic magdur oynamadim oynayamam yapima ters :)

Back
X