Kizlar sinirden patliycam aksam aksam asabim bozuldu. Evlendikten sonra bu erkek analari niye kiymete biniyo boyle. Esimin annesinin sozunden cikmamasina her soyledigini emir gibi aninda yapmasina biktim. Evle ilgili bi is olsun yada herhangi bisey ben soyledigimde aman deyip gecistiriyo beni annesi soyledi mi hemen yapiyo. K.valimdede ogrendi artik inadina yaptiriyo artik. Oturttugu yerde beni kudurtmayi basariyo kadin.
Simdiki tartismamiz oyle basitki ama hen sinir oldum. Mutfagima sicak su gelmiyo komsulardan duydum onlarin sicak si geliyomus esime bikac defa soyledim bizim niye gelmiyo baglamadilar mi oi bi baksan dedim. Bunu bi kac kere soyledim orali olmadi. Gecen hafta k.validem geldi yan komsumda o da gormus sicak suyu. Ertesi gun eve geldim sicak su akiyo borular ters baglanmis o yuzden akmiyomus esim yapmis hemen. Simdi oturuyoduk bana diyoki bisey istediginde bana acik acik soyle mesela sicak su meselesinde bana mutfakta ihtiyac oluyo demedin, annem mutfakta lazim olur dedi diyo. Sinirm tepeme cikti zaten annen biliyo herseyi ben akil edemiyorum soyleyemiyorum illa soylemem mi gerekiyo dedim. Bir suru bagirdim

Esim de biz hic bisey konusamiycaz seninle anladim dedi bende iyi git annenle konus o zaman beni dinledigin mi var dedim.
Off kizlar biliyorum gereksiz cikis yaptim ama biktim artik ya bu durumlardan
Gorunurde cok anlayisli es her dedigimi yapan biri gibi ama oyle degil.
Rahatlamaya ihtiyacim vardi okudugunuz icin tesekkur ederim