Kayınvalide melekmisin nesin sen

yuh yani yemin ederim

diğer yorumlarımdada belirtim sıcak bakmıyoruz.ama sanırımk kv öyle düşünmemiş.bizim oğlumuz sizin kızınız derken anlatım bozukluğu yapmışım.kayınvalidenin ağzından yazmadım o cümlemi

müdahalesi çok olmaz çok fazla laf açtırmam.genel olraka bi patavatsızlığı var.çok umursayan bi tip değilimdir ama son zamanlarda bizi düşük görmesi fazlalaştı.

geldiğinde onu çok rahat etiririm evimde.hep der sizin evde kendi evimde gibi hissediyorum.tabi bunun çalışmamlada alakası var.sabah çıkıp akşam eve dönünce keyfince takılabiliyor.diğerlerinde diken üstünde olur.torunlarınla konuşurken bile dikkat eder .onları kırmayayım dökmeyeyim diye.hai derlerya yapan iyidir diye.sanırım olay tamamen bu

kimseyle şuana kadar kendimi kıyaslamadım.ve sözleri duyunca şok oldum.demekki kadın evlendik evleneli hep kıyaslama içindeymiş.bizi diğer oğullarına yetiştirmeye çalışıyor.ihtiyacımız yokki.biz evleneli beş yıl olmuş.adamlar 10-15 yıllık evliler.elbette onlarla aynı olamayız.niye olaımki.öyle bi beklentim olmadıki eşimden.korktuğum şey şu ki bu kadın sürekli bu çocukları kıyaslıyacak aynı dönemim bebekleri.

kayinvaliden yalnız mı yasıyor

Satsın bahçeyi bagı,Versinler size aynı seviyede olun maddi olarak.
Yaşlanınca daha bi tuhaf oluyolar bunlarda

kayinvaliden yalnız mı yasıyor
evet. eşi vefat edince evini dağıtma dediler.dönem dönem bizlerde kalır.bide bakmakla sorumlu olduğu fazlaca yaşlı annesi var.yılda iki kez toplamda üç aya yakın kayınvalidem bakar.

Satsın bahçeyi bagı,Versinler size aynı seviyede olun maddi olarak.
Yaşlanınca daha bi tuhaf oluyolar bunlarda
ay kark ben 5 yılı devirdim tamamne yanlış tanımışım kadını.merhametli vs sanırdım meğer kadın acıyormuşya bize.açız açıktayızkimsenin ihtiyacı yok o tarlaya falan.sanırım kimse yanaşmayınca bize itelicek

Kayınvaliden paracı galiba, hemde hazır paracı
Maaşınız şu bu onu ilgilendirmiyor
Varsa yoksa yatırım birikim derdin de, tıpkı buraların meşhur bi üyesi gibi
Ama o bari kendi birikimiyle ilgileniyor
Kayınvalidenle az öz görüş bence, gerektiği yerde de cevabını esirgeme Misk
Ne yapacaksın başka, her çeşit insan var maalesef
Allah sağlık sıhhat versin sen oğlunu en iyi şekilde yetiştirirsin zaten, kime ne

Fakirmişiniz lan siz
kadına dua etcene şurda actıgın konuya bak allasen

Tarlada para etmicekse alan olmaz. Para ederse herkes kaplan kesilir
Gelinim-oğlum çalışıyor şükür demek cok zor olsa gerek

çok sık görüşmeyiz.arada atar tutar.bikaç defa arka arkaya benzer şeyler olunca tepem attı.cevabınıda veridm ama kadın anlamıyor safliğa vuruyor kendini.bu arada tanıdık geldinama çıkaramadım

Benimki farkında ama

Ailesine bir şey diyemese de farkında

Ben de bir kere benim oğlum var bütün miras bana dedim

Kv ben kendi ailemden hak almayacağım erkekler alır deyince ben kızlarıma veririm ama dedi

Ben de sen zaten kendi hakkını almıyorsun senin olmayan bir şeyi nasıl veriyorsun ki dedim

Biz aslında görüncemle şakalaşıuorduk o da beni destekledi kadının yüreğine inecekti zira kıymetli oğlunun kızı var

Fakirmişiniz lan siz
kadına dua etcene şurda actıgın konuya bak allasen

Tarlada para etmicekse alan olmaz. Para ederse herkes kaplan kesilir
Gelinim-oğlum çalışıyor şükür demek cok zor olsa gerek
ezikmiyim lan ben.para etmesinden ziyade.tarla vs işleri uğraş ister .herkes işinde gücünde kim uğrşacak.hepsini satacaklar kadının içine oturacak.

benim kv de de oyle surekliaman para biriktirin aman ev alin vs vs bende bunaliyorum ama cvp veriyorum bende yasamadan gezmeden hep para biriktirecek degilim diye. not benimde esimin abisinin durumu daha iyi bizden ama bizde yeni basladik yani bide durumumuzda cok benziyomus cocuk konusu bizide bayagi ugrastiriyo hayrlisi

çok sık görüşmeyiz.arada atar tutar.bikaç defa arka arkaya benzer şeyler olunca tepem attı.cevabınıda veridm ama kadın anlamıyor safliğa vuruyor kendini.bu arada tanıdık geldinama çıkaramadım
Yeni moda bu zaten safa yata yata millete laf sokmak sonra da kikirdemek filan
Kimde yok ki boşver, ilgilenme hiç
Hee ben Çekirge öyle dümdüz yazdım sanki herkes çakmak zorunda gibi

kaynananız size fakirler olsun porştan selamlar demiş galiba.

hayır bu durumda ben olsam ne derdim bilemiyorum. hani 'fakir diiiilim' ben diye kendinizi de paralasanız onun kafasındaki imaj belli. düzelmez de yani.

can sıkıcı bi durum.

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inş.savurgan insanlar değiliz eşimde bende.yemesinide bilir gezmesinide biriktirmesinide.boş boş konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…