Kayınvalidem düzgün bakar buna eminim ama fark etmeden huzurumu bozabilir.Yani o bu hareketlerinin farkında değil bence eşime davranışının anormal ve sinir bozucu olduğunu görmüyor.
Şimdiden araştıramıyorum bakıcı çünkü taşınma ihtimalim var şu an bulunduğum yerde olsam güvendiğim insanlar var onlar bana bulabilir birini.
İnşallah iyi insanlarla karşılaşırım sizin gibi.
yalnız daha bebek doğmadan kv nin düzgün bakacağına emin olma
kv nin yaşını bilmiyorum ama trend değişiyor
benimki daha birkaç aylık bebeğe çikolata vermemi, bizim yanında yediğimizi canı çekeceğini iddia etti
ben vermedim tabii, ben yiyorum o sütten alır dedim geçtim
sonra eşim asla biz yokken bu çocuğa bir şey yedirme tattırma vs dedi
aman yok ben şaka yaptım dedi oysa ben yedirsem hiç şaka yapmış vs olmayacaktı gayet de ciddi idi
bana aman çok iyi bakar pek temiz bakar vs vs dedi herkes kendisi görümcem vs vs
evine misafirliğe gittik 2 aylık vs idi bebek biraz tutu sonra yoruldum dedi kızına verdi ay al tut dedi
eşime dedim tüm gün nasıl baksın bu kadın
o da ev işi yapmış yorulmuştur dedi
ee evde çocuğa bakarken de durmayacak ki
zira o temizlik üzerine kurulu bir hayata sahip oradaki ufacık toz ona batar huyu öyle
kv niz doğumda gelirse biraz tartarsınız
oluru varsa bakarsınız ama ben kv ya da anneniz bakacaksa bile yanına yardımcı öneririm
gençler perişan oluyor evde çocuk bakarken ev işi vs
en azından ev işi için yarın gün birisi geldiğinde hem kv hem siz daha huzurlu olur eve gelince de ev işi yerine bebeğiniz ile ilgilenirsiniz