Unutmadan ayrıca birde boşanmış görümcem var ben kredi öderken görümceme ve kayınvalideme bilet parası yollayacakmışım
eşiniz de çok hoş.
Davet et gelsinler, bi de bilet parasını yollayıver...
Kayınvalideniz, görümceniz ve aranızda geçmişte ve halen yaşanan sorunlar sizi üzüyordur, geriyordur mutlaka ama..
Eşinizin yaptığı daha kırıcı değil mi?
Inanın kafamda saç kalmadı düşünmekten hanımlar 1 yıl daha borç ödeyecem ve eşim topu hep bana atıyor yani sen ara gel de davet et paralarını yolla çünkü farkında nasıl kazandığımı o maaşı annemlerde kayınvalidemle aynı ilçede oturuyor ve benim korkum aileme rahatsız vermeleri senin kızın bizi istemiyor gibi şeyler söylemeleriama aynı yerde oturuyor olmaları beni tedirgin ediyor
bilmiyorum ki ebru hanım o yeri geldiği zaman bana güzel bi şekilde iade ediyor olayları nasıl çeviriyor anlamıyorum ama beni suçlu çıkarıp sen abartıyorsun diyor teyzesinin yaptıklarına kızdığımda tamam davet etmeyiz bidaha diyor ama tepkisini ortaya koymuyor arayıp konuşuyor onlarla
Inanın kafamda saç kalmadı düşünmekten hanımlar 1 yıl daha borç ödeyecem ve eşim topu hep bana atıyor yani sen ara gel de davet et paralarını yolla çünkü farkında nasıl kazandığımı o maaşı annemlerde kayınvalidemle aynı ilçede oturuyor ve benim korkum aileme rahatsız vermeleri senin kızın bizi istemiyor gibi şeyler söylemeleriama aynı yerde oturuyor olmaları beni tedirgin ediyor
bilmiyorum ki ebru hanım o yeri geldiği zaman bana güzel bi şekilde iade ediyor olayları nasıl çeviriyor anlamıyorum ama beni suçlu çıkarıp sen abartıyorsun diyor teyzesinin yaptıklarına kızdığımda tamam davet etmeyiz bidaha diyor ama tepkisini ortaya koymuyor arayıp konuşuyor onlarla
Işin trajikomik yanı ne biliyormusunuz hanımlar ben özel sektörde çalışıyorum eşim devlette ve kayınvalidem eşime otursun evinde sana yemek yapsın demesi benim eşime destek olduğumu bildiği halde bunu söyledi beni okutan aile aile değil dedim halbuki küçük görümcem sırf bana gıcıklık olsun diye benimle aynı bölümü okuyor :)
gelmek isteyen parasını versin gelsin arkadaş oohh ne ala .. eşinizin tutumu onemli burda ona göre hava hoş modu var anladıgım kadarıyla, işi size bırakıp saygı gösteecekse, buyrun gelin de para falan yollama , yüzsüzlük edip istiyosa bizim borcumuz var de cık . davetini et gerisini sallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?