kayınvalide mi evime davet etmeli miyim ????

SLM HANIMLAR aklım çok karıştı bazı hanımlar ara davet et derken bazı hanımlar davet etme demiş AMA Bİ SORUM OLACAK SİZCE BENİ KULLANMAYA ÇALIŞMIYORLAR MI BİR ANNE NASIL OLURDA EVLADINA BENİ DAVET ETSİN VE YOL PARAMIZI VERSİN DER ???

SLM HANIMLAR aklım çok karıştı bazı hanımlar ara davet et derken bazı hanımlar davet etme demiş AMA Bİ SORUM OLACAK SİZCE BENİ KULLANMAYA ÇALIŞMIYORLAR MI BİR ANNE NASIL OLURDA EVLADINA BENİ DAVET ETSİN VE YOL PARAMIZI VERSİN DER ???

canım "beni davet etsin" derken bunda kullanılacak bir kelime göremiyorum gelini olarak çekiniyor olabilir senden...ama maddiyatların kesinlikle iyi olduğuna eminsen ve de size gelince öyleyse yine aç davet et tatlılıkla ama paranızın olmadığını mutfağa bile denkleştiremediğini bilet alamayacağınızı ne zamn isterse çıkıp gelmelerini başımız üstünde yer var diyerek anlat ki adın "çağırmadı- istemedi" bizi olmasın...ha şuna da dokunmak istiyorum annenin durumu hakikaten kötüyse kullanmak amacıyla değil de gerçekten özlediği için gelmek isteyen anneye elbette ki para yollanır neden yollanmasın onlar ne emekler harcamış bu günlere getirmiş..ama sizin durumunuz kötüyken onun durumu da iyiyse ve yine gözünü size dikmişse para yok ama tatlı dil hizmet var deyip çağırırsın..

canım "beni davet etsin" derken bunda kullanılacak bir kelime göremiyorum gelini olarak çekiniyor olabilir senden...ama maddiyatların kesinlikle iyi olduğuna eminsen ve de size gelince öyleyse yine aç davet et tatlılıkla ama paranızın olmadığını mutfağa bile denkleştiremediğini bilet alamayacağınızı ne zamn isterse çıkıp gelmelerini başımız üstünde yer var diyerek anlat ki adın "çağırmadı- istemedi" bizi olmasın...ha şuna da dokunmak istiyorum annenin durumu hakikaten kötüyse kullanmak amacıyla değil de gerçekten özlediği için gelmek isteyen anneye elbette ki para yollanır neden yollanmasın onlar ne emekler harcamış bu günlere getirmiş..ama sizin durumunuz kötüyken onun durumu da iyiyse ve yine gözünü size dikmişse para yok ama tatlı dil hizmet var deyip çağırırsın..[/QUO TŞK EDERİM ÖNCELİKLE DAVET EDİP SORUNLARIMI ANLATACAM UMARIM BENİ ANLAYACAK BİR KAPASİTE VARDIR EN SON YAPTIKLARINDAN SONRA ANLAYACAĞINI SANMIYORUM AMA SIRF SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ DAVET ETMEDİ DEMESİN :)

Back
X