- 6 Aralık 2009
- 6.224
- 2.940
- 723
- Konu Sahibi Tiryandafila
-
Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.
Anneniz halledecek bu sorunu. sizi savunacak. O da bir süre daha anlatıp amacına ulaşamayınca susacak.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Eşimin tabi ki herşeyden haberi var, ben annesini bu konuda defalarca uyardığımı ve madem böyle annemle muhatap olacak, buyursun artık annemi arasın, beni aramasın dedim. Ben artık görüşmüyorum, sen de bu konuda arayıp birşey söyleme annene artık, benim kararımı bil yeter dedim. Oda aramış konuşmuş , artık bu konuları açma bir daha demiş. Eşim şükür illa arayacaksın anlayışında değil ama hiç görüşmemek ona tabi ki biraz ters geliyor, ters gelse de şuan görüşmediğimi bildiği halde o günden beri sesini çıkarmıyor bana.
Kayınvalide hemen oğluna kendini savunuyor, ben şikayet etmeye aramadım, dertleşmeye aradım diye, hayatta dertleşebileceği bir benim annem var heralde.
Annem le beni karşı karşıya getirdikleri için ayrıca kızıyorum zaten, çünkü annemi de uyardım defalarca, bu konulara sen girme diye, o açıyorsa beni ilgilendirmiyor de kapat diye. Ama annem sevgili kayınvalideme de üzülüyor, o büyük işte diye.
Bundan sonra bir derdi varsa, seve seve annemi arasın, beni aramasın da artık.
Teşekkür ederim.
Benim bildiğim küçük yaşlarda ki çocukları gider annesine şikayet edersiniz, ben o yaşları çoktan geçtim, annemin savunmasına da ihtiyacım yok ki, annem neden bu kadınla muhatap olmak zorunda ki, annem mi çözecekmiş bizim sıkıntılarımızı. İnş anlayacak bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?